-->

20.08.2009

Manhattan eye base (long lasting)






Despre compania Manhattan stiu foarte putine lucruri. Brandul este de origine germana ,adus si comercializat in Romania de catre DM(Drogherie market)-magazin pe care il puteti gasi in supermarketul Real.

Dat fiind faptul ca in Timisoara nu exista Sephora ca sa imi pot procura o baza pentru ochi precum cea de la Too faced sau Urban Decay am ales sa imi iau cea de la Manhattan.
Asa ca,neavand ce sa facem dupa ce am iesit de la practica i-am propus prietenului meu sa mergem in Real(care este la iesire din Timisoara). A opus rezistenta ca orice barbat cand aude ca ma duc sa cheltui bani pe cosmetice. Am clipit frumos din genele mele lungi si l-am vrajit...a fost dispus sa mearga bara la bara cu masina in acea aglomeratie :D.

Am intrat in DM ca un lup flamand,direct la standul cu cosmetice. Problema era ca entuziasmul m-a facut sa nu observce cautam eu-era in fata ochilor mei dar de-al naibii daca am observat. Am chemat o tipa de acolo sa ma ajute -chipurile- ii explic ce vreau -pe romaneste- baza de machiaj(ca daca ziceam eye base ramanea muta) si primesc un raspuns "Domnisoara nu stiu ce e aia". Sunt atat de pretentioasa incat am pretentia ca cea care vinde acolo/se ocupa de standuri sa aiba macar 30 % habar de marfa pe care o vinde. M-am lamurit ca ma voi ajuta singura. Am gasit cutiuta magica de 8 g si m-am dus la casa sa o platesc. Pret 20 lei. Partea proasta este ca am ales fix testerul(nu scria pe el tester,dar cand l-am deschis era putin inceput..nu a fost irosit foarte mult produs) si am observat prea tarziu,deabia cand eram din nou in trafic bara la bara :( (cred ca si ma strangea de gat prietenul meu daca ii ziceam sa ne intoarcem :)) )


Bun,ce face acest produs? Mentine machiajul ochilor pe o perioada indelungata fara ca sa se stranga fardurile in pliul ochilor (asa cum pateam eu). Are o consistenta gen mousse,de culoare nude(culoarea pielii). Nu aveti nevoie sa puneti foarte mult pe ochi deaorece o mica apasare a degetului in cutie este suficient pentru a aplica pe ambii ochi.S-ar putea sa nu aiba acelasi efect daca puneti mai mult,fardul ar putea sa se stranga si nu cred ca vreo femeie isi doreste asta!
Pentru ca sa vad cat de "long lasting" este atunci cand m-am dus la sala m-am machiat putin..stim si noi cate efort punem la sala..transpiratie..etc. Am mai mers in oras printr-o caldura infernala si cand am venit acasa spre seara machiajul ochilor era intact! Am plecat de acasa in jurul orei 15 30 si am ajuns acasa pe la 21 40. Deci are o rezistenta de pana la peste 6 ore(atata l-am testat eu). Nu am avut nevoie sa il testez o perioada indelungata pentru ca Manhattan eye base este unul dintre acele produse in care imi dau seama de la prima utilizare daca este bun sau nu.

Nu pot face o comparatie cu faimoasele Too Faced shadow insurance sau Urban Decay Primer potion pentru ca nu le detin. Pentru un produs de 20 ron isi face treaba.

Sunt foarte curioasa cum sunt fondurile de ten de la Manhattan. Voi stiti ceva?

12 comentarii:

Trend spunea...

Hey ;) ti-am citit commentul te-am daugat in lista de blogroll. Si eu sunt pasionata de make up. Eu am primit ceva farduri de la Manhattan si pot spune ca sunt de calitate, foarte pigmentate si fine. Cele sidefate dureaza mai mult si fara baza de machiaj. Eu deobicei ca si baza de machiaj folosesc fondul de ten si un creion alb pe care il intind pe pleoapa.

Gaby spunea...

Eu am un nemernic de fard de la EDM care se strânge cu tot ce am încercat, dar a cărui culoare îmi place de mor. Poate voi încerca şi baza asta, cine ştie...

Anonim spunea...

eu am baza manhattan in cutiuta neagra........o intind foarte greu si nu-mi place. e buna, adica rezista machiajul, dar ma enerveaza ca e asa lipcioasa.
si eu am luat tester, pe care evident ca nu scria tester:(

Beatrix spunea...

Pe mine tot ma infurie faptul ca am luat tester-ul. Cel pe care il folosesc eu nu e lipicios chiar pot spune este hidratant!

ana spunea...

atunci imi cumpar si baza in cutiuta alba...asta neagra cred ca e buna pt un machiaj mai migalos, sa stai sa intinzi incet. eu nu am rabdare. si e si putin sidefata.
apropo de faza cu testerul, am fost socata cand am vazut.. din cutiuta mea lipsea chiar mult..asta e nesimtire...sa vinzi testerul in magazin. nu era nici urma de lipici pe cutie, ca si cum ar fi fost dezlipit abtibildul cu tester. sper ca nu a bagat cineva vreun deget mudar pe acolo:))) de acuma voi fi foarte atenta la ce cumpar. am observat doar acasa, dar pun pariu ca daca ma intorceam, ei se uitau urat la mine, sau ziceau ca eu am incercat baza..asa e la noi

Beatrix spunea...

Ce toanta sunt..am uitat sa iti zic bun venit pe blogul meu:D Pacat ca nu iti pot oferi un pahar cu suc :)).
So..yup ai dreptate...data viitoare si eu voi avea grija ce cumpar. Cand m-am vazut cu acea cutie in mana nu am mai desfacut-o m-am gandit ca nu are rost. Cea in cutie alba apare ca find sidefata dar cand o pui pe ochi e destul de mata.

ana spunea...

mersi:) imi place blogul tau, mai ales articolele despre cosmetice:D

Beatrix spunea...

Multumesc :D Ma bucur ca iti place,oricand ai vreo intrebare nu ezita sa o pui:)

Anonim spunea...

Buna, am vazut in wishlist-ul tau tratamentul de unghii de la Mavala. Eu il am si chiar l-am folosit, l-am luat dintr-un sephora din Italia la pretul de 23 de euro , era un pachet si continea asa: un fel de oja anti-''roadere'' unghii ( nu gasesc termenul corect la ora asta), cica ar avea un gust amar si nu-ti mai vine sa bagi degetelul in gura.Apoi mai are o crema de maini, coate si genunchi- e ok, o crema pentru cuticule asta mi s-a parut buna, n-am mai incercat si altele de la alte firme, un tratement pentru unghii in 2 faze. Prima faza e un strat de nylon pentru a da rezistenta unghiei si al doilea nu mai stiu pentru ce este dar primul strat lasa pe unghie un fel de striatii pe care ce-a de-a doua oja il acopera. Si mai are si cateva pile. Eu le-am luat la un fel de oferta set. M-am dat de 3 ori intr-o luna cu ele si vreau sa zic ca mi-au rezistat unghiile ceea ce de ceva vreme nu mai reusisem.Acum le am scurte rau ca daca se rupe una mai nasol, nah si sunt data cu tratamentul respectiv, sper sa am efecte pozitive si de data asta.Nu am probleme mari cu unghiile tin sa precizez si acest aspect. Sper ca ti-am putut fii de folos cu ceva. O zi buna!

Beatrix spunea...

Multumesc mult pentru detaliile experientei tale cu Mavala. Auzisem si eu cum ca este foarte bun acest tratament pentru unghii si am sa il incerc cu prima ocazie. Pentru cei 23 euro ai primit multe in acel pachet:D

De asemenea vreau sa iti urez bun venit pe blogul meu:P

Ella Gheorghiu spunea...

Felicitari pt.blog!Esti multumita in continuare de el ca ma gandesc sa il cumpar si eu?

Beatrix spunea...

@ vioricaghe, in continuare sunt de parere ca baza de la manhattan este foarte buna. Recent am plecat din tm spre cluj si apoi spre sighet si timp de 12 h machiajul meu ea intact. Cu toate ca era o zi foarte calduroasa. Isi merita banii, la cei 20 ron dati pe acest produs,,eu zic ca am facut afacerea anului:))

Related Posts with Thumbnails