-->

26.04.2009

Organizare pigmenti

Eu una de cand folosesc pigmenti am o mare problema cu organizarea lor..adica..borcanelele in care acei pigmenti vin sunt prea mici si dezordinea pe care o fac e de nedescris.
Acum ceva timp eram inebunita dupa unghii false..adica sa le pun eu smd..mi-am procurat toot ce era nevoie printre care logic si unghiile false care au venit intr-o cutiuta transparenta compartimentata.Bun...acum ca nu mai folosesc asa ceva ce sa fac eu cu acea cutiuta?!?!

Mi-am luat frumos pigmentii mei si i-am indesat in aceasta cutie practica..le am pe toate la indemana,nu mai trebuie sa caut prin multimea de borcanele.
Aceste cutii se pot gasi in magazinele de specialitate(unghii)si bineinteles pe site-urile de specialitate.Se pot cumpara fara unghii false atasate(nu este intentia sa va cumparati si unghii..ci doar cutia).
Insa aveti grija unde puneti cutia,este necesar sa o depozitati pe o suprafata intinsa,cum ar fi intr-un sertar sau pe masa..depinde unde va depozitati voi produsele de beauty.
Cutiuta mea este una dintre acelea in care se depozitau 100 de tips-uri(unghii false)este mai mica,perfecta pentru mostrele de pigmenti.Daca aveti borcanele de 5 gr sau mai mult cutia in care se depoziteaza 500 de unghii este perfecta,veti avea mai mult spatiu.

11.04.2009

Dilema exfoliantului

Nu stiu voi,dar eu mereu am avut un dubiu cu exfoliantele din comert.Cele pentru corp toate sunt excelente insa cand vine vorba de ten toate imi lasa pielea al naibii de uscata si nu face nimic din ceea ce se presupune sa faca.Sa imi curete fatza de celulele moarte.
Si cum de curand tot refuz sa mai cumpar porcarii frumos m-a dus cu mouse-ul catre pagina de google si am plecat amandoi in cautarea unei retete naturiste de exfoliant!!
Si am gasit(poate tarziu)o reteta atat pentru corp cat si pentru fata: zatul de cafea!
Gizz cum de nu m-am gandit pana acuma,este simplu(din moment ce parintii mei sunt consumatori fideli ai cafelei..eu am decis sa spun pas)nu mai trebuie sa cumpar nimic(doar sa astept sa isi faca ai mei cafeaua decompression sickness)
Bun..am gasit o retetea pentru ten..combini o lingura de zat de cafea cu 1 lingura ulei de masline.Zatul va indeparta celulele moarte iar uleiul de masline hidrateaza...deci 2 in 1,insa recomandarea mea este sa folositi o manusa din lufa(pe o parte are un material textil ce te ajuta la îndepărtarea celulitei, a celulelor moarte şi activează circulaţia sanguină periferică)indiferent ca o folositi pentru fata sau pentru corp.In momentul cand incercati sa masati de asemenea se vor exfolia si palmele,manusa ajuta sa aveti un control deplin in momentul exfolierii.Aveti mare grija efectuati miscari circulare si nu apasati,zatul este un produs care poate sa provoace roseata(propia experienta)...in mod bland exfoliativa fata.
Pentru corp folositi aceasi manusa si acelasi produs-zatul de cafea..insa fara ulei de masline dearece este destul de unsuros si neplacut pentru corp.
Dupa exfolierea corpului clatitiva cu apa calduta si apoi rasfatati-va cu un gel de dus,veti simti o senzatie inimaginabila.Eu am folosit gelul de nus cu migdale californiene de la Yves Rocher..sincer mie imi miroase a fistic(preferatul meu),am avut o senzatie de relaxare,fresh character smileys .Acest exfoliant trebuie folosit de maxim 2 ori pe sapt,folosirea prea deasa poate sa produca efecte nedorite precum pielea uscata!!
Aceasta este manusa din lufa,poate fi gasita in farmacii sau super/hipermarketuri,sau pe site-ul www.alensa.ro 10 RON bucata.Desigur mai sunt si alte site-uri care comericializeaza astfel de produse,voi decideti.
"Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate"-Voltaire

07.04.2009

Secretul Frumusetii: Ceaiul Alb


Recent mi-a cazut in mana o revista care avea la subiectul de SANATATE,ceaiul alb.
Ceaiul alb originar din India si China,reprezinta unul din tipurile cele mai putin procesate,fiind obtinut din mugurii si frunzele tinere ale plantei,culese,tinute la abur si apoi uscate la soare,in acest fel fiindu-le conservate calitatile.

De asemenea in acest articol se prezenta faptul ca acest ceai este bogat in proprietati antivirale si antibacteriene.Prin consumul preventiv al acestuia,poate fi impiedicata sau incetinita inmultirea bacteriile ce produc infectii stafilococice,streptococice,pneumonie sau carii.

Avand in vedere ca vine vara si avem nevoie de protectie UVA/UVB indiferent ca suntem de sex masculin sau feminin,prin consumarea acestui ceai (cu un continut ridicat de antioxidanti) are efect de protectie impotriva razelor UV(asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa ne protejam cu creme speciale create blocarii razelor UV).
Cancerul de piele reprezinta o crestere anormala a celulelor pielii si apare mai frecvent pe zonele de tegument expuse la soare. In zilele noastre acest nr a crescut considerabil deaorece nu suntem constienti/sau suntem si nu dorim sa bagam de seama faptul ca este obligatoriu folosirea unei creme cu SPF(Factor de Protectie Solara) ci pur si simplu ne expunem inconstienti pe timp indelungat la soare iar consecintele nu intarzie sa apara niciodata.Pe urma ne intrebam de ce noi??
Se spune ca acest ceai alb este benefic si bolnavilor de cancer de piele.Nimeni nu ar dori sa aiba pete pigmentare..ei bine beti un ceai alb.
Eu ma Gandeam ca pe timp de vara il voi bea rece,am renuntat de cateva luni la sucuri carbogazoase(si chiar nu a fost greu)si m-am axat pe limonade,vreau sa incerce tot ce este benefic pentru mine.Eu una nu am de gand sa ajung la 40 de ani cu pielea zbarcita prematur,un organism slab daor pentru ca in tinerete nu am avut curajul(de fapt nu iti trebuie curaj)-destul creier sa spunem asa-ca sa previn anumite lucruri.Refuz ca la batranete sa fiu o persoana cu 5 boli,sa ma internez in spital si sa constat ca am de fapt 10 boli...cand pot simplu de pe acum la 20 de ani sa previn tot ce se poate intampla la 50-60 ani(think smart!).

Vorbeam mai devreme de cancer,ma tem de el..in orice forma ar fi..de piele,san,plamani...iar faptul ca acest ceai..un simplu ceai(de fapt nu e simplu..daca ar fi fost nu ar mai fi fost atat de benefic)previne orice fel de cancer-->prostata,san,ficat,colon--ma face sa fiu optimista,pozitivista si sa nu ma mai tem pentru ca eu fac tot ce este posibil ca sa le previn.
Ati stat vreodata si ati realizat cat de important este sa previ??

Nu in ultimul rand,ceaiul alb ajuta la pastrarea siluetei,arderea grasimilor(sounds good huh?toate vrem sa scapam de sunculitele ce ne-au tinut cald iarna)siiiii...combate cu succes CELULILA..mama ei de c...a. Pe toate (aproximativ)ne bantuie,ne chinuie,nu stim cum naiba sa mai scapam de ea!!!!

Nu sunt foarte lamurita de continutul de cafeina..curios,in articol spunea ca are un continut foarte scazut..insa pe un site spunea ca are un continut foarte mare....sooo are sau n-are???
I care,nu imi place cafeina...

Insa nu credeam ca se gaseste asa de greu!!!Vanzatoarele de la magazine se uitau la mine ca la un extraterestru..de parca nu vorbeam romaneste,vroiam ceai alb!!!"Donsoara' revino-ti nu exista asa ceva!" "Ba da doamna exista nu am inebunit!" "Ei bine eu nu am auzit." "Si daca nu ati auzit inseamna ca nu exista????"uite o o discutie cu majoritatea vanzatoarelor/vanzatorilor.Eu nu vroiam orice ceai alb,eu vroiam de la LIPTON domle'LIPTON cu l MARE..pana cand am gasit in Real!!!In sfarsit cineva nu ma crede nebuna..faza este ca am mers doar ca sa intreb..de cumparat am sa il cumpar peste cateva zile:))

Retineti....este important sa prevenim de pe acum ce putem,peste ani rezultatele decizilor noastre se vor vedea!
Related Posts with Thumbnails