-->

26.05.2009

Micro-Dermoabraziune

Am observat ca din ce in ce mai multi "guru" de pe Youtube incep sa faca reviews fara sa fi folosit acel produs doar pentru ca firma respectiva il/o sponsorizeaza.Mi se pare atat de urata faza, sa iti spui parerea despre un produs pe care l-ai folosit doar 1 singura data sau chiar deloc.

Nu are nici o legatura cu ceea ce vreau sa spun despre microdermoabraziune!



Ce inseamna microdermoabraziune?

Microdermabraziunea este o procedura minim invaziva care implica razuirea pielii cu cristale de oxid de aluminiu (corindon) pentru eliminarea stratului cornos al epidermului, care este alcatuit in principal din celule moarte. Tot prin acest procedeu se realizeaza concomitent si stimularea productiei de celule noi in stratul bazal, profund, al epidermei.

Puteam sa ii spunem un fel de exfoliere dar nu atat de blanda, de fapt nu atat de blanda daca este efectuat la un salon, unde, se folosesc produse de inalta calitate.

Cum deocamdata nu imi pot permite sa merg la un salon am decis sa cumpar un kt de Microdermoabraziune de la Oriflame. Nu a avut increderea totala ca va functiona, adica va face ceva pentru tenul meu.
Deci de aproximativ 2 saptamani am folosit kit-ul cumparat de la Oriflame "Microdermoabraziune".. in pachet am gasit 2 tuburi fiind considerate 2 etape.

Etapa 1: Exfolierea cu oxid de aluminiu cristale, care indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii. Textura este una cremoasa dar totusi dura datorita acelor cristale. Apoi se maseaza cu aceasta "crema" toata fata in mod gentil, nu mai mult de 10 secunde pe fiecare parte a feţei(frunte,nas obraji, bărbie).
Dupa ce m-am spălat pe pielea mea era asa de fină şi nu am simţit deloc senzaţia că mă strânge faţa.
Exfoliantul se foloseşte seara de aprox 2 ori/săptămână,timp de 1 lună.

*Faza intermediară: Am aplicat o mască homemade din ciocolată topită şi ulei de măsline pentru aproximativ 15 minute. Masca tot ce a făcut a fost să hidrateze tenul şi să îi confere fermitate.
Etapa 2 : Ultimul pas fiind aplicarea ser-ului ce conţine un complex bio-exfoliant, care zi după zi prelungeşte acţiunea primului pas,deasemenea având rol si de hidratare.Serul se foloseşte în fiecare seară pe post de cremă de noapte. Nu recomand să folosiţi serul şi in timpul zilei deaorece nu are control asupra sebumului.

In 2 saptămâni am observat schimbări majore,fruntea este foarte curata,obrajii la fel-petele lăsate de vechile coşuri au disparut treptat. În zona bărbiei încă mă mai chinui cu coşurile, este ultima parte a feţei care încă se tratează greu.
Cu toate astea nu pot să nu îmi ascund uimirea faptului ca acest kit chiar este bun de ceva. Mă gândeam că Oriflame nu este considerată o firmă cu produse skin care high-end şi cu toate astea
acest kit chiar face ceea ce scrie în prospectul din cutie.
Nu este nevoie sa aplici foarte mult produs şi aici mă refer atât la ser cât şi la exfoliant..cred că mă va ţine chiar mai mult de 1 lună.
Sunt foarte curioasă care vor fi rezultatele dupa încă 2 săptămâni..deabia atunci voi putea spune dacă întradevăr este bun acest kit sau nu.

! Notă !
----------------------------------

*Masca cu ciocolata este opţională
Nu este indicat pentru tenul sensibil din cauza durităţii exfoliantului.

23.05.2009

Celulita bat-o vina!!

Nu cred ca exista vreo femeie care sa nu aiba celulita,si daca exista inseamna ca ii o raritate.La fel ca si cremele pentru fata m-am saturat de aceste "creme" "lotiuni" care cica te scapa de urata celulita.
Mai erau momente in care ma uitam pe site-ul Irinei Reisler si tot vedeam produse pentru celulita si tot felul de programe cum sa ai propriul spa la tine acasa.Am stat si m-am gandit cum as iesi mai bine..sa merg la un salon sau sa iau produsele acasa?
Am ajuns la concluzia ca din punct de vedere financiar ar fi mai bine sa cumpar produsele si sa fac toata procedura de a scapa de celulita..chiar acasa.
M-am decis sa iau crema pentru impachetari Thermo Gel si pantaloni de slabit . Spre marea mea surprindere am primit inapoi un mail de la Irina foarte rapid in legatura cu pantalonii(trebuia sa spun ce marime am). Din cauza unei probleme financiare nu puteam plati atunci produsul si i-am trimis inapoi un mail daca poate sa imi trimita pachetul in saptamana ce urma...am primit inapoi un mail la fel de rapid ac este posibil si voi fi anuntata cand pachetul meu imi va fi expediat.
Wooow...cata prompitudine,nu stiu daca chiar Irina raspundea la mail-uri sau angajatii ei(desi mail-urile se au fost trimise pe la ora 12 noaptea) tot ce stiu este ca am fost multumita de serviciilor.Sunt de parere ca atunci cand ai un departament de relatii cu clientii de calitate.care raspunde prompt inseamna ca si afacerea ta este in curs de crestere.Oricaruia ii place sa i se raspunda repede la nelamuriri.
Am primit produsele,deja se vad diferentele..nu glumesc!!!Mi s-a spus intr-un mail ca dupa crema ar trebui sa ma impachetez cu folie ca sa intre produsul mai bine si apoi sa imi pun pantalonii.Si pentru ca mereu incerc sa fac cum vreau eu si nu cum sunt sfatuita m-am dat cu crema si apoi am pus pantalonii fara folie.Nu am simtit nimic!!Nici o senzatie de fierbinte..nimic.Pe urma am facut precum au spus ei,m-am dat cu crema,apoi cu folie si apoi pantaloni.Ohhh wowww...this is fucking hot!!!!Chiar intra produsul in pielea ta,simti cum ti se incalzeste pielea,si actioneaza crema.
Cred ca am trimis la mail-uri catre Irina Reisler pana mi-am satisfacut nevoia de a cunoaste..si din fericire pentru mine mi s-a raspuns inapoi repede.
Produsele sunt piperate insa daca stau sa ma gandesc e o investitie foarte buna.Crema Thermo ii de 500 ml iar textura este una lichida,pe intreg corpul nu este nevoie de bagi mana pentru crema decat de 3 ori si asta doar cu varful degetelor.Cu banii pe care i-am dat nu as fi putut merge la un salon cu siguranta!!!

So give it a try... http://store.irinareisler.ro

Impresii 10 remedii contra acneei


Azi nu am gasit un titlu pentru post-ul meu,pur si simplu este un amestec de idei, "chestii" care imi strabat mintea in acest moment.
Acum ceva timp am postat un articol ce mi-a atras atentia..10 remedii contra acneei;si din moment ce am postat asa ceva desigur trebuia sa testez si eu.
In perioada aceea treceam printr-o perioada ciudata pentru mine...mi-au aparut mai multe cosuri decat am putut avea eu in 3 ani si nu erau orice cosuri,tindeau sa ma lase si cu urme.Am luat o gura de aer si m-am decis sa testez cele 10 remedii.
Si asa se face ca intr-o seara m-am postat in fata oglinzii si am vazut pasta de dinti,credeam ca ii doar un mit si m-am trezit dandu-ma cu aceasta "potiune magica".Sa explic senzatia?Simteam ceva fresh pe fata mea.Nu credeam ca va face ceva insa am zis sa incerc.Miraculos a doua zi dimineata m-am trezit fara acele chestii urate de pe fata mea. Cineva imi spunea ca pasta de dinti tinde sa inchida porii,so..nu folositi pasta de dinti (pe fata ma refer) pe termen lung.
Insa ceea ce a dus la disparitia totala a cosurilor a fost apa oxigenata,dupa demachiat am pus pe o discheta demachianta putina apa oxigenata si am curatat intreg tenul.Cu toate ca m-am demachiat inca mai ramasese impuritati de la machiaj.Evitati evident ochii!!
In acest moment folosesc apa oxigenata pe post de tonner in fiecare zi..dimineata si seara.
Am ajuns la concluzia ca nu are rost sa dau banii aiurea pe niste produse care nici nu stiu daca imi vor fi de folos.De la experienta urata cu crema Normaderm de la Vichy m-am lecuit,nu mai trebuie sa ma iau dupa renume!!
Nu stiu daca voi incerca sa ma dau cu otet pe fata scuba diving Great Blue Hole.Chiar daca ar fi sa ma dau doar noaptea inainte sa dorm tot nu as rezista sa "adulmec" mirosul de otet.In ceea ce priveste ceaiul verde chiar am sa il incerc.
Nimic nu functioneza daca nu incepeti sa va schimbati si meniul culinar..chiar nici o crema nu va face miracolul ca acneea sa fuga de pe fata voastra.

07.05.2009

10 remedii pentru acnee

De ceva vreme am o problema serioasa cu acneea,orice as face tot tinde sa imi apara si mai multa acnee..ceea ce este de-a dreptul exasperant.Inscrisa fiind pe forumul e-joy.ro/forum cineva mi-a dat un pont: apa oxigenata.Si pentru ca sunt curioasa din fire si vreau sa aflu cat mai multe am cautat despre apa oxigenata si proprietatile ei relationat la acnee,in am intr-un final peste acest articol de pe www.click.ro(nu citesc nici ziarul si nici site-ul....acest articol este tare interesant)
So have fun reading...

"
1. Suc de lămâie

Acidul citric prezent în sucul de lămâie reduce roşeaţa şi inflamaţia din le­­ziu­­nile acneice. Tam­ponaţi zona afectată cu un tampon de vată înmuiat în suc de lămâie sau chiar cu o felie de lămâie. Lăsaţi fa­­ţa acoperită în acest fel timp de 10-15 minute. Ast­­fel, faţa se va curăţa şi vor fi îndepărtate grăsi­­mea şi celulele moarte.

2. Apă oxigenată

Dacă sunteţi persoane care su­­feră de acnee, cu siguran­­ţă că sunteţi tentaţi să vă stoarceţi coşurile de pe faţă. Astfel, se produc leziuni la nivelul pielii, porii rămân deschişi şi infecţii­­le se întind. Dacă aplicaţi a­­pă oxigenată pe zonele afectate, acest lucru vă va ajuta să vindecaţi infecţiile şi să opriţi răspândirea bacteriilor pe întreaga faţă.
3. Mască din albuş de ou

Spargeţi 2-4 ouă şi se­­paraţi albuşul de gălbenuşuri. Aplicaţi pe faţă al­­buşul de ou pentru a cu­­răţa pielea şi lăsaţi această mască să stea 10 minute pe faţă. Albuşurile sunt pline de proteine, iar consistenţa acestui tip de mască pentru ten va ajuta porii să se închidă. Gră­­simile şi impurităţile de pe faţă vor fi îndepărtate.

4. Mască de ten cu aspirină

Dincolo de beneficiul obişnuit al administrării aspirinei pe cale orală, acest medicament are un succes deosebit în tratamentul local al acneei. Stri­­viţi într-un castron 3-8 pastile de aspirină. Adă­­ugaţi câteva picături de apă, până când praful obţinut are consistenţa unei paste cu aspect nisipos. Adăugaţi, apoi, câteva picături de miere. Mierea are rol antibacterian, dar şi de liant, pentru că ajută mas­­ca să rămână lipită pe faţă. Întindeţi acest amestec pe faţă şi lăsaţi-l să stea 10-15 minute. Are rolul de a oferi tenului un aspect tonic şi reduce cantitatea de sebum din piele.

5. Scrub (frecaţi tenul) cu aspirină

Când intraţi la duş luaţi 3-8 pastile de aspirină, pe care le ţineţi în palmă. După ce le înmuiaţi în pu­­ţină apă caldă ele se transformă într-o pastă grunjoasă. Frecaţi zonele afectate de acnee timp de 30 de secunde cu aceas­­tă compoziţie şi apoi clătiţi.

6. Spălături cu sare amară

Turnaţi 3-4 linguri de sare amară într-o cană cu apă caldă. Cu un tampon de vată, aplicaţi acest ames­­tec pe faţă timp de 5 mi­­nute. Porii se vor des­­chide şi tratamentul are rol exfoliator. Veţi curăţa astfel tenul de sebum şi de celulele moarte.

7. Oţetul

Mai mult decât la sucul de lămâie, aciditatea oţe­tului poate fi folosită pentru a reduce inflamaţia acneică. Cu un tampon de vată aplicaţi oţet pe locul afectat, timp de 10-15 mi­­nute.

8. Ulei de peşte sau ulei din seminţe de in

Aceste suplimente nutritive sunt bogate în acizi graşi Omega-3 care sunt cunoscuţi că îm­­bunătăţesc reproducţia celulară şi astfel pot vindeca acneea. Puteţi să vi le procuraţi de la orice ma­­gazin de produse natu­riste. Admi­nistrarea se face pe cale orală, două capsule pe zi.
9. Pastă de dinţi

Pentru bubele mai mari, puteţi aplica puţină pastă de dinţi pe zona afec­tată. Le puteţi lăsa acoperite astfel şi peste noapte. Pustulele se vor usca, iar inflamaţia se va reduce.
Aveţi grijă, însă, să folosiţi o pastă albă şi nu un gel, pentru a evita eventualele iritaţii.

10. Ceaiul verde

În ultimul timp, ceaiul verde e folosit în mul­­te remedii homeopate pentru benefiicile pe ca­­re le aduce organismului. Unul dintre acestea constă în detoxifierea orga­nis­­mu­­lui, care ajută la eli­minarea celulelor moar­­te din piele şi la reducerea infecţiilor. Beţi trei căni de ceai verde în fiecare zi, timp de cel puţin două săptămâni. Veţi observa o îmbunătăţire a aspectului tenului."
sursa:
< /span>
Related Posts with Thumbnails