-->

29.07.2009

FOTD

Yves Rocher eyeshadow quad.Nuanta Argintie metalizata peste toata pleoapa iar frumoasa culoare pamantie in coltul exterior al ochiului.Este un machiaj neutru perfect pentru zilele in care nu vrei sa te complici cu machaje soficticate.Poate fi folosit acest gen de machiaj si noaptea insa umbra din coltul exterior sa fie mai accentuata.Doar 2 straturi de mascara (Lash Overload by Oriflame).Incercati la acest gen de machiaj sa nu apelati la un liner negru,ramaneti la un dark brown pentru a evidentia ochii si genele.




28.07.2009

Nivea Lip Care-Hydro Care

De mult timp cautam un produs pentru buze care sa le hidrateze, sa indeparteze pielea moarta.Aflata in Sensiblu am dat peste balsamul Hydro-Care gandindu-ma ca va fi din nou un produs care nu va face nimic pentru mine.


Iata ce parere am eu despre Nivea Lip Care- HydroCare:
~~Pro~~
  • nu are culoare
  • are un miros placut si gustul la fel(cel putin eu ma ghidez dupa gust pentru ca inevitabil peste zi imi umezesc buzele cu limba si nu as vrea sa simt ceva neplacut )
  • hidrateaza buzele,poate fi considerat ca si primer pentru buze
  • Contine Aquasfere pentru hidratare si ingrediente naturale: unt de shea si ulei de jojoba
~~Contra~
  • textura unsuroasa.De fapt toate balsamurile Niveau ofera senzatia de buze unsuroase.
Poate fi gasit in toate supermarket-urile,hypermarket-uri smd.
Pret orientativ: 9 lei


Cu toate ca imi place HydroCare mai mult as merge pe Light Kiss,este un produs care nu imi confera senzatia de buze unsuroase, este absorbit de buze si are un miros mult mai placut.


Daca doriti o tenta de culoare va recomand Cherry,are un miros placut,buzele sunt hidratate intreaga zi.

Sursa foto: www.nivea.ro

20.07.2009

Glicerina in loc de crema de maini

Glicerina este un produs hidratant si emoliant,mentinand elasticitatea pielii,previne imbatranirea si stimuleaza metabolismul celular.

~Amesteca 2 lingurite de glicerina* cu una de suc de lamaie si aplica seara pe maini prin masa.
Poarta peste noapte manusi speciale** de hidratare pentru ca ingredientele sa actioneze in profunzime.


*Din research-ul efectuat pe Google am aflat ca se poate cumpara Glicerina din farmacii,doar ca nu stiu care anume!
**Manusile speciale pentru hidratare se gasesc la Avon(se poate regasi si in oferta pentru reprezentanti) si Oriflame.

Aceasta reteta este inca netestata,cu siguranta iarna voi avea nevoie foarte mare sa aplic acest amestec deaorece in acest anotimp al anului pielea mainilor este uscata.Dar,va invit pe voi sa testati si sa imi spuneti ce impresii v-a lasat aceasta retetea

19.07.2009

Leapsa

Se pare ca am fost "nominalizata" sa fac acest tag in speranta sa ne cunoastem mai bine noi intre noi(posesori de blog).

So here i go...

What was your first:

Car- poate in visele mele:))Inca nu detin o masina si nici nu stiu cand voi avea si daca va fi macar sa fie un Audi

Trip within borders- hmm,am mers si eu pe unde am apucat:))prin sud prin nord

Trip abroad- in fiecare seara calatoresc:)).As dori sa vizitez Barcelona:D

Memory- oo si inca ce amintiri amJ.Spre exemplu cand aveam 4 ani parintii mei au plecat la lucru si m-au lasat singura acasa(uram sa fiu singura in casa).Stateam la bloc,etajul 4..stiam ca vis-à-vis la casa statea cineva care trebuia sa vina sa ma supravegheze insaa..eu m-am trezit inainte sa vina persoana respectiva si pentru ca ma simteam singura am zis sa cobor jos mai repede..adica pe geamJ(stateam la etajul 4).Mi-am amintit ca la desene personajele scapau afara cu cearsafurile legate..nu am apucat sa arunc ceea ce innodasem eu deaorece venise persoana care trebuia sa vina dupa mine.

Pet- ador pisicile.Am avut o pisica,Carly(asa mi-a venit sa ii pun numele)saraca..era cam turbata de felul ei si pentru ca era atat de turbata a trebuit sa o dam.Dupa 3 luni am primit in cadou un motanel l-am numit Puffy si acuma are 2 ani.Este cel mai scump si frumos motan:D.Lenes,gras,cuminte si alintat!

Crush- Am avut cateva.Dar care nu merita mentionati..de fapt nici nu prea imi amintesc de ei..sunt prea putin importanti

Discovery- am canalul preferat atunci cand imi e somn si vreau sa dorm.Descoperi multe lucruri interesante dar acuma nici una nu imi vine in minte.

Job- pfuu…lucrez la Relatii Clienti pentru o companie de telefonie mobila.Un job stresant,enervant si plictisitor.Utilizatorii acestei companii imi fac viata o mizerie.De cand lucrez aici am realizat ca prostia nu e pe cale de disparitie ci creste si se extinde impresionant de repede!!

Idol- nu am idoli,doar persoane pe care le admir si respect.

Creation- hmm..intr-un timp eram preocupata de design-vestimentar,chestii gen photoshop(in ultimul timp am lucrat la design-ul blog-ului mei,de care acum sunt mandra:D )

Cine doreste poate sa participe la acest tag!

Go check this blog---> www.xmakeupyourmindx.blogspot.com

15.07.2009

Kit Micro-Dermoabraziune !TESTAT!

A trecut 1 luna de cand folosesc kit-ul cumparat de la Oriflame. Pentru inceput nu ma asteptam sa functioneze deloc,avand in vedere faptul ca Oriflame este o companie cu produse low-end(desi sustine ca are produse high-end)acest produs este chiar minunat.Un pachet care nu ar trebui sa lipseasca din "colectia" nici unei fete/femei care se stie cu un ten imperfect. Este ideal daca doresti hidratare,exfoliere,imbunatatirea pielii.
Desi produsul in sine sustine ca iti ajunge 1 luna de zile eu zic ca te ajunge mai mult timp daca stii cum sa consumi ceea ce ai.Spre exemplu crema~serul poate fi folosita in cantitati mici precum un bob de mazare iar exfoliantul..ei bine..acesta te poate tine si pana la 3 luni. Acesta din urma trebuie folosit doar de 2 ori pe sapt,in privinta cantitatii folosite este la fel ca si la ser,putin este suficient pentru a-ti acoperi toata fata.
Dupa primele 2 saptamani am postat impresiile de pana atunci despre acest kit in care am detaliat textura serului~>exfoliantului si tot ceea ce trebuie sa se stie despre acest produs.
Acum doar vroiam sa punctez ca a functionat,desi nu ma asteptam.Cu toate astea nimic nu ar fi functionat daca nu mi-as fi schimbat si meniul culinar.Am eliminat pe cat am putut grasimile nefaste,prajelile si fiind sezonul verii am ales sa manc multe fructe( lubenitaaaa!!!o ador,au fost zile in care numai lubenita am mancat)legume,fiert smd.

Pretul kit-ului mi se pare destul de exagerat pe o firma de genul Oriflame,poate daca ar fi fost un brand cunoscut pentru produsele sale high-end as fi zis ca merge sa dai aproximativ 100 ron!!
Oricum,daca doriti sa achizitionati kit-ul(banuiesc ca stii fete/femei care sunt reprezentante..sau ma puteti intreba pe mine) se gaseste in catalogul Oriflame si din cand in cand mai exista si discount(asa cum l-am luat eu la pret de 50 ron).

Fashion days

Fashion Days este un site exclusivist in care te poti inscrie in diverse campanii pentru a vizualiza produsele de marca ce vor fi puse in vanzare la preturi scazute.
Mi-am facut si eu inscrierea doar de dragul de a fi inscrisa sperand ca poate intr-o buna zi imi voi permite sa cumpar acele produse de pe site la pret de discount. Cu tot discount-ul oferit eu totusi deocamdata nu imi pot permite sa cumpar nimic de acolo.Dar totusi este interesant site-ul,iti poti spala ochii cu diverse haine,accesorii..depinde de campanie.Spre exemplu in curand va fi activa campania celor de la Victoria's Secret..deabia astept..desi cum spuneam nu cred ca imi voi permite ceva de acolo.

So,pentru voi am preluat de pe site descrierea activitatii lor(ei stiu mai bine sa se descrie :)) ) .

" Ne place spectacolul. Ne dorim sa-ti depasim asteptarile. Odata ce ne-ai trecut pragul, iti garantam o experienta de shopping cu adevarat fascinanta. Prin vitrina noastra se vor perinda Tommy Hilfiger, Victoria Secret, Calvin Klein, Benetton, Esprit, Levis, Miss Sixty, Energy, Guess, Lacoste, GAP, Adidas, D&G si multi altii. Aparitii moderne, excentrice, de fiecare data inedite!
Ne place aventura. Ne dorim sa te facem sa revii in fiecare zi pe Fashion Days, sa descoperi surprizele pe care ti le-am pregatit. Fiecare campanie dureaza doar intre 3 si 5 zile, asa ca te vom anunta din timp inainte de inceputul fiecareia dintre ele. Asigura-ti un loc in primul rand si noi te asiguram ca merita!
Ne plac prietenii nostri. Ne dorim ca Fashion Days sa devina locul in care dorinta ta pentru extraordinar se implineste de fiecare data, si destinatia pe care abia astepti sa o impartasesti si altora. Clubul nostru este gandit ca un loc pentru prieteni. De aceea accesul se face doar pe baza de invitatie. Asa stii ca faci parte dintr-o comunitate exclusivista, creata chiar de tine!
Ne plac preturile corecte. Ne dorim ca luxul sa iti devina accesibil. De aceea am cautat si am facut conexiunile necesare pentru a negocia la sange preturile celor mai cautate branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Este timpul pentru o revolutie a preturilor, discount-uri intre 20 si 80%!"
www.fashiondays.ro

Sauputeti vedea campaniile curente pe blog-ul : www.blog.fashiondays.ro
In cazul in care doriti sa va inscrieti pe acest site fara sa mai stati pe lista de asteptare,postati un comment (ca doriti)si am sa va ofer mail-ul meu pentru a va inscrie direct!

PS: prin invitatii nu se castiga absolut nimic..nu am nimic de castigat din chestia asta:))






13.07.2009

Wishlist

Şi pentru că noul blog mi-a oferit în sfârşit pacea sufletească voi face o nouă rubrică şi anume WISHLIST. O listă în care imi propun sa achiziţionez acele produse şi pe urmă să fac un review.
Voi oferi si link-ul unde se poate procura produsul(in cazul in care se comercializeaza pe internet)


  • Balsam 100% organic de buze fara parfum, 7 ml - Balm Balm 14 ron Siderisblog
  • Vichy Flexylift teint(fond de ten) 63 ron
  • Boots Botanics --pret inca necunoscut,stiu doar ca vreau o crema de fata.Crema se gaseste in farmaciile Sensiblu.
  • Boots Botanics Crema shine control
  • Crema anticelulitica Bodyshape,Elmiplant 20 ron

Tip of the Day (T.O.T.D)

Cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante su antiimbatranire dar si pentru faptul ca intinde pielea si calmeaza iritatiile, ceaiul verde este alternativa ieftina si naturala a lotiunei tonice!

Mod de utilizare:

~Se fierbe 1 cana de apa distilata care se toarna peste un pliculet de ceai verde si se lasa la infuzat aproximativ 3 minute.
~Se strecoara apoi lichidul si se lasa la racit.

~Dupa demachiere si inainte de aplicarea cremei sterge-ti fata cu dischete de vata inmuiate in infuzia de ceai verde.



---------------------------------------------------------------------------------------

Vizitati www.eyeko.com cod E2770 si la fiecare comanda primit un produs gratuit!
www.Life-care.ro, traieste organic!
Related Posts with Thumbnails