-->

27.08.2009

Jurnal de bord incheiat!

Foarte ciudat!

Practica mea la televiziune s-a incheiat in aproximativ 1 saptamana. In aceasta mirifica saptamana nu am invatat mai nimic spre absolut nimic! Credeam ca voi avea un fel de sneak peak in ceea ce priveste televiziunea si am avut doar un gust amar..atat!

Partea dura va fi atunci cand va trebui sa completezformularul completarea de sfarsit de practica in care ti se pun niste intrebari aberante de genul "Ce ai invatat din aceasta experienta?" Ce draq sa scriu...nu am invatat nimic,macar de as avea ceva de la care sa pornesc si apoi sa infloresc,sa filozofesc teoria chibritului intors pe dos..dar nu este nimic..nici un punct de pornire!! Nada. Nothing.

Nu au fost pupaturi la sfarsit,nici "sper ca ai invatat ceva de la noi" sau "sper ca te-ai simtit bine". Ce a fost? Va zic eu ce a fost...2 zile nu am mai putut merge la practica deaorece am si eu un job,am sunat ca nu pot veni si am primit raspunsul "pai nu mai trebuie sa vii, s-a incheiat perioada de practica..trebuie doar sa vii sa iei foaia semnata(cea in care atesta ca am frecat menta)" Nu zau...asa repede?Nici nu mi-am dat seama cand a inceput si acum mi se spune ca s-a terminat. Interesant.

La al doilea post eram dezamagita de tot ce reprezentau oamenii din jurul meu,eram asa de scarbita de ce se intampla...incat pentru 2 secunde nu am mai vrut jurnalism. Apoi,in drum spre casa am meditat. De ce am lasat eu sa mi se induca chestia asta? Mie imi place jurnalismul,cred ca este parte din mine. Nu ma vad facand altceva,atunci merita sa las eu niste persoane frustrate -ba mai bine inspaimantate ca as putea sa le fur job-ul- sa imi distruga pasiunea pentru jurnalism? Nu se merita!

Acum in mintea mea se desfasoara o retrospectiva a acelei saptamani -ma tot gandesc ce voi scrie in fisa. Mi-am amintit ca atunci cand m-am dus la televiziune am fost intrebata ce vreau sa fac. Atat de stupida mi s-a parut intrebarea aceea, nu concuram pentru un post ca sa imi zica ce vreau sa fac...pai ce vreau..sa imi aratati naibii ce faceti voi acolo!!Cum se fac stirile/emisiunile..smd

Nu incetez sa regret ca nu am putut merge la Facultate in Bucuresti, instictul meu imi spunea ca acolo voi putea invata ceva despre meseria asta...si acum cred la fel. Macar acolo aveam televiziuni o gramada, aveam optiuni de alegere. Puteam alege ceva profi (cred eu). Ajungeam sa nu mai fiu moale, sa nu ajung acasa si sa ma plang ci sa tac si sa indur..drumul catre o cariera este lung. Dar aici, pur si simplu vegetez!

Pe cine citesc?

Am observat multe persoane care fac link exchange cu cineva si cu toate acestea nu se citesc reciproc,sau macar unul dintre ei sa vizualizeze articolele celuilalt. Eu urmaresc 146 blog-uri si datorita tabloului de bord pot urmari fiecare postare noua a celor 146 de bloguri. Cand am decis sa ii urmaresc a fost cu intentia ca voi citi pe viitor tot ce vor posta si eventual voi comenta,asta daca am ceva de spus in legatura cu articolul respectiv. Da,citesc toate blogurile pe care am decis sa le urmaresc...si la link exchange fac la fel. Cum altfel as putea recomanda o persoana/un blog despre care nu stiu nimic?
Eu una nu pot!

Prin intermediul multor blogger am ajuns la altii si lista mea a tot crescut,fiecare dintre cei urmariti aborda subiecte relativ diferite. E cam greu sa ii pun pe toti in prima pagina de accea am setat sa fie afisate doar primele 10 bloguri cu cele mai recente post-uri..i know..poate nu e destul de corect dar exista butonul.."mai mult" :))

Update: Ma amuza cand multi imi spun ca e imposibil sa citesti atatea bloguri..dar eu chiar citesc atatea. De fapt din aceste 146 in medie doar 10% pun articole zilnice, 30% posteaza articole la cate 2-3 zile,restul de 60% posteaza saptamanal cate 1-2 posturi sau chiar la cateva saptamani. Blogspot are o chestie inteligenta la Tabloul de bord,poti vedea ultimele actualizari ale blogurilor pe care le urmaresti si astfel urmaritul persoanelor preferate este mult mai usor decat sa accesez fiecare blog si sa imi dau eu seama care a fost ultimul articol publicat. Asa prin aceasta metoda accesez doar ultimul post!

"Rating"

Voi incepe si eu ca Badea sa ma laud cu "rating-ul " meu :)). De ce spun asta?
Cand am intrat pe pagina mea in aceasta dimineata am vazut o crestere brusca de la 8000 la 4000 in topul Zelist. Am fost uimita...din asta am inteles ca totusi cineva ma citeste (pe langa persoanele care stiu ca ma citesc-stiu modestia mea e la nivel high). Sa nu ma inteleaga gresit nimeni,nu am facut blogul pentru a primi cine stie ce "premii" sau sa ajung in topuri pur si simplu am fost curioasa de ce anume pot si daca ce transmit eu chiar e relevant pentru altii. De ce? Oarecum sunt complexata sa ii spunem asa..complexata in ideea ca nu ma cred in stare de foarte multe lucruri..ca sunt oarecum prostuta daca nu proasta. Uneori stau si rascolesc prin creier si nu gasesc nimic inteligent in fiinta mea si asta imi da senzatia de inferioritate fata de alte persoane. Incerc sa schimb asta iar un impuls ca acest top ma face sa cred ca eu chiar am ceva in creierasul asta mic:)) Click pe poza pentru o mai buna vizualizare:D

Multumesc tuturor celor care ma citesc :D

23.08.2009

Filmuletul prezinta viata noastra. Monotonia in care traim zi de zi. Mergem la un job care ne solicita enorm de mult fizic si psihic fara ca macar sa ramanem cu un dram de implinire. Lucram si punem pasiune in ceea ce ne dorim sa facem, hobby-uri, dar nu e suficient. Suntem secatuiti de puteri,seful tipa la noi,nu suntem apreciati..nimeni nu ne stie adevarata valoare. Intr-un act de rebelitate renuntam la totul-casa/loc de munca pentru a ne dedica singurului lucru care ne face fericiti. Ne simtit intr-un final impliniti si faima vine ca un val peste noi. Il simtit iar la final ramanem doar noi..fara nimeni in jurul nostru. Sufletul este secatuit de tot ce inseamna rautate. Sursa video: www.youtube..com/user/nepotu87mcclane

20.08.2009

Manhattan eye base (long lasting)






Despre compania Manhattan stiu foarte putine lucruri. Brandul este de origine germana ,adus si comercializat in Romania de catre DM(Drogherie market)-magazin pe care il puteti gasi in supermarketul Real.

Dat fiind faptul ca in Timisoara nu exista Sephora ca sa imi pot procura o baza pentru ochi precum cea de la Too faced sau Urban Decay am ales sa imi iau cea de la Manhattan.
Asa ca,neavand ce sa facem dupa ce am iesit de la practica i-am propus prietenului meu sa mergem in Real(care este la iesire din Timisoara). A opus rezistenta ca orice barbat cand aude ca ma duc sa cheltui bani pe cosmetice. Am clipit frumos din genele mele lungi si l-am vrajit...a fost dispus sa mearga bara la bara cu masina in acea aglomeratie :D.

Am intrat in DM ca un lup flamand,direct la standul cu cosmetice. Problema era ca entuziasmul m-a facut sa nu observce cautam eu-era in fata ochilor mei dar de-al naibii daca am observat. Am chemat o tipa de acolo sa ma ajute -chipurile- ii explic ce vreau -pe romaneste- baza de machiaj(ca daca ziceam eye base ramanea muta) si primesc un raspuns "Domnisoara nu stiu ce e aia". Sunt atat de pretentioasa incat am pretentia ca cea care vinde acolo/se ocupa de standuri sa aiba macar 30 % habar de marfa pe care o vinde. M-am lamurit ca ma voi ajuta singura. Am gasit cutiuta magica de 8 g si m-am dus la casa sa o platesc. Pret 20 lei. Partea proasta este ca am ales fix testerul(nu scria pe el tester,dar cand l-am deschis era putin inceput..nu a fost irosit foarte mult produs) si am observat prea tarziu,deabia cand eram din nou in trafic bara la bara :( (cred ca si ma strangea de gat prietenul meu daca ii ziceam sa ne intoarcem :)) )


Bun,ce face acest produs? Mentine machiajul ochilor pe o perioada indelungata fara ca sa se stranga fardurile in pliul ochilor (asa cum pateam eu). Are o consistenta gen mousse,de culoare nude(culoarea pielii). Nu aveti nevoie sa puneti foarte mult pe ochi deaorece o mica apasare a degetului in cutie este suficient pentru a aplica pe ambii ochi.S-ar putea sa nu aiba acelasi efect daca puneti mai mult,fardul ar putea sa se stranga si nu cred ca vreo femeie isi doreste asta!
Pentru ca sa vad cat de "long lasting" este atunci cand m-am dus la sala m-am machiat putin..stim si noi cate efort punem la sala..transpiratie..etc. Am mai mers in oras printr-o caldura infernala si cand am venit acasa spre seara machiajul ochilor era intact! Am plecat de acasa in jurul orei 15 30 si am ajuns acasa pe la 21 40. Deci are o rezistenta de pana la peste 6 ore(atata l-am testat eu). Nu am avut nevoie sa il testez o perioada indelungata pentru ca Manhattan eye base este unul dintre acele produse in care imi dau seama de la prima utilizare daca este bun sau nu.

Nu pot face o comparatie cu faimoasele Too Faced shadow insurance sau Urban Decay Primer potion pentru ca nu le detin. Pentru un produs de 20 ron isi face treaba.

Sunt foarte curioasa cum sunt fondurile de ten de la Manhattan. Voi stiti ceva?

18.08.2009

Jurnal de bord ziua 2

Azi...am simtit o oarecare rautate in jurul meu. Inca nu inteleg de ce,chiar nu gasesc motive pentru comportamentul unora. Nu inteleg de ce lumea se uita urat la mine ca si cum as fura ceva.Am senzatia ca incomodez si ca nu sunt bine venita. Un lucru care iar nu il inteleg este de ce ajunsi pe un anumit post unii oameni sunt atat de reticenti/rautaciosi cu cei noi veniti sau cu cei veniti in practica.

Azi nici sandwich-ul pe care il mancam nu mi-a mai priit.Stiu ca eu..ca si viitor jurnalist trebuie sa fiu la curent cu tot ce se intampla in tara/in lume dar despre unele chestii chiar nu simt nevoia sa le cunosc/sa le stiu si mai ales sa le retin.
Situatia exacta:
Citeam pe un site cum ca in Practiker a murit un copil de 3 ani si in urma acestui oribil accident conducere s-a gandit sa suplimenteze oamenii care supravegheau zona respectiva.EU cu stupoare am zis "Ce tragedie,chiar nu stiam ca a murit un copil acolo" o doamna din redactie imi spune cu nonsalanta de parca moartea unui copil este ceva nesemnificativ "Da..si inca de cand..de 3 zile". Bun..trecem la subiectul Gradinii Zoologice care a fost redeschisa dupa mult timp si recent vor aduce cateva animale..stiam chestia asta dar intr-o atitudine ironica(pentru ca acea Gradina Zoologica nu este chiar atat de vizitata,prea putini mai stiu de existenta ei)am zis " Mai exista asa ceva la noi" lucru care se pare ca a iritato pe doamna ce imi raspunsese cu cateva minute inainte,replica ei a fost " Fetito(-uras ironia asta cu fetito-) tu ca jurnalista ar trebui sa stii informatiile astea,stai de 3 zile(-eu sunt de luni acolo..asta insemnand ca sunt de 2 zile..matematica mea asa imi spunea)si nu te documentezi..ar trebui sa te gandesti la ce vrei" am zis multumesc pentru sfat(mancam pentru ca eram lihnita de foame) primesc un raspuns "Asta e in loc de pofta buna"...nu cred ca pot descrie cat de penibil m-am simtit,mai bine nu scoteam nici o vorba.Am observat ca toate isi apara pozitia lor de reporterite de parca eu as veni sa le iau locul. Sunt la inceput,nu simt necesitatea sa aflu toate crimele posibile..chiar nu!!

La job-ul meu cand se angajeaza noi asistenti,ei nu prea retin ce li se zic in training si deseori intreaba pe cei din jur informatiile pe care le vor (desi au documente utile la indemana pentru a afla informatiile respective).niciodata nimeni de la noi nu le taie macaroana spunandu-le ca au de unde sa se informeze..daca putem noi (restu cei care suntem de ceva timp acolo) le oferim toate informatiile posibile legate de o anumita situatie. Totul fara ca vreunu sa faca nazuri. Intr-un fel doamna avea dreptate dar nu cred ca ar fi trebuit sa mi se adreseze pe un ton atat de superior si cu rautate in glas. La urma urmei sunt acolo sa aplic si sa invat despre meseria asta..nu le pot cunoaste pe toate. Oare peste tot in lumea asta a jurnalism-ului sunt atat de rai oamenii? Chiar asa se ataca daca vreunu nu stie o informatie? Oare ei le stiau pe toate?

Dar poate gresesc eu...ce stiu eu. Atatea pretentie pentru o televiziune mica,locala si la care prea putini se uita.

17.08.2009

Ip man/ Yip man

Ip man/Yip man (2008)



Filmul m-a impresionat pana la lacrimi.Nu sunt amatoare de filme chinezesti si mai ales cu lupte.cand prietenul meu tot ma batea la cap sa il vad si eu am zis sa ii dau o sansa. Desi trailer-ul nu arata splendoare filmului va recomand cu caldura sa il vizionati. Va intrebati ce puteti vedea dintr-un film cu motiv kung fu?
Ei bine este mai mult decat atat este biografia unui om,despre onoare,filozofie si autodisciplina.Am dedus din acest film ca omul zilelor noastre ar trebui sa invete sa se autodisciplineze,nimic nu se rezolva prin agresiune.Nu sunt o pacifista dar cred ca multe lucruri se pot rezolva pe cale amiabila chestia este sa stim si cum sa ne rezolvam problemele.
In acest film nu am vazut matze scarboase sarite pe jos,deasemenea am remarcat o coloana sonora exceptionala.Un film de arte martiale care se preteaza si pentru cele mai fine si sensibile doamne/domnisoare. In mare parte este populat de chinezi si japonezi(desi eu nu vad diferenta intre ei)...dar unii dintre ei ii pot compara cu cei din filmul 300 Spartani..nu ma refer la muschi ci la infatisare..eu nu am mai vazut atat de multi chinezi/japonezi atat de frumosi ca cei din Ip man :)).Generalul Miura din armata japoneza seamana cu Wentworth Miller (Michael Scofield din Prison break) doar ca nu are ochi albastri/tatuaje cu ochi oblici :))

Loooveee this movie!!!

Jurnal de bord

Voi intrerupe linia de stiri si pareri beauty cu un Jurnal de bord bazat pe practica ce urmeaza sa o fac in cadrul unei televiziuni.

Azi a fost prima zi in care sarcina mea principala a fost : sa socializez cu cei din redactie. Hmm..da..sau cel putin cu cei care erau prezenti pe acolo si cu cei care nu se aratau ostili fata de mine(poate credeau ca am venit sa le fur job-ul si secretul vietii vesnice).
Cu tot riscul sa devin sacaitoare si din dorinta de a cunoaste tot ce e pe acolo am pus intrebarile care ma chinuiau pe mine si fara raspunsuri nu as fi putut sa dorm noaptea.Am asistat in prima parte a diminetii la momentul in care moderatoarea unei emisiuni suna peste tot pentru a-si face rost de material.Doar simplu fapt ca spuneam "Buna ziua,ma numesc X sunt de la televiziunea Y" portile i se deschideau...moment in care am intrat intr-o stare de visare cu ochii deschisi..la ce visam? La planurile mele,la tot ce vreau sa fac in viata asta..la ce frumos ar fi sa moderez o emisiune.M-am mai gandit si daca as fi capabila. Chiar daca pe moment nu as fi,mi-as da silinta..iubesc prea mult meseria asta ca sa nu doresc sa invat. Am aflat cu ocazia asta despre noi evenimente ce vor fi in TM si la care intentionez sa ma duc.

Au urmat 1 30- 2 h in care pur si simplu m-am plictisit...groaznic de mult!!!Normal, toti erau pe teren facand reportaje iar eu trebuia sa socializez!!!Ma vedeam deja cu microfonul intr-un maraton al reporterilor spre o tinta numita "material de redactie"

Pe urma a venit domnisoara de la meteo,pana aceasta si-a facut materialul eu din nou..am asteptat,ca altceva nu am avut mai bun de facut. Intre timp au mai venit cateva "colege" care mi-au aruncat o privire de "cine naiba esti si ce draqu faci?"si atunci am inteles ca nu are rost sa imi bat capul si sa le stresez cu intrebarile mele.Pentru ca deh...ele stiu de toate din ziua in care s-au nascut. Am decis sa raman la cele 3 persoane cu care am "socializat' azi. De la ora 13 pana la 15 plictis de ma dureau si maxilarele de la atata cascat,mai putin si adormeam cu capul pe tastatura(bine macar ca aveam un comp si internet ca sa pot citit si eu ceva).O tacere in redactie de nici musca nu indraznea sa faca galagie.

AAA,cu ocazia asta am aflat de la secretara ca la Benvenuti sunt reduceri masive de pana la 80%..hmm..si-a cumparat pantofi cu pret initial de 170 ron si dupa reducere a ajuns la 39 ron,asta da afacere!

Spre fericirea mea am fost anuntata de domnisoara de la meteo ca a terminat materialul si pot merge cu ea sa inregistreze stirea.Nu aveam voie pe platou decat in regie..dar am avut acces totusi in platou cu acordul donsoare moderatoare

Nu pot explica emotia sincer,a fost un sentiment de nedescris.Iar visam ca voi ajunge intr-un final si eu acolo..sa zic "Buna seara, ma numesc Beatrix si va prezint stirile" sau mai stiu eu ce voi prezenta . Si pentru ca este o televiziune locala moderatoarele se machiaza singure. Dezastru!!! Imi venea sa o machez eu..asa imi venea sa scot pensulele mele(pe care le mai port cateodata la mine in cazul in care vreau sa imi retusez machiajul)si sa o fac eu!! Cand am vazut un burete hidos si un strat de 3 degete de machiaj care nu era "blenduit"si...aaahh nu un cosmar. Nu stiam cum sa ii propun sa o machiez(nici nu stiu daca asa se scrie bine) eu,era groaznic modul in care "arunca" blush-ul,fardul de ochi...offf! Stiu...sun rea..foarte rea...nu mai trebuie sa critic pe nimeni.
Dar cand sa vad si eu cum se inregistreaza o stire...ALARMA!! era deja ora 3 si trebuia sa ma duc la lucrul..la the real job..vesnicul si groaznicul Orange.

Cu toate astea m-am simtit bine azi,pentru prima data dupa mult timp m-am simtit bine in mediul in care eram.

13.08.2009

Garnier mineral deodorant roll-on


Azi rasfoind plicitista peste niste reviste vechi in speranta de a nu mai fi asa plictisita am dat peste o 'mini" reclama la noul Garnier mineral deodorant roll-on si la cat de bun este.Protectie maxima timp de 48 h. Mi-am cumparat si eu acum 1 luna aceasta "minune" a secolului.Bun..deci sa inteleg ca desi eu ma spal seara a doua zi voi avea protectie din ziua anterioara?Sau nu trebuie sa ma spal?Am stat un wekend acasa,nu am iesit niciunde(nu aveam chef,era prea cald)am spus sa experimentez cele 48 h de protectie fara sa ma spal..pot spune ca nu am sa mai experimentez asa ceva!!Nu am avut nici o protectie,48 h...ce sa spun.
Pe urma am experimentat cele 48 h cu tot cu spalat dar a doua zi nu am mai aplicat stratul zilnic de antiperspirant.Rezultatul?Acelasi ca in week-end...senzatia de nespalare si de miros tot imi batea prin cap..imi aminteam de campania lui Jojo de anul trecut cu deodorantul si cat de important e..si eu simteam ca put!!Industria asta de "mineral" "eco" nu mai stia ce sa inventeze,s-au gandit ei peste noapte ce duma ieftina si usor de digerat sa mai scoata pe piata..iata ca a aparut Garnier mineral.

Eu sincer, nu cumpar ce gogosi vand ei..nu cred ca am protectie maxima 48 h,nu cred ca e mineral..iar dupa ce folosesc roll on-ul simt ca pielea se lipeste si fac rani..fapt dovedit cu ani in urma ca nu pot folosi roll-on.Desteapta de mine..am zis hai ca incerc. Voi ramane la LadySpeedStick care miroase frumos,e stick(stiu ca si Garnier mineral are varianta stick,nu sunt curioasa sa aflu cum se comporta si ala)si am protectie 100%.


Pret relativ: 10 ron(sincer nu imi mai amintesc pretul)

11.08.2009

Revistele "glossy"

Azi mi-am cumparat si eu revista Cosmopolitan cea cu Kathy Perry pe coperta. M-am ales cu 1 bucata mostra sampon Elseve(like always),1 bucata sampon Pantene+Balsam..si cam atat. Plictisita dar totusi prezentand un interes fata de subiectele beauty am rasfoit paginile pana unde simteam eu ca trebuie sa citesc.Am aflat lucruri interesante despre ce sa manci inainte sa mergi la sala dar si ce/cand ar trebui sa manci DUPA ce iesi de la sala. Ma intereseaza pentru ca dupa 17 august se va redeschide sala la care m-am abonat in urma cu 1 saptamana(deh vreau sa slabesc).
Am mai putut observa cateva produse pe care am pus ochii insa in TM nu se gasesc(interesant!) in rest NIMIC..absolut nimic interesant.
Ceea ce ma deranjeaza pe mine la revistele astea sunt subiectele penibile gen... "Barbatii spun altceva decat ce gandesc" (logic!! exista si la femei chestia asta...nu vad de ce s-ar cataloga chestia asta pe sexe?!) sau alt subiect la fel de incitant "Cum sa iti pastrezi barbatul" "Cum sa iti revii dupa despartie".
Inteleg ca sunt subiecte pentru :
  • ..ca persoana care scrie articolul e angajat si trebe sa scrie si el/ea ceva
  • ...ca sa ajute "femeile" sau oricine ar citi o revista cu astfel de topic-uri.
Insa mie mi se par ca abordeaza tema intr-o maniera ridicola.Nu vad vreo femeie intreaga la cap care sa i-a in considerare astfel de subiecte.Consider ca sunt absolut inutile,cel putin pentru mine,ocupa spatiu in revista si nu sunt RELEVANTE cu timpurile noastre!!
Prefer de mii de ori sa citesc Femeia de azi/Click pentru femei(sau ceva de genu) si mai sunt cateva reviste care chiar merita.
Un alt punct care ma streseaza este reclama absolut evidenta..EVIDENTA..a unor produse de firma.Banuiesc ca asa trebuie sa faca dar chiar as vrea sa vad un articol in care sa de-a un review SINCER despre produsul promovat.Nu simt nevoia sa il ridice in slavi cat de bun e...si de fapt sa fie de toata jena ca majoritatea produselor mega promovate.Cred ca asa ceva nu am sa citesc eu prea devreme.

Apreciez la revistele gen Femeia..smd ca ofera alternative ieftine..retete naturiste, chestii pe care o femeie normala ar putea sa isi permita. Cand spun normala ma refer la super femeia: mama,sotie,fiica,sora,prietena..all in one.Aceea femeie care intretine totul,are un salar nu foarte mare dar totusi isi acorda atentia cuvenita ca si femeie,cea care nu isi permite Channel,Guvanchy..de aceea cauta alternative!

Revistele glossy te pot informa, dar am impresia ca oarecum induce o stare de "vreau si eu produsul asta".O tanara cand vede ceva despre care se spune ca este impresionant de bun vrea si ea..si de aici vine si snobism-ul/obsesia pentru cumparaturi!

As vrea si eu sa nu mai vad subiecte puerile "Cum sa slavezi o relatie in criza"(nu merge dupa reguli scrise..orice ai citi).Stiu ca solutia ar fi sa nu mai cumpar astfel de reviste...dar la plictiseala doar ele mai raman..si macar sa citesc ceva de calitate(pe langa o carte).

Voi ce impresie aveti despre revistele Glossy? Si care va place cel mai mult? De ce?

Quick update

Vroiam sa anunt ca in curand voi deschide un "mini" magazin online in marea majoritate haine//cosmetice eventual accesorii.

Mai mult detalii despre le petite boutique in curand!

10.08.2009

Revalid: Intaritor de unghii fara formaldehyde


Acum aproximativ 1 luna am citit pe un blog despre acest intaritor.Eu pana in acel moment aveam unghile intr-un stadiu avansat de degradare: se exfoliau,erau foarte fragile.
Cand m-am postat in fata farmaciei Sensiblu eram in dubii, aveam referinte bune atat despre Revalid cat si despre Mavala..pentru ca deocamdata inca suntem in criza economica (de fapt asa a fost tot timpul) am ales sa cumpar Revalid.

Iata ce spun ei ca face:

"Strat protector durabil, cu extracte de alge marine si minerale, care intareste unghiile. Combate lipsa de hidratare si consecintele acesteia: ruperea,tocirea,exfolierea. Poate fi folosit atat individual (aspect lucios) cat si ca strat-baza pentru alte produse.

Mod de aplicare: Aplicati pe unghiile curate si asteptati sa se usuce.daca este necesar aplicati si un al doilea strat"
Eu sunt de parere:

Ca intradevar face ceea ce scrie pe prospect.In nici 2 ore unghiile se intaresc .De curiozitate am aplicat stratul de intaritor dimineata iar seara l-am sters...intradevar..stiu ca suna absurd..dar o parte din unghii nu mai dadeau semne de exfoliere si unghiile mi le simteam intarite.
Intaritorul se aplica usor,asteptul lucios se pastreaza zile intregi.Dupa cum scria si pe cutie poate fi folosit si singur dat fiind faptul ca este alb-transparent( daca suna logic).
Va recomand sa il incercati daca aveti una din problemele prezentate mai sus



Pret: 33.50 ron


Sursa foto: Desprecosmetice.wordpress.com

Un pas inainte

Sunt atat de zapacita incat nu stiu cu ce sa incep..indicat ar fi cu inceputul.
Ei bine,aproximativ 2 saptamani am sa lipsesc din "peisaj" pentru ca am sa imi fac practica. Ceea ce ma umple de entuziasm.Practica asta pentru mine va fi o iesire din banalul si plictisitorul job pe care il am. Bucuroasa ca in sfarsit intru in contact cu ceea ce imi place, ceva la care visez de foarte mult timp.Facultatea mi se pare plina de chestii inutile in marea majoritate, consider ca un student la Jurnalism ar trebui sa isi petreaca 80% din timpul facultatii practicand.Meseria asta se invata prin practica nu din carti/manuale plictisitoare...carti care nu fac decat sa iti omoare entuziasmul. Dintr-o lista am ales televiziunea, domeniul care imi trezeste interesul mai mult decat presa scrisa sau radio-ul. Desi ma voi duce la un post de televiziune local, nu foarte avansat(din punctul meu de vedere) dar va fi altceva...altceva decat raspunsul la apeluri pentru prepay Orange. Jurnalismul presupune ca fiecare zi este cu totul altfel, nu implica plictisul. Asteptam momentul acesta atat de mult, lucrand de 1 an la Orange simt ca o parte din inteligenta mea sta ascunsa intr-un cufar prafuit dat fiind faptului ca ceea ce fac nu necesita inteligenta,nu este un job care sa te stimuleze mintal..poate doar ca sa iti creeze nervi..atata tot!!

Am fost intrebata de ce am ales jurnalism-ul. E simplu,pot raspunde fara sa ma mai gandesc la raspuns. Ma reprezinta, sunt fidela zicalei(daca ii putem spune asa) "imbuna utilul cu placutul". Imi place job-ul acesta pentru ca nu trebuie sa stau la un birou 12 h facand calcule,lipita de un calculator. Nu imi place sa stagnez, doresc ca fiecare zi a mea sa fie diferita, niciodata sa nu fac si sa nu vorbesc despre acelasi lucru. Doresc sa cunosc tot felul de paturi sociale. II apreciez pe cei care au facut reportaje in Irak, as fi vrut si eu la randul meu sa fi avut posibilitatea aceasta de a risca.Viata este atat de scurta si nu vreau sa treaca timpul fara ca eu sa fi cunoscut tot.Stiu ca nu se poate..dar asta vreau.

Vreau sa ma simt utila, cred in autodepasirea conditiei...

Intr-o alta ordine de idei,cu toate ca voi fi ocupata incerc sa postez cat de mult pot. Desi daca ar fi dupa mine cred ca as sta non stop la televiziune. Sper doar ca nu prind o tipa/tip necomunicativ(a) :))


Pese: in cazul in care lipsesc litere/greseli gramaticale puneti totul in seama oboselii de moment!Rectific mai tarziu daca e ceva de modificat.

Whish me luck!

05.08.2009

Campanie FashionDays.ro: by PROTEST

Pentru ca sunt inscrisa pe Fashion days am vazut ca timp de 3 zile se va desfasura o campanie a brand-ului PROTEST.
Protest este unul din brandurile vesele si jucause, numai bun pentru a petrece o zi la plaja sau la piscina. Fashion Days va ofera costume de baie cu imprimeuri vibrante si accesorii de plaja electrizante pentru doamnele si domnisoarele care vor sa-si picteze in culorile verii ultimele zile de vacanta.

In general in aceasta campanie veti gasi costume de baie cu preturi cuprinse intre 80-100 ron,sepci(superbe) la aproximatix 35 ron,genti 60-80ron si flip-flops(slapi)40-60 ron.
Am sa va arat cateva produse care mi-au placut enorm de mult,sper sa apuc sa comand ceva msn smileys
Din toata campania asta nu doresc nimic mai mult decat geanta cu imprimeuri
So,incepem cu sepcile:
  • Descriere
Protest, Sapca alba cu forme geometrice negre imprimate.
  • Compozitie
55% bumbac
45% nailon
pret: 35 ron

Geanta de plaja Cila neagra

  • Descriere
Protest, Geanta neagra de plaja, sigla multicolora aplicata.
Alcatuita din:
-un compartiment frontal, inchis cu magnet si capsa
-doua buzunare interioare organizatorice
-un buzunar interior cu fermoar

  • Compozitie
100% pvc
Pret: 80 ron

Puteti sa vizualizati toate campaniile curente daca va inscrieti pe www.fashiondays.ro , inscrierea este gratuita iar ca sa nu stati in lista de asteptare, cand va faceti contul introduceti adresa mea de mail : lil_lady_beea@yahoo.com
Intrati si veti vedea cele mai interesante produse!!

Post despre Fashion days(click)

Sursa foto: Fashiondays.ro

Link exchange

So,de azi voi face rubrica Link exchange,cine doreste sa il trec pe lista este invitat sa lase un comment!

02.08.2009

Shine Control Botanics by Boots

Shine Control Day Moisturiser se presupune ca este o crema care controleaza excesul de sebum al unui ten gras/gras.
Pretinde ca face:
  • hidrateaza tenul pe durata zilei
  • are in componenta sa Tea tree si hammamelis
  • controleaza sebumul fara sa blocheze porii
  • este considerat ca bun "primer"
Textura acestei crema este una aproximativ lichida,foarte usoara.Mirosul este specific,daca ati avut vreodata tonner cu Tea Tree de la Lush veti stii despre ce miros vorbesc. Se aplica dimineata inainte de machiajul propriu-zis.Eu am avut senzatia ca imi strange fata din momentul in care a intrat in piele.Intradevar hidrateaza tenul si fondul de ten adera mai bine,prelungind durata machiajului.Insa problema nr 1 a acestei creme este ca nu are nici un efect de "shine control".Am incercat sa ma dau cu crema si sa astept 30 minute si apoi sa ma dau cu fond de ten..insa zona T a fost la fel,adica, plina de exces de sebum dupa nici 1 h.Asta pentru ca ne aflam in mijlocul verii,moment in care nimic de fapt nu functioneaza.Am incercat crema si intr-o zi racoroasa si intradevar machiajul meu s-a pastrat de-a lungul zilei intact,zona T nu mai era plina de sebum;ceea ce ma face sa cred ca aceasta crema poate fi folosita cu succes in timpul racoros cum ar fi toamna sau iarna si eventual inceputul primaverii insa NU vara!!
Intr-una din zilele mele libere am stat acasa si am folosit crema fara sa mai aplic fond de ten si tenul intradevar a fost hidratat de-a lungul zilei si doar putin exces de sebum pe frunte.
Este accesibil tuturor in farmaciile Sensiblu* iar pretul este de 22 Ron.


~Nota!~
*verificati pe site-ul www.sensiblu.ro daca produsul este disponibil in farmaciile Sensiblu de pe langa voi.

Sursa foto: www.envy.ro
Related Posts with Thumbnails