-->

30.11.2009

Ce uitam sa facem...

Tot mai des observ ca multe femei uita sa isi hidrateze corpul, iarna nu aplica o cantitate generoasa de crema pe picioare (iarna picioarele devin foarte uscate ) si se plang ca observ o decojire alba a pielii, uita sa "rasfete" gatul sau zona bustului, uita sa aplice fond de ten pe gat. De ce toate astea? Ce este asa de greu sa iti acorzi 5 minute dupa ce iesi din baie ca sa aplici o crema pe corp? Atunci cand aplici masti de fata de ce nu cobori mai jos si ingrijesti si gatul, face parte din corpul tau iti sustine partea pe care tu o pretuiesti cel mai mult :FATA.

In momentul in care se cumpara fondul de ten ar trebui sa fie atasat cu un manual de instructiuni. Dar cred ca nici cu acele instructiuni tot nu s-ar rezolva nimic adica sa se intinda fondul de ten si pe gat!! E deranjant ochiului sa vezi o femeie cu un strat generos pe fata de fond de ten si cu 2 nuante mai inchis decat tenul aplicat pana la barbie si atat. Nici macar intins bine la linia dintre par si ten. Stiu cat de greu este sa gasesti nuanta potrivita dar totusi fa ceva!!

Multe femei cheltuiesc averi pe creme high-end pentru fata si uita de restul chiar si de crema pentru ochi uita. Chiar daca poate timpul nu imi permite tot aplic crema pe intreg corpul si cu venirea iernii insist in zona gambelor si la maini, cand aplic vreo masca home made pe fata ma duc pana la bust.

Alte femei se plang ca fondul de ten arata groaznic pe fata lor, in primul rand daca ai avea un ten ingrijit nu ar arata ingrozitor. Normal ca arata neingrijit cand fumezi, bei alcool 6 zile din 7, manci tot ce iti vine in drum, bei toate sucurile carbogazoase sau mai fain energizante. Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu cele care fumeaza sau beau sau manca junk food doar ca as vrea sa vad femei care se preocupa de ele, ce manca, ce pun pe fata smd.

Chiar nu se poate sa nu mai uitati aceste mici detalii?La urma urmei este vorba de voi, societatea este neiertatoare cu persoanele care nu se respecta mai intai pe sine, nemiloasa cu cei care nu se ingrijesc.




Dorinta de a reusi

In urma cu aproximativ 2 luni am decis sa manc pe cat se poate de sanatos in mare parte si pentru ca doream sa slabesc dar inca nu stiam cum. Nu puteam sa ma pretez unei diete stabilitate doarece nu functionez dupa ceva impus cum este o dieta. A merge la un nutritionist mi se parea prea mare bataie de cap in acel moment deci am inceput sa ma "investighez", sunt o persoana care nu am timp (uneori chef) sa mance , mi se face repede foame deci trebuia sa fie ceva usor de mancat si de mai multe ori. Am gasit multe informatii pe care le-am atasat vietii mele astfel ca manc 3 mese + 2 gustari prin urmare. Par a fi multe mese dar de fapt atatea trebuie sa fie. Pot spune ca sunt o gurmanda, imi place mancarea inclusiv junk food dar aceste decizii mi-au afectat pana si tenul incat la un moment dat imi era rusine sa mai ies din casa cu tenul oribil pe care il aveam. Plus eram foarte nemultumita de kg mele si in trecut am apelat la pastile, dupa efectul yoyo mi-am promis ca niciodata nu voi mai recurge la asa ceva. Meniul meu este compus din 1200 kcal, nici prea mult -nici prea putin, exact cat imi trebuia ca sa slabesc frumos si fara sa imi fie foame.

27.11.2009

Fond de ten Bourjois- en toute legerete SPF 12




Stiu ca am spus de alianta mea incheiata cu fondul de ten insa sunt zile in care pur si simplu simt nevoia. Exact ca un copil cand vrea o bomboana, stiu nu e relevanta comparatia dar totusi. Am folosit Max Factor Color adapt pentru astfel de zile insa din nefericire pentru mine fac cosuri de la el, deci este comedogen. In dulapiorul meu cu cosmetice statea uitat fondul de ten de la Bourjois luat in urma cu 1 an de pe strawberrynet.com .Ce pot spune despre acest fond de ten?

  • Este oil free adica se preteaza foarte bine pentru tenul mixt/gras
  • Are o acoperire mica spre medie
  • Prezinta o tenta de parfum placut dupa parerea mea, am mai avut fonduri de ten care miroseau oribil
  • Are SPF 12, nu este foarte mult dar pe timp de iarna de ce as vrea SPF 50??
  • Este destul de lichid si pentru asta va recomand sa il aplicati cu un buretele sau cu pensula. Pentru mine functioneaza cel mai bine cu un buretel.
  • Poti alege dintr-o gama larga de culori, eu am ales nr 24 care s-a dovedit a fi foarte deschis. Deobicei aleg a 3 culoare pentru ca acolo ma situez, undeva intre ivory si medium beige.
  • Fondul de ten patrunde in piele oferind iluzia unui ten perfect
  • Ei sustin ca este "all-day long lasting" , eu nu am vazut chestia asta. Dureaza in medie 4 ore sa spunem, asta daca nu ai tendinta sa iti pui mana pe fata asa cum fac eu.
Este perfect pentru zilele cand vrei o "pata" de culoare pe fata si doar atat, nu acopera imperfectiunile de fapt nici nu cred ca este creat in acest scop.




23.11.2009

Bani pe post

Atunci cand nevoia te impinge cauti sa gasesti alternative care iti pot aduce un venit, te simti fericit cand ai un blog si realizezi ca exista oportunitati de a castiga ceva banuti. Aici intervine BaniPePost care te rasplateste pentru articolele pe care le postezi. Bineinteles ca acele articole sunt definite de catre niste advertiseri care doresc in mod logic sa faca reclama serviciilor sale. Personal sunt o persoana sceptica atunci cand vine vorba de ceva care nu pare sa fie vorbit de cineva. Am gasit mai multe opinii in ceea ce priveste conditia celor de la BPP de a scrie un post pozitiv despre ei, multi din blogosfera au inceput sa strige sus si tare ca nu e corect. Mergand pe linia logicii, este nevoie de transpunerea unui articol pozitiv. De ce?Un advertiser cand comanda un articol, vrea sa fii original, si POZITIVIST in ceea ce priveste serviciile sale. Deci cei de la BPP nu vor decat sa vada daca tu intradevar indeplinesti conditiile pe care un advertiser le cauta de la un blogger.

Multi cititori se vor intreba, daca un blogger se inscrie in acest program si vine cu o recomandare de unde stiu ei ca el nu minte si de fapt e platit? Cititorule, nu ai de unde sa stii dar fiecare isi rezerva dreptul de a accepta oferta primita sau nu. Eu personal nu as putea sa scriu despre ceva in care nu cred sau nu imi place, cu toate ca este vorba de bani.

Cu toate astea eu zic ca este o sansa ca blogurile micute sa castige ceva banuti de pe urma articolelor sale, nu pierdeti nimic daca incercati.





Sunt aiurita si se ia!






Intr-o zi de sambata cand ma indreptam eu frumos catre locul de munca m-am gandit sa cumpar o revista ca sa evit nervii pentru ziua respectiva, adica sa am o ocupatie daca vreun client are chef sa tipe. Mi-am luat ViVa care a venit la pachet cu o carte, Sunt aiurita si se ia! de Caprice Crane. "E roz" m-am gandit, cine stie daca e si interesanta. Am ajuns la birou citesc prima pagina cu informatii despre autoare, am vazut cuvantul "televiziune" apoi "MTV" si ma gandeam ca va fi boring dar de fapt a devenit o lectura pe care nu am lasat-o in ziua respectiva. Sa va introduc in poveste:

Ne sunt prezentate personajele principale Heaven si Bradly amandoi aiuriti, au multe in comun dar e cam greu sa vada lucrul asta deoarece se urasc. Ea fosta PR ajuns chelnerita nu doreste decat sa se marite, este de fapt singurul ei scop in viata. Maritisul inainte de 28 ani rupe "blestemul", conform ei majoritatea starurilor preferate au murit inainte de 28 ani  . Bradly este un cautator de talente numai ca ii lipsesc oamenii cu talent. Dupa ce se desparte de prietena lui se muta din propriul apartament unde altundeva decat in acelasi bloc cu Heaven. Intre cei doi nu se dezvolta o relatie cordiala vecin-vecin ci mai degraba vecin care isi vede de treaba(Bradly) vs vecin bagaret(Heaven). Cu toate ca acestia neaga prin replicile ironice cum ca ar simti ceva unul pentru celalalt o excursie de fapt calatorie de afaceri pentru Bradly ii aproprie si mai mult pe cei doi.

Este o carte care ne prezinta o situatie din 2 puncte de vedere, stim cu totii ca avem pareri diferite si poate asta a facut ca aceasta carte sa fie interesanta. Aborda stilul a ceea ce azi se numeste chicklit, face parte din colectia Cocktail-ed Humanitas.Un alt plus mai poate fi si stilul scrierii, unul liber, deloc plictisitor. Este una dintre acele carti pe care atunci cand le tii in mana nu ai vrea sa se termine niciodata, cel putin eu la final am simtit o tristete, nu mai erau pagini de citit.

Va recomand din suflet aceasta carte pentru acele zile in care vreti doamnelor sa leneviti impreuna cu o cana cu ciocolata calda.



20.11.2009

Instrumentele frumusetii

Stiu ca multe dintre voi, la fel ca si mine, atunci cand au inceput sa se machieze cu regularitate prima intrebare care a venit in minte a fost " si acum ce ustensile sa folosesc?"
Nu exista un ghid dupa care sa te orientezi atunci cand te decizi sa cumperi pensule insa va pot propune un mic kit pentru inceput. Voi posta de asemenea pentru a va usura munca si linkuri daca doriti sa cumparati online.

Sa incepem:

Pensula pentru aplicarea fondului de ten



Pensula pentru aplicarea fondului de ten  este una dintre cele mai importante ustensile din tot kit-ul. La inceputuri  foloseam degetele pentru a intinde fondul de ten, nu era practic -poate uneori uitam sa ma spal pe maini si ma patam pe haine-oribil. O pensula ajuta la uniformizarea fondului de ten si redarea unui ten "fara imperfectiuni". Multa lume spune ca este de preferabil ca perii sa fie sintetici pentru o mai buna aplicarea. Va puteti achizitiona acest tip de pensula din magazinele de specialitate sau de pe internet.



Pensula pentru aplicarea blush-ului


Aceasta pensula o pot numi multifunctionala, daca este una bogata in peri poate fi folosita cu usurinta si pentru pudra, fard de obraz, pudra bronzanta. Datorita bogatimii perilor inainte de a aplica blush-ul/pudra scuturati excesul dar niciodata nu suflati in ea, riscati sa transmiteti microbii interni si nu cred ca doriti ca cesti microbi sa ajunga pe fata voastra.






Pensula evantai


Pensula evantai in general multe femei o cam ocolesc si chiar nu imi pot da seama de ce, poate si pentru faptul ca nu stiu ce poate face ea. La fel eu o consider multifunctionala. Poate inlatura fardul de pleaope cazut pe obraji, iti ofera posibilitatea de a crea accente de culoare cand aplici blush-ul. Eu chiar folosesc aceasta pensula si pentru fardul iluminator.






Pensula pentru aplicarea fardului




Daca inca mai folositi acei buretei oribili primiti atunci cand ati cumparat o paleta de farduri va recomand sa aruncati la gunoi chestiile alea si sa va provizionati kit-ul cu o pensula speciala pentru aplicarea fardului. Machiajul ochilor este un pas important in complectarea look-ului si de aceea trebuie sa investim in ce este mai bun. Perii de preferinta sa nu fie sintetici altfel fardul nu se va aplica corespunzator, cautati acele pensule din peri naturali-sunt cele mai bune.
Dar nu uitati si de :

 Blending brush

Ajuta la uniformizarea culorilor, in cazul in care apelati la un machiaj smokey aceasta este cea mai buna ustensila.. Spre deosebire de prima pensula, aceasta are o forma lunguiata.











Pensula pentru contur si sprancene




Cand vine vorba de contur nu prea am indemanare sa fac o linie perfect dreapta in exteriorul ochiului atunci cand folosesc dermatograful. Pensula este una inclinata ceea ce ajuta la retusarea perfecta a creionului dar si pentru a contura sprancenele perfecte. Daca tot folositi creion pentru sprancene va recomand sa utilizati aceasta pensula pentru a reda un aspect finisat ca si cum sprancenele voastre tot timpul au fost asa.



Pentru inceput acest kit contine tot ce ar trebui sa aveti pentru a incepe aventura in lumea machiajului, intradevar sunt putine dar sincer nu va trebuie mai mult la inceput. Nu uitati ca folosirea pensulelor presupune si igienizarea periodica a acestora pentru a nu incuraja inmultirea bacteriilor.
Daca nu sunteti dispuse sa cheltuiti multi bani pentru ustensile accesati CoastalScents , CrownBrushes , E.L.F , eBay . Desigur acestea sunt doar cateva dintre multimea de posibilitati, exista mii de site-uri care va pot proviziona kit-uri intregi cu diverse pensule, seturi de cate 30 pensule sau mai putine la un pret bunicel. Nu va lasati inselate de site-urile romanesti care furnizeaza pensule la preturi exorbitate. Imi puteti trimite un mail sau lasa un comentariu in cazul in care gasiti un site si nu stiti daca este de incredere- cu cea mai mare placere va raspund la intrebari.

Sper sa va fi fost de folos!

P.s: Acesta este post-ul cu nr 100 Sign Smileys !

17.11.2009

Promotii Sephora

Din mania de a vedea ce oferte "grase" au cei din USA m-am inscris la newsletter-ul Sheporei. Primesc azi un mail informativ cu promotiile curente, ceea ce pentru mine a reprezentat o veste proasta cu siguranta americancele vor invada site-ul Sephora pentru a beneficia de aceste reduceri. Va impartasesc ceva ce as dori sa vad si in Romania, insa dupa parerea mea comertul online inca mai are nevoie de imbunatatiri majore..




Set Korres, 3 geluri de dus si 3 unturi de corp- fiecare la 3,29$
Editie limitata
Valoarea initiala a pachetului 99$



24/7 Super Stash Urban Decay 4$ fiecare


Mini super shimmer lipgloss set 2,50$ fiecare



Clasic cookbook, multifunctional(shampon,gel de dus,spumant de baie)
5,83$ fiecare



Sephora by OPI gift set
6$ fiecare


Ce spuneti, sunt tentante ofertele?









Who wore it better?






Dupa cum vedeti uneori vedetele se "impiedica" in acelasi outfit dar totusi cine face "onoare" imbracamintei? Ambele dive poarta o frumoasa rochie creata de designerului (sper ca am scris bine, daca nu corectati-ma) Roland Mauret









Voteaza articolul!

16.11.2009

Sugestii

Sunt in impas, nu stiu ce template sa aleg pentru magazinasul meu. Poate ma ajutati voi, chiar am nevoie de pareri:D
Nu vreau ceva care se gaseste foarte des, pe toate blogurile feminine/shopping, daca aveti sugestii cu cel mai mare drag va ascult.Doresc un "mediu" care sa nu fie agasant ochiului, persoana care intra pe acest blog sa aiba parte de o navigare usoara.
Va las mai jos linkurile catre ceea ce as dori eu sa pun ca template si voi sa imi spuneti care vi se pare ca fiind cea mai agreabila sau de ce nu sa imi spuneti daca ati gasit altceva decat cele prezentate de mine:

                                                                         6 DF Original


Update: Am uitat sa mentionez ca produsele predominante vor fi cosmeticele :)

De asemenea multumesc celor care au raspuns la acest post, sunt intre girly diary si wing girl, gosh..ce greu este :))

Winter Fashion Must-Haves

Iarna friguroasa deja vrea sa ne suceasca mintile insa noi femeile trebuie sa ne luptam cu moda AIM Smileys. Moda ne urmareste si ne "sanctioneaza" indiferent de anotimp. Nu cred  in trenduri ca trebuie luate ca atare, ci mai degraba reprezinta o idee dupa care noi sa ne ghidam, ei bine sa va spun care sunt trendurile in iarna anului 2009 .
  Cizmele

Eu personal ador cizmele cu sau fara toc, in special cele negre, se potrivesc la orice outfit. In plus cele imblanite fac mersul pe jos sa fie placut si calduros.

Military/Marching Band Jacket

Oare de ce cred eu ca acest trend a ajuns sa fie mai popular dupa moartea lui Michael Jackson? A da, era semnatura lui personala in materie de fashion!! Curios, trebuie sa mori ca sa devii un fashion icon. Cu toate ca multe celebritati apeleaza la acest gen de jacheta, eu nu ma vad imbracandu-ma in aceasta piesa vestimentara.

Esarfe



Esarfele sunt un accesoriu care nu cred ca vreodata nu vor fi in trend, pot reda un look soficticat sau casual. In acest sezon friguros o esarfa nu numai ca etse un accesoriu minunat dar tine si de cald in zona gatului. este impresionata diversitatea lor, lungi, scurte, groase, din materiale subitiri, diferite culori si forme. Avem de unde alege.



Colanti



Colanti colorati, diferite imprimeuri si lungimi. Ce mai, sunt practici insa nu cred ca sunt un bun obicet vestimentar pe timp de iarna. Asta daca nu cumva traiesti in LA si nu prea simti ca este iarna.




Nuca , un mit?


Este foarte exasperant cand internetul este impanzit de tot felul de mituri, mai rau este cand femeile tind sa le si creada!

Nuca, supranumita de multi dusmanul siluetei, este scoasa din vietile noastre din acest motiv. Cu toate ca 100 gr contine pana la 700kcal, 4-5 nuci pe zi pot fi folosite intr-o dieta. Avand un continut mare de proteine este indicat seara sau inainte de culcare, deoarece proteinele se asimileaza mai bine cand organismul se relaxeaza. Dar NU le include intr-o cina copioasa sau dupa un mic dejun foarte bogat. Nucile pot fi combinate cu cruditatile, verdeturi, fructe acide. Prin calitatile si continutul  lor, nucile pot inlocui carnea, constituindu-se un aliment de baza in hrana vegetarienilor.

Ce fel de nuci? Ca orice fruct inca necopt, nucile verzi nu au porprietatile si calitatile celor coapte. Deci de preferabil sa se consume nucile coapte.

Mai multe cercetari au aratat ca datorita acizilor grasi omega 3, antioxidantilor si fitosterolului, nucile pot inhiba aparitia cancerului de san

Nucile uscate devin mai savuroase daca pui miezul la inmuiat 5-6 ore in lapte cald sau daca le tii in coaja, in apa rece timp de 10 zile.

Eu cred ca aceste fructe nu trebuie inalturate din alimentatia noastra, fie ca le consumam zilnic/saptamanal/lunar/ anual , aportul lor benefic in viata noastra ar trebui sa ne puna pe ganduri. Recunosc ca nu sunt fana nuci coapte (mai degraba le prefer pe cele verzi) cercetarile efectuate pur si simplu imi induce dorinta de ale folosi des. Viata noastra este atat de importanta, sanatatea trebuie ingrijita in primul rand pe cale naturala.

Bineinteles ca nucile pot fi folosite si in scopuri de infrumusetare. Stiati ca nucile contin multa vitamina E, esentiala in lupta impotriva imbatranirii premature, 4-5 nuci acopera 50% din necesarul zilnic de vitamina E.

S-a terminat exfoliantul preferat?Doriti un scrub facial rapid? Folositi reteta de mai jos:

Se piseaza 2-3 nuci amestecate cu cateva lingurite de apa calduta pana se albesc
si formeaza o pasta .
Aplic-o pe fata si decolteu,  maseaza pielea cu miscari circulare. Dupa 10 minute
indeparteaza pasta si spala tenul cu ceai de musetel.


Aceasta pasta de nuci ajuta la stimularea circulatiei sangelui, curata in profunzime impuritatile si indeparteaza stratul de piele moarta.

Ce spuneti? Nu va e pofta de nuci? Mie daRolleye Smileys


Sursa foto: stockfood.com

15.11.2009

~Zineryt si cosurile dispar!~




Saptamana asta am deschis de nenumarate ori pagina pentru postare insa nu am avut nici cea mai mica idee despre ce ar trebui sa scriu. As avea despre ce sa scriu insa, intervine la un moment dat lenea si faptul ca am lucrat la noua rubrica "Comenzi", care sta frumos postata in header-ul bloguluiSign Smileys.

Sa trecem la ce poate va intereseaza cel mai mult, Zineryt!

Din cand in cand mai imi apar 2- cosuri, cand le descopar (in general dimineata) imi creaza un disconfort pe intreaga zi (nu intrebati de ce, nici eu nu stiu, I'm weird).
Mi s-a recomandat sa folosesc Zineryt, nu il mai incercasem si m-am dus sa il procur, pretul de achizitie a fost 35 ron. Am primit 1 cutie cu 2 flacoane si un capac cu aplicator, un lucru foarte ingenios dupa parerea mea. Aceasta potiune magica, Zineryt contine  ca ingredient activ erythromicinum 40 mg/ml sub forma unui complex cu zinc. Acest complex este dizolvat in alcool la care s-a adaugat o substanta cu efect emolient asupra pielii. Celelalte ingrediente sunt: acetat de zinc, diizopropilsebacat si alcool.
Erythromicinum poate inhiba cresterea bacteriilor care joaca un rol in dezvoltarea cosurilor (acnee). Zincul potenteaza efectul eritromicinei in tratamentul acneei. Acest produs este indicat in tratamentul topic al tuturor formelor de acnee (cosuri).


Trebuie evitat contactul Zineryt cu ochii si membranele mucoase ale nasului sau ale gurii. Contactul accidental poate cauza senzatii de arsura sau iritare a acestor zone.


Ce cred eu despre Zineryt? Este un produs eficace insa nu va asteptati la un rezultat miraculos. Cosurile nu dispar peste noapte, folosind acest produs ele se diminueaza semnificativ. Din experienta mea am observat ca enervantele cosuri se usuca, dispar si nu lasa nici o urma. Eu am folosit solutia in timpul noptii deoarece mi se pare ca este momentul cel mai propice. Prospectul spune ca Zineryt poate fi aplicat de 2 ori pe zi adica dimineata (inainte de aplicarea machiajului) si seara (dupa demachiere), cel mai important este ca nu se vede pe piele dupa aplicare.

Pe internet am vazut o multime de pareri, cum ca este bun si pentru puncte negre, ba ca dispar a doua zi cosurile, ei bine la mine nu au disparut ca prin minune dar cu siguranta le-a uscat si nu a mai permis lasarea urmelor inestetice pe fata.

Este un produs care isi merita banii si nu cred ca as putea sa il compar cu altceva pentru ca pur si simplu nu am avut nimic mai bun pana acuma.


Update !! Vroiam sa postez un comentariu al unei cititoare-Monica-in legatura cu acest produs,mi se pare foarte important ceea ce ea a spus: poate un produs nu va multumeste acum insa tenul are nevoie de timp ca sa se regenereze!

[..] am avut mult timp o acnee destul de grava si ca mi-a trecut definitiv dupa tratamentul cu Zineryt. A fost singurul eficace pt mine. Asa...acum...dupa vindecare, ma gandeam cu groaza ca petele lasate de cosuri nu o sa-mi treaca niciodata si ca tenul meu va fi pentru totdeauna compromis. Nici nu-mi imaginam ca as mai putea avea vreodata un ten curat, de portelan. Si uite ca...IL AM!!!! Nu subestimati puterea de regenerare a corpului vostru!! Tenul meu s-a regenerat in cateva luni perfect. Si nici macar nu l-am ajutat prea mult (nu sunt mare fana de exfolierilor, mi se pare ca eu am tenul usor iritabil si parca scrubul il lasa predispus bacteriilor care formeaza noi cosuri.Ce voiam sa spun tuturor fetelor este: aveti incredere!
Monica


!!Update 2!! Pentru ca foarte putini citesc comentariile lasate voi pune un alt comentariu care v-ar putea ajuta sa intelegeti cum reactioneaza acest produs. Din pacate nu ii stiu numele, dar probabil isi va recunoaste cuvintele si ii multumesc pentru informatiile impartite


Ceea ce ar trebui sa stie lumea este ca Zynerit e un produs care actioneaza eficient pe termen mai lung. Medicul meu mi-a spus ca rezultatele optime se vor vedea dupa aprox 2 luni de utilizare, desi nu am o forma prea grava de acnee. asa ca nu va asteptati la minuni intr-o singura zi. se vede o ameliorare usoara inca de la inceput, dar abia mai tarziu poti trage concluzia finala asupra produsului. 

14.11.2009

Iubire fara limite

Ma amuza tare mult micul clip, cu cele 2 caracatite indragostie care fac orice ca sa fie impreuna!












06.11.2009

P.S: I love you




P.S I love you este unul dintre acele filme siropoase dar nu in sensul scarbos de siropoase. Mai mult te face sa vrei ca persoana iubita sa iti fie alaturi in acea clipa. Filmul te face sa pretuiesti ce ai deoarece la urma urmei viata este un mister, niciodata nu vom stii cand se termina. Deseori am senzatia ca intr-o zi totul se va termina si nu voi mai putea face nimic. Pretuiesc fiecare moment alaturi de el, si o traiesc ca si cum ar fi ultima.
So filmul relateaza urmatoarele:

Filmul incepe cu o disputa intre Gerry Kennedy (Gerard Butler aka Leonidas din cei 300 Spartani,yummy film) si  Holly,sotia sa (Hilary Swank). Ceva absolut normal ati spune, sa se intample intr-o casnicie. Scena  comica devine usor erotica. Stiti cum se spune, dupacearta, impacarea este cea mai dulce. Frumoasa poveste de dragoste este zdruncinata de moartea lui Gerry, lucru care ne duce spre inima filmului. Holly descopera in ziua aniversarii sale ca Gerry a pus la cale un plan, astfel primind scrisori lunare cu anumite instructiuni. De-a lungul anului Holly trece cu greu peste faptul ca Gerry a murit, asteptand nerabdatoare scrisorile comportandu-se ca si cum acesta inca ar fi fost in viata. O ultima scrisoare o duce pe Holly inapoi in locul in care s-au intalnit pentru prima data: Irlanda. sunt de parere ca aceasta parte a fost una dintre cele mai emotionante scene ale filmului.

03.11.2009

Drojdie cu lapte


In aceasta seara am stat de vorba cu o fidela cititoare a blogului meu care mi-a povestit despre Zineryt si cat de eficace este. Desigur ca mi-a trezit interesul si am sa merg sa il achizitionez, este foarte bun pentru cosuri uscandu-le instant! Este produsul care nu sta la taclale cu cosurilefacebook smileys. Intre timp va voi oferi o alternativa si anume masca din drojdie.
Se ia o jumatate de cub de drojdie (cea pentru paificatie) si se amesteca cu cateva picaturi de lapte fiert. Rezultatul ar trebuie sa fie un amestec omogenizat si doar putin lichid. Se aplica pe tenul curat si eventual exfoliat si se lasa aproximativ 30 min. Benefic ar fi sa fie lasat peste noapte pentru mai bune rezultate.

Parerea mea:Am incercat aceasta masca atunci cand aveam 2-3 cosuri razlete astfel a 2 zi m-am trezit cu ele uscate/nu definitiv dar considerabil de mult. Eu am lasat masca peste noapte insa va recomand sa procedati la fel numai daca suportati mirosul de drojdie. Cele care locuiti cu iubitul/sotul nu stiu cat va agrea dragutul vostru partener mirosul de pe fata voastra in timpul noptii. Iubi si cu mine nu stam impreuna si de aceea imi permit luxul acesta puturosblu ray covers. Imi amintesc iarna trecuta cand m-am dat cu Herbalism de la Lush si eram cu iubitul in casa, saracul cand m-a vazut m-a intrebat "Ce ai patit?Sper ca nu ramai asa peste noapte".


sursa foto: Mabelle


Deliciul zilei: Salata de fructe


 
Ingrediente:
1 măr
1 pară
1 banană
1 jumătate portocală
câteva cireşe din compot
 


Acestea sunt cele 2 variante posibile pentru o salata de fructe. Eu nu pot manca fructele intregi deoarece ma aleg cu o durere serioasa de stomac; astfel ca aleg sa dau printr-o razatoare merele si perele si pe langa sa pun ceva dulce cum ar fi ciresele din compot.

Salata reprezinta inceputul zilei mele, nu exista dimineata in care sa nu manc salata de fructe. Tata a incercat sa imi bage pe gat si grepfruit insa nici o sansa sa imi placa, viata este amara pentru ca sa mai si manc ceva amar?!

Vreau sa va recomand si site-ul Slabute.ro unde puteti sa verificati cate calorii are mancarea pe care o gatiti sau un anumit ingredient. Este foarte util si ofera informatii relevante.

Spor la slabit!


02.11.2009

Quick update

Sunt extrem de prinsa intre job,facultate,crearea magazinului online si obsesia pentru cerceiComputer Smileys . Conceptul magazinului a durat foarte mult, nu stiam cum sa o scot la capat. Nu stiu daca stiati dar sunt obsedata de template-uri, am cautat un template care sa imi fie la fel de drag ca cel pe care il am pe acest blog. Am gasit ceva insa nu ma satisface in totalitate. Sper ca in decurs de 2 saptamani maxim 3 sa "deschid" oficial magazinul, atunci voi spune care este ideea principala .

Ps: sa stiti ca o masca cu drojdie si lapte fiert face minuni pentru rebelele cosuri Adult Smileys. My skin was flawless today!!


Related Posts with Thumbnails