-->

05.08.2010

Jurnalele vampirilor: Trezirea

In ultima vreme dragostea pentru citit s-a trezit din nou, cand vad o carte interesanta ochii imi sclipesc si ma simt ca un copil in fata unei vitrine pline de dulciuri. Ma trezesc din vis atunci cand vad ca nu exista buget ca sa finanteze o pasiune.  Totusi nu ma las doborata de partea materiala stiind ca un search pe google imi poate oferi cartea dorita pe GRATIS!

Trecand la subiect, am observat ca exista un  nou trend in doemniul cartilor cat si a filmelor: VAMPIRI. Filmele nu ma pasioneaza insa cartile da, mai ales daca sunt scrise bine! Am citit Cronicile Vampirilor: Vampirul Lestat, de Anne Rice si mi-a placut enorm de mult. Acuma incerc sa citesc Jurnalele Vampirilor: Trezirea de L.J Smith.

Vreau sa va intreb daca v-ar place sa dau un share cu voi la cartile pe care le gasesc si consider ca sunt interesante? Daca aveti cereri de carti pe care ati dori sa le aveti in format electronic si gratis mi-ar face placere sa va ajut! 

Lasati un comentariu sau trimiteti mail la adresa: lil_lady_beea@yahoo.com

Mai jos v-am atasat linkul catre rapidshare de unde puteti downloada  e-book-ul:


Jurnalele Vampirilor: Trezirea, L.J Smith





10 comentarii:

Oana spunea...

Inseamna ca google nu ma iubeste fiindca eu n-am gasit cartile astea decat in engleza :))))
Asa ca saru' mana si mersi.

Beatrix spunea...

@Oana, nu ai pentru ce! Si eu am gasit-o in engleza si as fi citit-o insa parca nu am chef sa citesc in engleza desi as vrea.

Cand am facut rost de ea m-am gandit sa o pun la share-uit poate,poate va vrea cineva sa o citeasca :D

Josh Healy spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Adriana spunea...

ioi merci de link...si de idee de carte desigur :) termin ce citesc acuma si de asta ma apuc ca mi-ai facut "pofta" de ea

Unknown spunea...

eu am cartile in engeza si sunt la a 5-a.just love it!!!

Annya spunea...

Ma bucur ca tia placut vampirul lestat...eu am adorat cartea...defapt ador toata seria....pacat ca nu ai citit prima carte(interviu cu un vampir) din serie...tio recomand cu caldura.By the way ai un award la mine pe blog

Miuri spunea...

in mod clar vrem sa dai un share la cartile pe care le gasesti.. zilele trecute am cautat`o si eu in romana si n`am gasit`o.. :) acum am noroc.. pupici

Anonim spunea...

lisa j. smith - jurnalele vampirilor.zip

Talos Darius Personal spunea...

JURNALELE VAMPIRILOR ONLINTE DE CITIT: http://cartilejurnalelevampirilor.blogspot.com/ La care va place filmul si cartea va rog trimiteti mai departe masu!!

Related Posts with Thumbnails