-->

28.01.2010

Vote the look from 1-10 : Fergie



Fiergie a purtat aceasta rochie la premiile muzicale NRJ, dupa multe poze vazute cu Fergie de pe covorul rosu eu cred ca acest look ii ofera un plus de senzualitate, pare foarte glamour.
Voi ce credeti?




25.01.2010

Munca la domiciliu

A trecut deja 1 an de zile de cand sunt reprezentant Life Care, timp in care am avut posibilitatea sa castig ceva banuit si sa incerc produse de care nu mai auzisem inainte dar care promiteau sa fie de calitate. Unele produse m-au dezamagit altele au fost laudate chiar si pe blog, desi am incercat destule produse nu la toate le-am facut review desi intentionez intr-un viitor apropiat. Intr-o perioada am pus un anunt cum ca fac inscrieri insa nu am vrut sa insist deoarece nu am vrut sa transform acest blog intr-unul de vanzari. Pentru ca mie mi-a oferit posibilitatea sa castig ceva banuti m-am gandit ca poate exista persoane la fel ca mine care vor sa castige ceva si sa nu fie nevoie de un efort suprem. Astfel ca anunt pentru prima si ultima data ca fac inscrieri Life Care, cine doreste informatii poate sa imi trimita un e-mail la adresa : beea.lifecare@yahoo.com- repet exclusiv pentru informatii despre Life Care puteti trimite mail la aceasta adresa.

Sunt o persoana care imi place ca totul sa fie organizat pentru ca deobicei sunt foarte aiurita si incurc borcanele, pana si in mail am facut categorii cu mail-urile pe care le primesc. So..mail me, give it a try.






23.01.2010

Timpul trece...cu totii ne schimbam

Am atatea idei dar toate se bat cap in cap si nu stiu cum sa incep subiectul pe care vreau sa il abordez. E vorba despre prietenie si oamenii care spun ca nu se vor schimba dar in timp o fac. Din grupul meu de prietene eu sunt cea care nu le are pe toate adica, nu am un prieten cu stare materiala buna, iubitul meu nu are masina sau apartament, nu sunt casatorita si nici nu stam impreuna, nu ne ajuta nimeni incercam sa ne strangem bani ca sa ne mutam impreuna si sa putem prospera, nu am copii, am pierdut 1 an de facultate, nu lucrez unde vreau, nu mai am prietene pentru ca si-au schimbat orientarea adica prietenii iubitului au devenit cei pe care ii viziteaza. Pare cum ca as fi o frustrata dar chiar nu sunt cu toate ca nu am nimic din toate astea eu sunt cea mai castigata, sunt iubita si asta e tot ce conteaza. Nu regret nimic si nici nu simt invidie pentru ca altii au si eu nu, am altceva ce inlocuieste tot ceea ce am descris mai sus.


Bun, ce ma enerveaza pe mine atunci cand ma duc la o prietena, este ca simt nevoia sa ii spun ceva intim dar despre care sotul ei sa nu stie pentru ca nu il priveste. In schimb sunt invitata in dormitorul unde el joaca fotbal la PC si ea isi face unghiile asteptand sa imi marturisesc gandurile. Pe langa asta se implica serios in conversatia noastra ceea ce ma streseaza de-a dreptul, nu pot fi eu insumi. Tot aceasi doamna daca mergem in oras la suc sau vine la mine (fooarte rar se intampla evenimentele astea) este sunata de sot din 10 sin 10 minute sa ii comunice ba ca se simte obosit, ba una, ba alta, adica intr-un cuvant se transmit informatii care pot fi asimilate foarte bine si acasa. Deci dintr-o intalnire de 1 h noi vorbim 10 minute pentru ca restu 50 sunt vorbite la telefon cu sotul. Poate gresesc eu gandind asa, si eu iubesc dar nu imi stresez partenerul cu sute de apeluri sa ii spun banalitati ca " acuma m-am epilat si ma doare piele, trebuie sa pun ceva sa imi calmeze durerea" si primesc aceasi libertate din partea prietenului meu. Amandoi am facut un fel de intelegere sa nu ne stresam cu apeluri cand nu avem nimic important de spus, imi ofera libertate de miscare si ii ofer libertate.


Nu sunt genul de om care sa vorbeasca ore intregi la telefon, am experimentat asta in adolescenta (ca tot omu') dar acuma vreau sa vorbesc strictul necesar prin telefon. Aceasi persoana are timp sa mearga la nasa de cununie sau acasa la colegele de lucru dar la persoana care i-a fost alaturi atunci cand toata lumea fugea alege sa nu mai vina. Ori e prea departe, ori nu are minute sa sune, ori nu are timp smd. Imi spun oful aici pentru ca nu pot sa ii spun ce cred, este genul de om care interpreteaza asa cum doreste ceea ce i se comunica. Daca ii spun ca ma deranjeaza sa vorbesc intimitatile mele fata de sotul ei va crede ca ma leg de "puiul " ei si poate ma ataca!


Nu imi place genul acesta de fete care schimba proprii prieteni cu cei ai iubitului. Eu nu m-am schimbat deloc sunt aceasi, nu am schimbat pe nimeni cu altcineva.


Probabil ati venit aici pentru un articol de beauty dar azi va fi o exceptie...:)







21.01.2010

FOTD: Forest











De aceasta data machiajul este inspirat de cercei mei superbi cumparati de la Adriana scumpa mea colega care a promis sa imi faca inca o pereche pe roz si verde.
Am scormonit prin colectia mea si am observat ca am cativa pigmenti de la Sheer Miracle si am gasit aceasta culoare frumoasa de verde inchis, pe urma am cautat mai bine dupa un creion verde inchis primit de la soacra mea si m-am pus pe treaba. Am constatat ca atunci cand este vorba de farduri minerale ca sa ai aceasi culoare ca in borcanas ori aplici cu gentilete fardul ori il aplici umed. Niciodata nu blendui decat daca este nevoie.

Produse folosite:
pigment "Forest", Sheer Miracle
Dermatograf verde inchis No name
fard 01 , Essence

20.01.2010

The Blind side




In ultima vreme am facut o pasiune pentru Sandra Bullock, am urmarit multe dintre filmele sale, mai bune sau mai proaste dar eu tot o ador.
Am ales sa ma uit la la "The Blind side" fara nici un fel de asteptare, am citit cum ca ar fi bun si am spus sa ii ofer o sansa.

Despre ce este vorba:
Filmul, inspirat din fapte reale, se concentreaza pe viata tanarului Big Mike(este numit asa din cauza staturii sale) luat din bratele mamei sale de la o varsta frageda. Mike este un tanar adolescent care are probleme de integrare sociala fapt pentru care rezultatele sale scolare nu sunt deloc satisfacatoare. intr-una din seri decida sa paraseasca familia care il gazduia stiind ca nu este bine venit, in drum spre cautarea unui loc cald pentru asi petrece noaptea este vazut de familia Touhy si luat acasa. Le-Ann Touhy este cea care ii ofera tanarului adolescent o casa, educatie si nu in ultimul rand o familie.Mai multe nu va spun va las pe voi sa vedeti fulmul, daca as spune toate detaliile picante ce rost ar mai avea sa vizionati filmul :))

Ce cred eu:
Va recomand acest film deoarece atinge multe aspecte sociale, ne arata ca noi oamenii ar trebui sa ne dezvoltam insticntul de a ajuta. Alegem zilnic sa ne ajutam apropiatii, persoanele pe care le iubim insa uitam ca orice persoana straina noua conform Bibliei este aproapele nostru.
Cu siguranta in zilele noastre nu prea mai avem incredere in straini tocmai pentru ca natura unora este sa faca rau chiar daca primesc bine. Multi dintre noi atunci cand facem o fapta caritabila in sinea noastra cautam multumirea altora, dorim sa ne fie recunoscuta fapta de catre Dumnezeu. Eu cred ca atunci cand faci o fapta caritabila nu astepti nimic inapoi, nici macar recunostiinta persoanei pe care o ajuti. Atunci cand decizi sa faci ceva pentru altul o faci ca sa aduci un zambet, o fericire in viata unui om aceasta ar trebui sa fie tot ce conteaza.





18.01.2010

Paleta 88 ultrashimmer/matte








In aproximativ 2 saptamani voi aduce 9 palete 88 ultrashimmer/matte, pretul este de 80 ron, daca sunt doritoare sa imi lase un mail la adresa: lil_lady_beea@yahoo.com







14.01.2010

Persevereaza si vei reusi

Stiti cum este atunci cand prea putini cred in tine?Prea putini te cred capabil de ceva iar tu tanjesti catre un vis care pare sa stea deoparte undeva in viitor. Continui sa speri ca intr-o zi ti se va arata o sansa fie ea cat de mica, atunci cand apare nu stai sa te gandesti pentru ca stii..a aparut ceea ce vroiai si nu ai de ce sa analizezi pur si simplu te arunci catre nicaieri si acepti ceea ce ti se ofera. Entuziasmul de a face ceea ce iti place nu are comparatie, acea implinire de la sfarsit de zi, cand te pui in pat si analizezi ce ai indeplinit, este nepretuita.

In ceea ce vreau sa urmez, Jurnalism, mi se cere experienta insa exista o mica problema-nu am cum sa am acea experienta daca nu mi se ofera sansa. Usile la care am batut mi-au fost trantite in fata pe motiv ca sunt studenta, si noi suntem prosti nu stim cum e de fapt in televiziune,ziar or whatever, lumea nu are timp de noi.
Desigur ca este nevoie de timp ca sa "antrenezi" niste studenti iar timpul inseamna bani inteleg si asta. Din fericire pentru mine mi s-a oferit acea mica sansa. Oficial sunt unul dintre redactorii site-ului www.femeiastie.ro
iar azi a aparut primul meu articol.  Site-ul este la inceput, inca este in stadiul de bebe cum imi place mie sa spun dar stiu ca in timp va creste frumos. Este minunat sa stiu ca am contribuit la ceva, in sfarsit voi iesi din rutina zilnica in care job-ul ma va distruge psihic. Voi continua sa lucrez in acel loc deprimant dar in acest moment pentru mine nu mai conteaza, singura preocupare este sa scriu articole interesante pentru cititoare. Sa particip la evenimente despre care sa scriu.

Pentru mine este esential sa fac ceea ce imi place altfel devin o epava umana, ceea ce vreau sa fac nu reprezinta doar un job ci un stil de viata pe care doresc sa il adopt. Este si va fi parte din mine, da scriu despre beauty pentru inceput dar creierul meu detine mult mai multe informatii decat beauty si scriind, relatand las o parte din mine. De mai bine de 1 an jumate am fost intr-un stadiu vegetativ, nu am avansat cultural sub nici o forma pentru ca job-ul a contribuit la acest lucru.

Am cam pierdut firul dar ceea ce vroiam eu sa spun este ca atunci cand iti doresti ceva din toata fiinta, Universul comploteaza pentru ati indeplini dorinta precum spunea si Paulo Coelho. A spera nu inseamna sa stai si sa astepti sa cada din cer ceva pentru tine ci mai degraba inseamna ca tu sa cauti acel ceva in speranta ca se va indeplini.


PS: primul articol: Aici


13.01.2010

FOTD: Blue night








Se pare ca aparatul meu nu a prins adevarata culoare a machiajului,care era destul de intens but hey..si asa arata bine :)
Daca ar fi sa spun care parte a corpului cred eu ca ma reprezinta as alege ochii si sprancenele cu siguranta. Cand eram mai mica si aveam ditamai stufa de sprancene :)) ma uitam in oglinda si parca vedeam cum va fi forma sprancenelor mele, exact cum le am in acest moment. Din fericire pentru mine ma pot pensa singura dar prefer sa folosesc ceara rece, este mult mai simplu si imi ies niste sprancene de parca m-as fi dus la salon.
Cand aveam 17 ani le preferam subtiri, vai, groaznice erau nu stiu cum naiba nu am observat, acum imi plac sa fie mai groase mai "all naturelle".
Oare este o vanitate sa imi placa la nebunie ochii si sprancenele mele?



12.01.2010

Maini soft in 1 minut!

Este atat de frumos afara soare, placut, perfect pentru o plimbare prin oras admirand natura -sau ce a mai ramas din ea. Like allways am zile in care pur si simplu stau si prepar "tratamente" homemade,cum momentan mi-am interzis in a mai cumpara ceva legat de beauty (pentru deja am prea multe) incep sa inlocuiesc scrub-urile din comert cu cele facute acasa sau alte masti pentru ten.

Iata cam ce am folosit in ultima vreme:

Scrub pentru maini:

Ai nevoie de
-1/2 cana sare de mare (gasiti aici)
-1/2 cana ulei de masline
-2 lingurite ulei de cocos (gasiti aici sau la Plafar,magazine naturiste)
-1 lingurita ulei de rozmarin (gasiti la Plafar)

Cum se prepara


Sarea din acest amestec va exfolia gentil pielea  iar uleiurile din mixtura hranesc si hidrateaza pielea uscata. Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca bine, aplica mixtura pe maini si maseaza cu gentilete circa 1 minut. Apoi clateste mainile cu apa calduta. Pentru un plus de hidratare aplica o cream hidratanta si pune-ti mainile pentru 30 minute in manusi de bumbac.

Rezultat: Maini super soft.

Iarna pentru mainile mele reprezinta un sezon de chin, ele devin foarte uscate si uneori ma ustura pielea atat de tare incat nimic nu poate sa indeparteze senzatia. Acest amestec previne uscarea mainilor in special in sezonul rece.





10.01.2010

FOTD: Navy-Brown makeup








In ultima perioada am fost adepta machiajului smokey din simplu fapt ca  accenteaza ochii meu caprui extrem de bine. Este un machiaj care are nevoie de mult blending prin urmare necesita timp pentru a-l indeplini. Poate pentru unele femei acest tip de machiaj este mult prea indraznet pentru a fi purtat in timpul zilei insa eu nu am nici cea mai mica problema sa il port in timpul zilei. Stiu ca ar trebui sa adopt ceva mai soft dar asta sunt eu, incalc reguli tocmai pentru ca nu imi place spiritul de turma..nu fac ce fac altii.

Produse folosite:
-9 Eye Pallete de la Kleancolor
-fard nr 384 de la Artdeco
-pigment "Island Blue" de la SheerMiracle
-rimel Masterpiece Max de la Max Factor


08.01.2010

Iubirea vietii mele

Nu stiu din ce motiv nu am postat nimic despre el. Il iubesc la nebunie si nu imi imaginez viata fara el. Doarme cu mine atunci cand nu ma simt bine, se alinta cand vrea ceva de la mine..e pufos, mic si gras..este motanul meu:D
Iubesc pisicile si le-as lua pe toate acasa insa nu vreau sa devin o ciudata cu zeci de pisici pe langa ea prin urmare doar 1 pisica este aceptata in casa si anume Puffy. L-am primit de la o fosta colega de liceu care intr-o zi mi-a spus daca nu vreau un pisic deoarece ea mai are unul si il bate pe acesta .Mie mi-a fost mila de el si l-am adoptat, primele zile era asa de bleg si slab..de aici a pornit iubirea noastra. L-am hranit si in 2 saptamani s-a ingrasat, s-a transformat intr-un motan sexy si inca virgin :)). Doarme la mine in camera doar cand sunt eu acasa, lucru pe care l-am observat atunci cand am plecat la prietenul meu acasa si tata a dormit la mine in camera. Cat timp nu am fost acasa motanul meu nu mai venea noaptea in camera. Deobicei doarme in dreptul pernei mele si daca nu are loc isi face!! Este foarte cuminte, rareori face prostii, singurul obiect spart a fost 1 veioza din bucatarie care statea pe microunde (unde el obisnuia sa stea si nu reuseam sa il dezobisnuiesc), dupa ce a spart acel obiect si l-am certat nu a mai intrat in bucatarie decat la geam-unde obisnuieste sa observe pasarile si oamenii care trec pe strada. Deshide inchise usile de la camere inchise cu capul-nu stiu cum reuseste sa aiba atata forta. Am lasat usa de la apartament deschisa de nenumarate ori si niciodata nu a fugit presupun ca se simte in siguranta langa noi.

Este foarte fotogenic:D


Ii place la nebunie sa stea printre decoratiunile de Craciun



Vara imi invadeaza geamul, curios din fire face ture din camera-balcon si bucatarie
doar ca sa urmareasca oamenii sau pasarile.Plus vara nu am grija mustelor
el le vaneaza :))


Asa doarme el, desi are atatea pozitii funny:D

Noutati si promotii Benefit

Pur si simplu ma omoara brandul asta, au niste produse de makeup super dragute (la fel si pretulIndifferent Smileys) doar pentru ca eu momentan nu mi le pot permite nu inseamna ca nu am sa ofer informatii pretioase pentru voi Animal Smileys

In categoria Face Powder (suna mai fancy in engleza) a aparut o noutate si anume Sugar bomb.


why we love it: Swirl the 4 flattering shades of peach, soft plum, shimmering pink and rose powders together and sweep on cheeks for a sweet rush of gorgeous.  

what else you need to know: Complete with soft, natural-bristle flush brush.

Product details
  • 12.0g Net Wt. 0.42 oz. 
Pret 28 USD

In cazul in care nu stiati acestia ofera la fiecare shipping (din punct de vedere international)

-shipping gratuit la o comanda de 115$ daca introduci codul WORLD115
-pentru fiecare comanda de 35$ primesti gratuit  "Silky powder eyeshadow"
-2 mostre gratuite la fiecare comanda



In aceasta perioada categoria Buh Buys este plina de produse reduse cu pana 50%, merita sa comanzi impreuna cu alte persoane ca sa beneficiezi de shipping gratuit.



Mangoshop.com: Reduceri de pana 50%








In cazul in care nu stiati Mango a deschis sezonul reducerilor, site-ul oficial are shipping in toate tarile membre UE. De asemenea din cate am verificat exista si un Outlet Mango store RO de unde puteti achizitiona produsele brandului la un pret redus, desi nu am mai fost intr-un magazin Mango de foarte mult timp eu spun ca preturile sunt destul de rezonabile. Give it a try, take a look!






07.01.2010

Seria "Femei care au influentat istoria" : Cleopatra



Am ales prima figura feminina care a influentat istoria pe Cleopatra, cea despre care se spune ca era intruchiparea frumusetii, cea pentru care barbatii ar fi dat orice ca sa o aiba. Am cules mai multe informatii despre Celopatra pentru a ne reaminti la ce a contribuit in aceasta istorie. A fost un exemplu de dominatie feminina (nota! nu sunt adepta feminismului), a demonstrat ca femeile pot avea si un cu totul alt rol decat sotii,casnice sau mame..ele pot fi si conducatoare!

Cleopatra născută în anul 69 î.Hr. a devenit Cleopatra a VII-a a Egiptului, la moartea tatălui său, Ptolemeu al XII-lea, în anul 51 î.Hr.. Ea intenţionase revigorarea tradiţiilor Egiptului de odinioară, căutând sprijinul lui Iulius Cezar şi Marc Antoniu. Moartea ei legendară şi felul cum cucerise inimile celor doi generali, ambiţiile ei privind gloria Egiptului elenistic şi opoziţia faţă de Imperiul Roman, o consacrară drept una din cele mai celebre femei din istorie.


Cleopatra a fost considerată dintotdeauna drept cea mai frumoasă femeie din lume. "Dacă nasul Cleopatrei ar fi fost mai scurt, faţa lumii ar fi fost alta", spunea Blaise Pascal despre regina Egiptului. Pascal credea că femeile cu nasul lung sunt mai atrăgătoare şi că poate acest amănunt i-ar fi atras pe Cezar şi pe Marc Antoniu .


Rimel MasterpieceMax de la Max Factor





Cand am ajuns in TM zilele trecute am mers prin oras sa studiez piata magazinelor de cosmetice, in drum spre centrul orasului am trecut pe langa un stand de ziare si ce mi-a atras atentia a fost revista Beau Monde cu Valentina Pelinel pe coperta . Nimic special veti gandi insa ceea ce m-a determinat sa cumper revista a fost faptul ca venea impreuna cu un cadou si anume un rimel de la Max Factor. Nu mai aveam rimel deloc si m-am gandit ca este o ocazie buna sa dau 16 ron pe revista la pachet cu rimelul!

Eu am genele destul de lungi si cu volum, chiar nu ma pot plange de nimic in materie de gene..am tot ce imi trebuie. Din aceasta cauza am evitat sa fac vreun review la rimeluri stiind ca orice folosesc am aceleasi rezultate lungime si volum...dar de data aceasta fac o exceptie.


Ce pretind cei de la Max factor:
Masterpiece MAX din gama Max Factor confera genelor  pana la 400% mai mult volum.
Cu ajutorul periutei unice, Volume iFX, extrem de fina si  flexibila, genele sunt perfect definite, chiar si cele din colturi.




Ce cred eu:

-au cam exagerat cu 400% volum, poate se refereau ca ofera acest volum dupa ce aplici vreo 3 straturi.
-ofera lungime si chiar defineste fiecare geana inclusiv cele din coltul exterior
-periuta este destul de dura iar perii am senzatia ca sunt din cauciuc. Densitatea perilor nu este una foarte mare tocmai de aceea cred ca nu ofera din prima volum. Imi ofera mai mult volum de la prima aplicare rimelul de la Oriflame cu capat dublu.
-rezista intreaga zi pe gene astfel ca nu va veti trezi cu "fulgisori" de rimel pe fata
-in general eu pe parcursul zilei mai aplic un strat chiar daca nu e nevoie, ceea ce am realizat este ca aplicarea este la fel de usoara chiar si dupa intarirea rimelului.

Eu am achizitionat acest rimel impreuna cu revista Beau Monde la pretul de 16 ron
Pret de magazin : 40 ron

Ar trebui sa ma numesc regina chilipirelor, mereu dau de produse faine la pret super redus:))
Sper sa va fi fost de folos cele spuse!


06.01.2010

Secretul unui ten curat si perfect




Cu toate ne dorim un ten perfect pentru care ne luptam sa il ingrijim cum se cuvine de accea demachierea tenului este un punct esential in ingrijirea tenului de zi cu zi. Deseori ne confruntam cu acea lene in care pur si simplu suntem determinate sa adormim cu machiajul pe fata. O singura data nu va face rau nimanui insa daca acest obicei prost devine o rutine in sine nici nu va fi de mirare daca tenul se va razvrati prin aparitia imperfectiunilor.

Fie ca ne machiem sau nu procesul de demachiere trebuie indeplinit cu rigurozitate atat dimineata cat si seara.  

De ce dimineata?
Trebuie sa ne demachiem dimineata pentru a indeparta celulele moarte de la suprafata pielii
si sebumul acumulat in timpul noptii.
Daca aceste reziduri nu sunt indepartate, porii se incarca iar in timp ei se pot inflama sau pot aparea cosuri.

De ce seara?
Seara, pentru a sterge si cele mai mici urme de machiaj dar si pentru a indeparta
toate impuritatile depuse in timpul zilei

Related Posts with Thumbnails