-->

30.07.2010

Castigatoarea Giveaway !

Din cate observ am lungit-o cam 1 luna de zile cu anuntarea castigatoareii desi nu asta imi era intentia. Initial am vrut sa premiez cea mai frumoasa amintire insa am ajuns la concluzia ca nu pot judeca amintirea cuiva. Fiecare amintire este unica si speciala fiecaruia prin urmare am ales random.org sa decida la cine va ajunge paleta 88 shimmery. Am decis de asemenea sa ofer si un al doilea premiu, o perehe de cercei la alegere de pe site-ul meu de handmade. Ordinea in care am numarat a fost de la primul comentariu pana la ultimul  (15 iunie - 30 iunie).


Castigatoarele sunt:
 Paleta 88 shimmery --> ANCA




Cercei hadmade la alegere ---> ARRIANALOVEMAKEUP


Felicitari castigatoarelor!

As fi vrut sa ofer la fiecare cate ceva insa momentan doar atat am putut oferi. M-am uitat putin in colectia mea de cosmetice si ar fi unele chestii pe care le voi pune spre giveaway. So stay tunned!


PS: Voi trimite personal mail catre castigatoare pentru a evita eventule confuzii.





28.07.2010

Online craving: 28/ 07 /2010

 Mă gândeam să introduc o noua rubrică, având în vedere că nu prea am încercat foarte multe produse în ultima vreme din motive pur financiare.
  Dacă aţi încercat vreun produs postat în această rubrică vă rog să lăsaţi un comentariu ca să aflăm şi noi cum este  :).
  Prin urmare, în ultima vreme am pus ochii pe următoarele:
NARS Lip Gloss- Turkish Delight, 17 lire






Too Faced Aqua Bunny Water Resistant Bronzer, 19,5 lire


Redken All Soft Silk Fuel Conditioner, 15,35 lire




27.07.2010

Noutati ELF Romania


Am primit un mail în care eram anunțată de apariția noilor produse pe site-ul E.L.F România. Prețul este la fel, 8 ron fiecare produs. Mă bucur foarte mult de faptul că au adus noi produse însă sunt de părere că ar trebui să aibă mai multe precum Gama Studio, Mineral cam în principiu tot ce are USA și UK.  Dacă deveniți fani Facebook ELF UK deseori au shipping free către țările din UE, eu zic că e o "afacere bună" :D
 
 
 Observ că au schimbat interfață site-ului (cei din RO) ceea ce e un lucru bun. Acum e la fel ca restul site-urile ELF.







26.07.2010

Back in trend: Skinnie cargo jeans



Conform unor surse din USA se pare ca acest tip de jeans se vor a reaparea in trend. Cargo jeans sunt acei pantaloni lati, cu buzunare aplicate in lateral. Parerea mea este ca acesti jeansi sunt perfecti pentru acele femei care nu sunt atat de " generoase" in zona coapselor. Buzunarele aplicate in lateral pot crea iluzia de mare. Eu sunt posesroare de "aripioare" adica zona coapselor este una generoasa iar acest tip de jeans nu m-ar avantaja.



Voi ati incerca acest trend? Ce parere aveti?

25.07.2010

Long time no see

Nici nu am realizat ca au trecut mai bine de 2 saptamani si nu am scris pe blog. Am fost atat de absorbita de noul job si cand ajungeam acasa eram vlaguita, vroiam doar sa ma pun sa citesc ceva sau sa stau pur si simplu sa ma benoclez la monitor. Prima saptamana de training a fost extrem de obositoare in sensul ca nu faceam mai nimic, stateam si citeam, ma documentam. Am realizat ca uneori este extrem de obositor sa stai si sa nu faci nimic. A doua saptamana am inceput deja sa preiau comenzi, am facut 3 inchirieri, pur si simplu am avut activitate cat sa nu stau prea mult ca sa am timp sa ma plictisesc si pe bune ca am fost mai fresh dupa programul de lucru. Nu stiu daca am spus unde m-am angajat, numele firmei sincer nu cred ca este importanta pot spune ca domeniul de activitate in care lucrez in acest moment este cel de Rent a Car. Raspund la apeluri, efectuez inchirieri si alte task-uri de secretariat. Probabil va ganditi "Ai plecat de la preluat de apeluri si tot acolo ai ajuns", sincer este atat de diferit. In primul rand clientii sunt diferiti, al doilea rand nu am o cascuta nenorocita pe ureche si nu raspund la fiecare 2 minute ca un robot. Am primit laptop, telefon tot ce aveam nevoie ca sa ma pot desfasura in voie. Cat am lucrat 2 ani la Bosch niciodata nu am auzit din partea unui superior "te rog", "multumesc", " sa ai o zi minunata". Nu am vazut niciodata in acea bucatarie cu 2 frigidere vreun fruct din partea companiei sau ceva de mancare (decat cand erau petreceri gen Christmass Party si ramanea mancare). Nimeni nu te impulsiona, toti vroiau sa aiba totul de la tine fara sa iti ofere o farama de speranta. Actualii colegi sunt draguti, ma intreaba mai tot timpul daca am nevoie de ajutor. Aud des acele cuvinte care dovedesc faptul ca au cei 7 ani de acasa. Saptamana trecuta am vazut pe masa cateva fructe si nu am luat pentru ca nu erau ale mele. Am stat cu pofta in gat pana mi-am facut curaj sa intreb ale cui sunt ca sa stiu la cine sa ma duc sa cer, raspunsul primit a fost "sunt ale firmei poti manca linistita". Nu gasesc cuvinte de laude care sa descrie ceea e simt si cum e acolo. II spuneam prietenului  meu ca atunci cand intru pe poarta e ca si cum as intra intr-o cu totul alta lume, in alta tara! Sunt momentan in perioada de proba insa vreau sa fac si imposibilul ca sa raman acolo. Experimentez acea senzatie ca apartin acelui loc, e ca si cum te-ai indragosti de o persoana, ei bine eu sunt indragostita de job :)).

Cand lucram in Call Center deseori le spuneam colegelor cat de mult as vrea sa preiau apeluri de acasa, sa stau in pat si sa raspund la apeluri. Acum am aceasta sansa, desi programul meu este de la 8:30- 17 :30 preiau apeluri si de acasa insa apelurile nu curg la fiecare 2 minute incat sa imi fie lehamite sa raspund. E totul mai mult decat ok. Este perfect, pot fi eu, draguta si amabila, vesela asa cum eram tot timpul. Nu am stress si asta e cel mai important.

Acum ca sunt in week-end voi programa pe saptamana aceasta sa se publice singure articolele ca sa aveti ce citi :D .Nu va mai las de izbeliste. 

Ps: Luni 26.07.2010 voi anunta castigatoarea concursului, va fi aleasa prin random.org. So stay tunned. Inca odata ma scuzati ca va plictisesc cu detalii tehnice si personale :))



Reduceri Sheer Miracle 20%


Inca nu v-am povestit despre produsele Sheer Miracle insa intentionez sa vi le prezint dat fiind faptul ca a trecut mai bine de 1 an in care le-am testat. Imi place tot ce tine de machiaj mineral insa nu folosesc atat de des deoarece e mult prea "messy" pentru mine.
In acest moment au reducere de 20% la pigmenti (am elaborat si un machiaj aici), cei de la Sheer Miracle deseori au reduceri la produse stabilite sau pentru toate produsele de pe site. In cazul in care doriti sa cumparati mostre le gasiti la 1,50 $ si va ajung pentru 10-15 aplicari insa acum depinde cat de mult aplicati atunci cand va machiati. Eu spre exemplu sunt o zgarcita :)) .







09.07.2010

Emotii la plecare

Azi a fost ultima zi in firma care mi-a rapit 2 ani. In cele mai adanci vise ale mele credeam ca va fi ziua in care voi iesi cu un zambet larg insa azi am fost trista. Intradevar m-am simtit eliberata insa trista ca de luni nu voi mai avea script-ul lipit de monitor, Alexandra nu va mai fi in dreapta, Rebeca in stanga, Alina in spate si Ionela  Team Leader-ul la "Biroul Electoral Central". M-a cuprins tristetea cand am predat cascuta, prietena de suferinta ( cea care mi-a dat si dureri de cap), intr-un mod patetic cum numai eu puteam sa fac am inceput sa o curat, chiar si cutia. Cu toate ca asta mi-am dorit, sa plec de acolo nu pot spune ca nu imi va lipsi atmosfera din ultima luna. Eram noi fetele, cele care ne plangeam cand trebuia sa apelam din nou, cele care asteptam sa ne luam cate o pauza, cele care profitam cand pica reteaua si nu puteam lucra, noi cele care ne certam, noi cele care radeam , cele care vorbeam despre targete si noi proiecte.

Azi am fost pentru ultima data la fumoar, fumand pasiv. Imi va fi dor de glumele noastre, de Rebeca ispititoarea, cea care aducea cioco la lucru cand stia ca sunt la dieta. Alexandra si discutiile noastre profunde, Alina si felul ei de a fi, uneori enervant de directa. Bineinteles si restul fetelor imi vor lipsi fiecare cu ale ei.
Am intors privirea pentru ultima data la acel etaj, am mancat pentru ultima data in acea bucatarie, am deschis pentru ultima data acel frigider, am inchis pentru ultima data acea usa si am folosit pentru ultima data acel calculator, mouse si cartela de aces. Am spus pentru ultima data "Buna ziua, numele meu este...., doresc sa vorbesc cu...". Nu regret ca am plecat ci imi e oarecum frica de nou dar totusi de-abia astept prima zi de lucru. Nu e sfarsit de lume si nu e ca si cum nu as mai vorbi cu persoanele de la fostul job doar ca nu va mai fi acelasi lucru. La noul job sunt singura fata din echipa, nu am probleme, e chiar mai ok cu baieti dar totusi....

Scriind acum imi vin zeci de apeluri in minte care mai de care idioate, programele la care am lucrat si acum le stiu, proceduri si script-uri, toate sunt inca prezente in mintea mea insa sunt niste amintiri dornice de a fi uitate, inlocuite cu ceva mai bun si mai folositor. Nu ma  va mai  enerva cand cineva imi va folosi cascuta sau cand imi umbla la birou si nu facea curatenie. 
Sper sa nu va plictisesc cu prostiile mele din viata personala insa simteam nevoia sa scriu si bineinteles am cedat la insistentele Andrei care mi-a spus ca nu mai are nimic de citit de 1 saptamana si m-a amenintat ca daca nu scriu o patesc :))

Toate au un inceput insa si un sfarsit. Voi dormi gandindu-ma ca pentru prima data in ultimi 3 ani am luat decizia cea mai buna pentru mine. In sfarsit a venit acel ceva care sa imi redea speranta ca exista si ceva bun pentru mine rezervat. Acea luminita de la capatul tunelului, am ajuns acolo.



04.07.2010

Herbal Essences- Uplifting Volume

Pana nu de mult orice incercam in materie de sampon imi ofera o minunata si irezistibila matreata, nimic nu functiona decat H&S. Era bun atunci cand venea vorba de matreata insa cand atingeam parul acesta cadea si nu 2-3 fire din cand in cand si extrem de multe fire!! Acum 2 saptamani prietenul meu gasise la cineva o oferta super tare: Sampon+Balsam Herbal Essence 10 ron. Imi venea sa ii au cu produsele in cap stiind ca orice pun in par imi va crea probleme. Lipsa de sampon m-a determinat sa incerc ce am primit si chiar nu regret. 

Puncte forte:
- nu am facut matreata de la el si asta e un punct foarte important
-nu am experiementat mancarimi la nivelul scalpului
-mirosul se mentine in par pana la 2 zile
-ofera un luciu parului
-nu ingrasa parul
-firele de par raman acolo unde trebuie, pe cap. Am constatat ca nu mai pica atat de mult aproape spre deloc.


Puncte slabe:
 Nu am gasit momentan nimic care sa ma deranjeze.

Sper in continuare sa se comporte la fel deoarece este numia bun atat pentru bugetul meu cat si pentru par.



Sursa foto


03.07.2010

Got the job!

Nici acum dupa ce am aflat ca am fost aceptata nu realizez de fapt ce se intampla. Dupa cum spuneam in articolul anterior in ultima saptamana am fost extrem de agitata deoarece am participat la mai multe interviuri pentru un job. Este primul job la care interviul a durat peste 1 h si in etape, interviul nr 1, pe urma a fost cel de-al doilea care a durat 4 h si ultimul de azi 03.07.2010 a durat 2 h. De asemenea, mai relaxata si sincera nu am mai fost vreodata in vreun interviu. De la al doilea interviu deja simteam ca fac parte din acea echipa si vroiam sa am acel loc. Am extras tot ce trebuie de extras din Relatii Clienti, cu toate ca a fost o perioada dificila, plina de stres, frustrare si nemultumire stiu ca trebuia sa mi se intample. Trebuia sa trec prin toate astea ca sa ajung aici, sa fiu ceea ce azi sunt. Postul nu imi este total necunoscut, reprezinta insumarea task-ului de telemarketer/secretariat/vanzari. Aveam nevoie de o noua provocare, de cineva care sa fie capabil sa imi observe potentialul si munca depusa. Imi e teama sa nu dezamagesc, stiu ca se asteapta multe de la mine si vreau sa fiu chiar peste masura acestor asteptari. Locatia job-ului este la 10 minute de casa mea, salarizarea este buna in acest moment, volumul de munca va fi cu certitudine mai mare ca cel actual insa simt ca o voi face cu placere. Ma simt ok, ca si cum o mi s-a luat o piatra de pe inima. Asa vrea sa plang de fericire sau sa rad dar am o stare de calmitate incat nu pot afisa nimic. Totusi sunt fericita indiferent ca nu o arat.

Probabil va simtiti plictisite de aceste mici escapade in care va povestesc despre mine insa simteam nevoia sa impartasesc cu voi, cei care ma cititi, fericirea mea.
In curand vor veni cateva articole + castigatoarele concursului, inca o data va multumesc pentru rabdare!


PS: Stiu cum e sa urasti job-ul pe care il ai si sa fii nefericita tot timpul insa nu te opri din cautare, ei gasi ACEL job care te va face fericit(a). Doresteti cu toata inima si vei avea ocazia sa pleci din locul care te face morocanos si plictisit.

01.07.2010

O mica intarziere

Incep prin a multumi tutoror celor care mi-au urat "La multi ani" si desigur au intrat in concursul organizat. Castigatoarea va fi aleasa prin random.org INSA probabil cele mai impresionante comentarii vor primi o pereche de cercei din partea mea. Va rog sa imi acordati aproximativ o saptamana ca sa anunt castigatoarea. Voi avea o saptamana grea, plina de incercari si interviuri pentru alte job-uri, am decis ca am extras ce trebuie de extras din Relatii Clienti si este timpul sa merg mai departe, sa ma confrunt cu noi provocari si o salarizare mai buna. Sper din suflet sa fiu aceptata la un job la care am fost chemata pentru interviul final dupa preselectia online, un document din 15 intrebari, un interviu fata in fata.Am stat la acest ultim interviu 4 h, pentru mine este primul interviu care a durat atata.
Chiar daca nu voi fi aleasa,in firmala care lucrez actual urmeaza sa vina un alt proiect in urma caruia voi scapa de cascuta de pe ureche. Va fi bine..stiu asta, intr-un fel sau altul va fi bine.
De aceea sper sa fiti ingaduitoare cu mine, ma consum foarte mult si nu mai am stare de internet.








Related Posts with Thumbnails