-->

05.08.2010

Jurnalele vampirilor: Trezirea

In ultima vreme dragostea pentru citit s-a trezit din nou, cand vad o carte interesanta ochii imi sclipesc si ma simt ca un copil in fata unei vitrine pline de dulciuri. Ma trezesc din vis atunci cand vad ca nu exista buget ca sa finanteze o pasiune.  Totusi nu ma las doborata de partea materiala stiind ca un search pe google imi poate oferi cartea dorita pe GRATIS!

Trecand la subiect, am observat ca exista un  nou trend in doemniul cartilor cat si a filmelor: VAMPIRI. Filmele nu ma pasioneaza insa cartile da, mai ales daca sunt scrise bine! Am citit Cronicile Vampirilor: Vampirul Lestat, de Anne Rice si mi-a placut enorm de mult. Acuma incerc sa citesc Jurnalele Vampirilor: Trezirea de L.J Smith.

Vreau sa va intreb daca v-ar place sa dau un share cu voi la cartile pe care le gasesc si consider ca sunt interesante? Daca aveti cereri de carti pe care ati dori sa le aveti in format electronic si gratis mi-ar face placere sa va ajut! 

Lasati un comentariu sau trimiteti mail la adresa: lil_lady_beea@yahoo.com

Mai jos v-am atasat linkul catre rapidshare de unde puteti downloada  e-book-ul:


Jurnalele Vampirilor: Trezirea, L.J Smith





04.08.2010

En vogue- Don't let go


Melodia face parte din coloana sonora a filmului "Get it off" (1996) care le are ca personaje principale pe Jada Pinkett smith, Queen Latifa, Vivica A Fox si Kimberly Elise.
Cand ajung acasa voi scoate filmul, mor de nerabdare sa il vad. Melodia este superba :D


03.08.2010

Online craving: 03/ 08 /2010

Navy and Chartreuse Nautical Stripe Necklace, 245 $

 

 

Nautical Stripe Earrings, 5 $


Beach House Necklace,

 

LAMB- Kiss me Haugton Clutch, 101 $ 

NORDSTROM







02.08.2010

Ghid de cumparaturi: Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi pensule pentru makeup?

Uff ce titlu lung :)).
Ma gandesc ca urmatoarele sfaturi va pot fi de folos atunci cand va decideti sa cumparati pensule pentru machiaj! Probabil cu toate stiti ca pentru a avea un machiaj impecabil este nevoie de ustensile de calitate in primul rand. Probabil ati incercat sau inca sunteti la acel stadiu in care aplicati fardul cu acele mici pensule tip burete care nu fac decat risipa de produs. Nu se aplica bine si astfel nici machiajul nu arata ingrijit. Atunci cand vine vorba de pensule pentru machiaj nu poti alege instant doar pentru ca ti se pare ca marimea este ok sau in poza pare a fi perfecte!
Iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand te decizi sa cumperi pensule de machiaj:

  • Tot timpul trebuie sa pui pe primul loc calitatea pensulelor. Trebuie sa te gandesti ca la o investitie in timp. cu cat investesti mai mult cu atat le vei avea pentru mai multi ani. Gandeste-te ca daca vei achizitiona o pensula de proasta calitate mai devreme sau mai tarziu va trebui sa o inlocuiesti cu alta, alti bani alta distractie!
  • Atunci cand ochiti un set de pensule sau chiar una singura citit cu atentie la descrierea produsului si observati daca are peri naturali sau sintetici. Pentru zone mai mari precum: fata, obraji,ochi este indicat sa folositi o pensula cu peri naturali. Bineinteles ca pensulele cu peri naturali sunt mai scumpe insa mare este lumea internetului asa ca sunt sigura ca puteti gasi ceva discount-uri! Pensulele cu peri sintetici pot fi folosite cu succes in aplicarea lichidelor!
  • Materialul manerului conteaza! Tine de preferinta desigur, un maner de plastic are un aspect mai ieftin (sau nu!),se va curata mai usor daca se pateaza. Manerul de lemn are un aspect mai elegant insa  curatarea va fi mai dificila in cazul unei pete. Aici totul tine de preferinta fiecaruia.
  • Daca tot suntem la capitolul maner , cu cele lungi sunt mai usor de manevrat, poti executa miscari scurte si fine, ai un control bine stabilit. Manerele scurte sunt perfecte in cazul in care vrei sa pleci intr-o calatorie, nu ocupa mult spatiu!
  • Un lucru important de luat in considerare ar fi densitatea perilor. In cazul in care vei folosi o pesula in zona sprancenelor cauta sa cumperi o pensula cu peri mai rigizi, cele pentru pudra tot timpul vor fi mai soft.
  • Pensula pentru corector poate fi sintetica daca se va folosi un produs cremos sau lichid. Daca incercati sa ascundeti pete lasate de acnee indicat ar fi sa cumparati o pensula mica cu peri relativ lungi dar rotunzi la capat. 
  • Pensula pentru blush de cele mai multe ori este una dintre cele mai importante ustensile din colectie. Daca nu alegem una care sa aiba peri soft, usor rotunda, densa (dar nu ca una pentru pudra) riscam sa ne iritam fata si chiar sa nu putem aplica cum trebuie un fard de obraz.

Cam acestea au fost sfaturile mele, din cunostiintele adunate in timp! Sper sa va fi fost de folos acert aticol.




Related Posts with Thumbnails