-->

30.09.2010

Ziua 5 : 6 lucruri pe care ai fi vrut niciodata sa le fi facut

Cand am inceput acest tag m-am gandit ca voi avea o suta de lucruri de scris pentru aceasta zi insa tot ce am regretat am uitat. Poate daca nu as fi facut anumite chestii nu as fi fost ce sunt acuma. In acest moment e greu sa rascolesc prin amintiri, mare mi-a fost surpriza cand am realizat ca acel sertar pe care l-am inchis acum este gol. Funny este ca as fi vrut ca alti oameni sa nu fi facut anumite chestii care implicit au contribuit la schimbarea vietii mele.

Astor - Pro Manicure


Cand vine vorba de unghii incerc sa le ingrijesc cat mai mult posibil, de cele mai multe ori se spune ca manichiura reprezinta cartea noastra de vizita. Deobicei alternez intre culori pastelate pana la cele mai vribrante si asta depinde de starea mea de spirit. Pentru mine lacul ideal este acela care nu se decojeste dupa 1 zi, isi mentine luciul macar 3-4 zile, daca se poate sa trateze unghiile si poate cel mai important este sa se usuce repede. Eu deseori am proasta inspiratie sa imi fac unghiile inainte sa fac dus/sa dorm/ ma imbrac ca sa merg in oras. Toate acele conditii puse de mine sunt indeplinite doar de un singur brand si anume Astor. Intr-un post anterior am mentionat cat de benefic a fost tratamentul cu calciu de la Astor fapt pentru care m-am gandit ca nu ar strica sa mai laud un produs marca Astor. In revista Femeia luna aceasta o puteti procura impreuna cu un cadou. Eu am ales Astor - Pro Manicure nuanta 933 Perfect Rose, deoarece face parte din gama Natural Pastel nu va asteptati sa gasiti o nuanta vibranta ci mai degraba una pastelata. Poate fi folosita cu succes pentru manichiura french sau chiar si asa. Mie imi displac acele lacuri care dupa 2 straturi formeaza la baza cuticulei surplus de produs ceea ce nu este cazul si cu acest lac. 

In general nu (mai) cumpar reviste glossy decat daca au un cadou consistent si sincer as fi vrut sa gasesc revista Femeia si cu cadou o carte. 

Pe voi ce brand va impresionat in materie de lacuri?

29.09.2010

Sampon homemade FAIL


De aproximativ 2 saptamani aplic inainte de fiecare spalare un tratament naturist impotriva caderii parului. Pana acuma nici un rezultat spectaculos, motivul? Cum sa functioneze ceva naturist daca eu tot cu sampoane din comert ma spal? Normal ar fi sa folosesc, la fel, ceva naturist (pe cat posibil). Asadar m-am apucat sa aplic aceasta reteta insa din cauza faptului ca RDS m-a lasat fara internet 1 zi am amestecat ingredientele in functie de cum mi-am amintit eu detaliile. De ce am zis ca a fost fail? Am pus 3 plicuri de argila, 1 lingura mareee de otet de mere (de fapt ca sa inlocuiesc si mierea am luat otet de mere si miere) 1 lingura -la fel de mare- tinctura de ardei iute, rozmarin, urzica si 1 lungura ulei esential ti tree, 1 lingura ulei de ricin si putina apa. In principiu ar fi trebui sa rezulte un amestec extraordinar si eu dupa spalare sa ma mandresc cu un par spalat cu un sampon natural. In timp ce ma spalam pe cap mi-au patruns urmatoarele ganduri in creier si nu ma mai lasau:

" Nu face spuma, macar imi va curata parul?"
" Sa pun mai mult sau il fac mai lichid? "
" Hmm, se simte bine cand curat tot amestecul."
" De ce atunci cand ating parul am impresia ca nu m-am spalat bine si e atat de gras?"
" Oare mirosul asta se va duce din par?!?!?! "

De ce Fail? Parul meu avea un miros ingrozitor de otet de mere si era intradevar "uns" din cauza uleiului de ricin fapt ce mi-a demonstrat ca nu am urmat o reteta corecta. Pentru ca nu mai aveam chef sa pregatesc un nou amestec m-am spalat cu samponul Garnier Fructis. Ideea e ca ar fi trebuit sa functioneze amestecul doar ca desteapta de mine nu a pus cantitatile corecte. Nu ma las pana nu ajung la amestecul propice pentru parul meu astfel sa pot reveni cu un review frumos in care sa spun cat de minunat este sa te speli cu acest sampon homemade. Economisesti bani si parul nu mai este atacat de ingrediente precul binecunoscutul SLS (gasit in sampoane si nu numai).


27.09.2010

7 idei/ganduri care iti strabat mintea tot timpul

1. as vrea sa ne mutam impreuna
2. mai trebuie sa slabesc cateva kg
3. vreau sa plec din tara asta
4. niciodata nu am prea multe produse
5. de ce mi-auna puffy noaptea
6. trebuie sa citesc
7. ce as merge intr-o mini vacanta, departe, doar noi doi, un latop si multe filme







26.09.2010

8 modalitati prin care poti fi cucerita

1. Sa adore sa se uite cu mine la filme, si mai bine ar fi daca am avea aceleasi filme/seriale favorite
2. Un om care citeste pentru cultura sa generala ma va cuceri. Imi place sa invat lucruri noi.
3. Barbatii independenti sunt sexy, cei care se lasa condusi ca niste catei NU. Daca este sa mergem pe principiul ca barbatul trebuie sa fie cel care intretine casa atunci dovedeste ca esti capabil de acest titlu.
4. Animalele sunt importante pentru mine, un hint: mai ales pisicile :))
5. Sa stie sa fie sentimental atunci cand e momentul.
6. Imi place atunci cand am senzatia ca eu sunt la conducere, desi sunt constienta ca sunt lasata.
7. Intr-o relatie comunicarea este cea mai importanta, nu imi place sa las lucrurile suspendate in timp. Totul trebuie discutat la momentul potrivit.
8. Sa isi poata dezvolta abilitatea de a ma cunoaste atat de bine incat sa nu fie nevoie uneori de cuvinte pentru a ii explica ce gandesc.


Cu totii suntem in cautarea persoanei perfecte/potrivite pentru noi, uii o gasesc altii sunt inca in cautare sau nu au gasit-o niciodata. Nu poti schimba o persoana si nici nu te poti schimbate pentru nimeni insa exista compromisul amandorura pentru ca relatia sa functioneze. Depinde ce crezi despre compromisuri, eu le-am facut, noi le-am facut si a fost o decizie inteleapta. Cand te deranjeaza ceva discuta cu partenerul(a) si oricand se poate gasi o cale de mijloc, daca vrei.
Ma bucur ca sufletul meu nu mai este singur, iubesc, ador si pretuiesc fiecare moment petrecut cu el. Imi place ca de multe ori nu imi spui ce vreau sa aud altfel nu ai mai fi tu. Stii sa imi tulburi apele dar la fel stii si cum sa mi le linistesti.

25.09.2010

Ziua 2: 9 lucruri despre tine

1. Sunt obsedata de par, intins sau cret insa cumva trebuie sa fie aranjat
2. Ador pisicile, cand vad o pisica pe strada imi vine sa o iau acasa si sa o rasfat.
3. As dori sa plec din RO cat mai repede posibil
4. Sunt extrem de sensibila desi nu imi place sa recunosc.
5. Sunt obsedata de Christian Kane
6. De fiecare data cand manc trebuie sa ma uit la Friends
7. Weekend-urile le daruiesc exclusiv prietenului meu
8. Cand ma supar imi trece repede
9. Evit sa adorm noaptea suparata pe cineva/ceva
10. Nu pot inota, imi e frica de inec.

24.09.2010

India Arie- Ready for love


India Arie - Ready For Love


Va invit sa ascultati o melodie extrem de linistitoare, cel putin mie imi starneste un zambet pe buze si o caldura in suflet.

10 days Challange/ Ziua 1

Am gasit un tag interesant si ma gandeam sa il fac, desigur cine va dori poate sa il posteze, sunt curioasa ce ar raspunde si altii. In principiu tag-ul se parcurge in 10 zile in care topic-ul va fi diferit:

ziua1: 10 lucruri pe care le-ai spune catre 10 oameni diferiti in acest moment
ziua 2:  9 lucruri despre tine
ziua 3: 8 modalitati prin care poti fi cucerita
ziua 4: 7 idei/ganduri care iti sunt prezente tot timpul in minte
ziua 5: 6 lucruri pe care nu ai fi dorit sa le fi facut niciodata
ziua6: 5 persoane importante pentru tine
ziua 7: 4 lucruri care te scarbesc
ziua 8: 3 lucruri pe care le apreciezi
ziua 9: 2 smiley-uri care descriu starea ta de acum
ziua 10: 1 confesiune


Ziua 1: 10 lucruri pe care le-ai spune catre 10 oameni diferiti in acest moment

1. Esti un prefacut, asa ai fost tot timpul. Iti place sa conduci vietile tuturor si nici macar nu o faci bine. As vrea sa iti spun : iti stiu marele secret.
2. Daca ai fi luat decizia corecta la momentul potrivit nu mai indurai atatea rahaturi. Poti mai mult decat crezi tu.
3. Statutul pe care il ai iti ofera posibilitatea sa te comporti cu altii ca si cum ar fi slugile tale? Nu stiu daca o faci intentionat sau nu dar folosesti o atitudine de superioritate cand ii explici cuiva ca a gresit. 
4. Persoane ca tine sunt o gramada pe lume, esti invidioasa de crapa intestinul in tine. Observ cum ma privesti si la fel cum imi vorbesti cu toate ca nu ti-am facut nimic.
5. Daca as fi avut o sora as fi vrut sa fie ca tine.
6. Te-ai schimbat si nici nu iti dai seama, urasc cand ma suni doar cand iti covine. as vrea sa iti spun ca nu sunt perna ta unde tu iti poti sterge lacrimile, nu sunt banca de binefacere, nu sunt disponibila 24/24 doar pentru tine. Ma streseaza cand te comporti ca si cum situatia e la fel ca acum 4 ani.
7. Nu voi putea gasi cuvinte potrivite ca sa descriu cat de mult te iubesc si asta pentru ca iubirea nu suporta descrieri.
8. Cum ar fi fost daca....?
9. Tare as fi vrut sa fi trait intr-un alt mediu, locul tau nu e acolo. Ai fi fost perfect...
10. Ma enerveaza la culme cand intervii, imi esti draga insa uneori pur si simplu ma stresezi cand influentezi si nu ar trebui!!

Pfuu, am ales din cate vad doar persoanele carora le-as spune ceva de "bine" :))
Ce spuneti v-ar interesa sa continui?

23.09.2010

Lac Astor calcium

Acum 1 an am avut proasta inspiratie sa imi pun unghii false si de atunci ma tot chinui sa imi creasca unghiile mele naturale. Pentru o tampenie ce a durat 1 luna am tras 6 luni ca unghiile mele sa isi revina la normal.Cu toate stim ca unul dintre reprercusiunile unghilor false este acela al fragilitatii. Unghiile devin casante, pur si simplu procesul de "vindecare" devine tot mai greu. In luna iunie eram in acel minunat talcioc de care am mai vorbit si am vazut acest LAc Astor Calcium, eu personal am o parere foarte bune despre lacurile de la Astor. Pe sticluta mai scrie si fortifiant, am spus ca dau cei 5 ron si sa incerc, pana la urma am incercat tot ce se putea. Am cautat pe internet ceva detalii despre acest lac insa nu prea am gasit mare lucru.

Prin urmare acestea sunt parerile mele:

  • un mare plus este acela ca se usuca rapid si cand spun rapid ma refer exact la 1 minut.
  • pensula este subtire insa nu reprezinta un impediment in aplicarea corespunzatoare pe intreaga unghie.
  • poate fi folosit ca si baza in cazul in care vrei sa folosesti culori care pateaza unghia (culorile inchise)
  • aplicat cu regularitate chiar ajuta la fortifierea unghilor
  • sticluta este cumparata de 4 luni, in care am folosit-o destul de des (2-3 ori pe saptamana) si deabia un sfert din ea este consumata.
Am ramas impresionata cand am constatat ca unghiile mele au devenit tari si cresc extrem de repede. Nu imi amintesc sa fi facut nimic altceva pentru unghii decat sa aplic acest lac. Daca aveti probleme cu unghile, se rup si sunt moi cu siguranta lacul de la Astor va va ajuta.
Il recomand din toata inima, daca doriti sa il achizitionati cu siguranta daca mergeti in TM in Piata Flavia il veti gasi la numai 5 ron.


Voi folositi ceva lac pentru fortifiere?

Update 23 septembrie 2010

Nici nu stiu cu ce sa incep, cel mai logic ar fi cu inceputul. Deci, in urma cu 2 luni am scris pe blog ca mi-am gasit un nou job de care eram extrem de multumita si intradevar imi ocupa 99% din timp insa nu ma deranja pentru ca imi placea ce faceam. Din nefericire nu am trecut de cele 2 luni de proba, am ramas fara job intr-un moment deloc prielnic. Dezamagirea a fost pe masura, poate va suna prostesc insa ma simt ca si cum as fi pus capat unei relatii atat de tare ma doare, desi la urma umrie este un job si nu ar trebui sa sufar atat. M-am trezit dintr-o data cu mult timp cu care nu am stiut ce sa fac. Timp de mai bine de 2 ani mi-am castigat banii iar acuma ma simt ca o miloaga, ma simt de-a dreptul aiurea.
Chiar nu stiu ce sa fac si incotro sa ma duc, am acea senzatia ca si cum as fi fost capturata si recent mi s-a dat drumu. Ma uit speriata peste tot, de-a dreptul debusolata, dezamagita. 
Avand atata timp liber cu siguranta voi putea scrie pe blog si sa interactionez mai mult.


Ma intreb cum se descurca persoanele care au ramas, la fel, fara job.


Related Posts with Thumbnails