-->

27.10.2010

Funny times

Am facut ordine prin PC si am dat peste aceste poze, facute in vara aceasta la Festivalul de Opera si Opereta intr-un moment de plictis. Asteptam sa inceapa piesa iar eu mi-am amintit ca avem atat de putine poze impreuna, asa ca am inceput sesiunea foto. Ne-am gandit caar fi funny sa facem poze cu strambaturi si chiar a fost amuzant, mai ales acum dupa cateva luni. Mereu rad cand vad aceste poze Enjoy :))





and a bonus from the last summer



Nu va e ciuda uneori ca nu reusiti sa imortalizati un moment din viata de cuplu? Eu spre exemplu uit sa fac poze daca mergem undeva sau avem o zi excelenta.

26.10.2010

Dave Koz - Start All Over Again

In ultima vreme am urmarit cu mare interes serialul "Desperate House Wives", la inceputul celui mai recent episod se difuzeaza o melodie care ma reprezinta in totalitate.
Este vorba de a iti oferi o noua sansa, oportunitatea de a o lua de la inceput fara sa iti fie teama.



David Koz - Start All Over Again



22.10.2010

Online craving 22/10/2010

Bantuind youtube dupa tot felul de videoclipuri in dreapta aparea constant reclama cu mycloset.ro, nu am putut rezista curiozitatii de a afla ce se afla pe acel site. Iata ce am gasit :



BcbGeneration-Estrella, 386 ron
Mai erau si pe roz insa parca nu pareau atat de impunatori ca cei pe negru.


Steven Madden - Dessertt, 403 ron

Nine West- Be there, 480 ron



Corso Como - Christian, 1117 ron
Intradevar pretul este colosal insa eu ador aceasta pereche, este poate perechea favorita. Denumirea culorii "Antique Green Suede" este una interesanta care ma duce cu gandul la ceva classy, imi imaginez acesti pantofi asortati la o pereche de skinny jeans-i.



Steven by Steve Madden - P Sarg, 804 ron



Nine West Highstep, 437 ron

Sunt superbi insa parca ar fi perfecti daca nu ar fi "peep toe". Parca imi si imaginez cat de practici ar fi toamna aceasta, frig de ingheata oasele si balti peste tot.



Christin Michaels - Rolla, 780 ron

Cu gandul inca la vara am dat peste aceaste minunatii de pe shopbop.com

T-Bags - Gold Necklace Long Dress

Free People - Sweet Poland Tunic, 68.60 $

Cateva informatii si pareri despre mycloset.ro

- Produsele afisate clar nu sunt pentru persoanele cu un buget limitat
- Exista un avantaj al site-ului, poze detaliate ale produselor. La capitolul incaltaminte mi-a placut enorm de mult faptul ca era pozata si talpa incaltamintei. 
- Nu exista foarte multe informatii despre produsele afisate


Cateva informatii si pareri despre shopbop.com


- free worldwide shipping (>100$) in 3 zile + free returns
- pentru comenzi mai mici de 100$ transportul este de 10$
- descriere amanuntita a produsului + poze
- produse de designer la pret redus




Giveaway by thingsbyms.blogspot.com

Sa ridice mouse-ul cea caruia nu ii plac aceste concursuri in care primesti produse pe gratis. Nu cred ca exista astfel de persoane. Va plac produsele Phyto? Va tenteaza dar nu aveti posibilitati materiale, ei bine acum aveti sansa sa castigati cateva produse Phyto puse la dispozitie de Mihaela si anume:


- Sampoanele - PhytoBrush , PhytoNectar , PhytoCitrus , PhytoJoba
- 2 Masti - PhytoCitrus si PhytoJoba
- 1 Balsam Leave In - PhytoDefrisant
- 3 Uleiuri - PhytoNectar , Polleine si Ulei D'Ales




Tot ce trebuie sa faceti este sa "trimiteti detaliile de contact ( mail , adresa si nume prenume , mobil ) la thingsbyms@gmail.com si faceti un mic rezumat al produsului PHYTOPOLLEINE    
 ( click pe denumire pentru detalii ) ? .
Cele mai interesante/ hazlii / documentate rezumate le voi posta pe blog si vor primi automat CUTIA CU BUNATATI iar restul vor fi inscrisi in cursa pentru cele 5 premii pe care le ofer . Perioada concursului 2 SEPTEMBRIE - 31 OCTOMBRIE 2010 ."
De asemenea puteti castiga automat Concentratul protector si hidratant de la 3Chenes daca:




1.Postati un anunt de giveaway cu un link catre blogul meu .
2. Urmariti blogul si pe privat trimiteti un email la adresa : thingsbyms@gmail.com cu adresa blogului vostru si datele de contact ( necesare pentru trimiterea coletului - adresa , nume si prenume , numar de telefon ) . Va rog sa imi trimiteti si linkul de postare de pe blogul vostru .
3 . La data primirii produsului astept un email de confirmare . 
4. La 2 saptamani dupa primirea coletului trebuie sa postati un review al produsului .
Astfel de campanii vor mai avea loc asa ca va rog mare atentie la termenele de postare si la respectarea celor 4 puncte de mai sus . 
IMPORTANT : DATORITA NUMEROASELOR SOLICITARI AM SA INTRODUC INCA O REGULA : SE POT INSCRIE BLOGGERITELE CARE AU BLOGUL ONLINE DE MAI MULT DE 3 LUNI SI AU CEL PUTIN 10 POST-URI . ACEASTA REGULA NU SE APLICA RETROACTIV IAR ACELEA DINTRE VOI CARE DEJA AU PRIMIT CONFIRMAREA MEA PRIMESC IN CONTINUARE PRODUSUL . SPER CA NU V-AM SUPARAT !!

Text-ul citat este preluat de pe http://thingsbyms.blogspot.com

Carti online partea 1

Imi place sa citesc si deseori ma regasesc citind cate 3 carti deodata, de cele mai multe ori raman doar cu dorinta de a citi deoarece nu tot timpul sunt fonduri suficiente pentru a imi permite sa cumpar o carte. Cand ajuns intr-un supermarket sau intr-o librarie pierd minute (daca ar fi dupa mine as sta si cu orele) intregi uitandu-ma la carti. Fiecare parca ar tipa la mie sa o salvez de pe nemilosul raft, sa o duc acasa si sa o iubesc (adica sa o citesc) iar mie mi se rupe inima cand plec de acolo stiind ca nu am putut face nimic ca sa salvez acea carte de pe raftul nemilos.

Asa cum am promis voi intocmi o lista cu librariile online care ofera preturi aceptabile si promotii. Nu exista o ordine anume.


  • Nemira.ro - va recomand cu caldura aceasta editura. Exista carti pentru toate bugetele.Se poate face si plata online cu cardul, daca considerata ca va este mai usor.
  • Nemira.ro/ebooks - "Prima librarie de ebooks din Romania", momentan sunt putine titluri insa preturile la cartile deja postate sunt chiar ok
  • Litera.ro - nu ofera reduceri prea des insa daca ii aveti pe facebook exista posibilitatea sa aflati de noile promotii 
  • Publica.ro - printre putinele librarii online de specialitate. PR, Marketing, Economic, Cutomer Care, Design si multe alte domenii de interes.
  • Libraria Libertas.ro  - ofera discount la diverse edituri, reduceriile sunt listate sub "Domenii" in stanga.
  • Okian.ro - un amalgam de edituri, carti pentru toate gusturile, engleza si romana
  • Polirom.ro - reducerile sunt putine. Exista o biblioteca online unde veti regasi cateva titluri de carte pe care puteti sa le downloadati gratuit.
  • Libraria Humanitas - exista oferte speciale "5 ron","8 ron","9 ron","10 ron".Humanitas in general este o editura complexa.
  • All.ro - "happy hour" intre orele 20:00 - 21:00
  • Editura Arania - o editura cu un site rudimentar as spune eu, merita mai multa atentie avand in vedere ca preturile se situeaza undeva intre 10 - 25 ron.



Momentan aici ma opresc, promit sa revin si cu partea a 2-a. In cazul in care stiti voi alte site-uri cu oferte la carti nu ezitati sa imi trimiteti un mail pe adresa lil_lady_beea@yahoo.com sau lasati un comentariu la acest articol.

19.10.2010

Monica Ramirez, Cum am slabit 70 kg mancand 6 mese/zi recenzie


La prima vedere cand rasfoiam prin paginile virtuale ale editurii Tritonic am crezut ca este o alta carte care "predica" despre cum sa slabesti. Ma gandeam ca iar voi da peste acele clisee in ale slabitului de care chiar sunt satula, cu toate acestea am cumparat cartea sperand ca va fi o gura de aer. Mi-a ajuns azi pachetul comandat si m-am pus sa citesc. Ma bucur enorm de mult ca nu am ezitat prea mult ca sa cumpar aceasta carte, e ca si cum tot ce gandeam eu despre diete si cum ar trebui sa slabesti a fost compresat intr-o carte. Cele 120 de pagini le-am parcurs intr-un timp foarte scurt, deseori aveam impresia ca exista un dialog intre mine si autoare. 

M-am regasit de cele mai multe ori in aceasta carte, sunt momente in care pur si simplu ma privesc in oglinda si stiu ca nu asa ar trebui sa fiu, sunt constienta ca nu traiesc sanatos (nici nu stiu daca se poate in zilele astea cu toate legumele si fructele importate si umflate de chimicale).
Monica Ramirez desfinteaza mitul produselor degresate, conform ei aceste produse alimentare nu fac decat sa insele ochiul cumparatorului fiind doar inca un produs al strategiei de marketing al unor companii.  "Cum am slabit 70 kg mancand 6 mese/zi" ne propune sa nu consideram "mancarea ca fiind un inamic al nostru", " nu toti carbohidratii  ingrasa", "vom slabi atunci cand vom manca alimentele corecte la orele corecte",de asemenea ne atrage atentia asupra tendintei majoritatii de a se infometa pentru a slabi. Multe diete ne supun corvoadei de a gati tot felul de mancaruri si de cele mai multe ori sunt costisitoare dar in aceasta carte tot ce vom gasi este cum sa combini alimentele intr-un mod corect, tu alegi ce sa mangi. Monica puncteaza, de asemenea, cateva principii de baza pe care trebuie sa le urmam ca sa slabim corect si apoi sa mentinem efortul depus. 

Va veni spre sfarsitul cartii si sfatul de a efectua o activitate fizica, un sport la alegere. Cel mai mult mi-a placut ca a punctat mersul ca fiind o activitate fizica pentru cei care sunt prea comozi sa faca eforturi fizice sau nu au timp sa faca sport. Eu si prietenul meu de cele mai multe ori ne contraziceam asupra mersului pe jos, eu ii spuneam ca mersul pe jos ajuta deoarece simteam pe propria piele iar el imi repeta ca mersul pe jos nu este o activitate fizica care sa aduca rezultate. Intradevar nu aduce rezultate imenese dar totusi contribuie. 
 Pasionatii de sport intens vor aprecia la maxim ultima parte din carte, Monica ne prezinta o combinatie de muzica si fitness care se executa prin pasi de dans cu "note de salsa, cha-cha, reggaeton, cumbia, samba, hip-hop, flamenco, asezonate pe ici-colo cu un iz oriental, o coregrafie simpla dar dinamica si amuzanta care te scapa de kilogramele in plus" cunocut sub numele de Zumba.  Recomand aceasta carte celor care vor sa afle informatii documentate si utile, o carte fara promisiuni desarte si mituri.Nu va spun mai multe detalii, va las pe voi sa le descoperiti. Cartea " Cum am slabit 70 kg mancand 6 mese/zi" de Monica Ramirez se gaseste la 12.6 ron la editura Tritonic.


Cateva detalii despre autoarea Monica Ramirez:

Poseda un atestat de instructor Pilates si Zumba Fitness.
In anul 2009 a revenit in Romania impreuna cu familia dupa ani in care a colindat lumea.
Impreuna cu cativa prieteni a infiintat prima scoala de dans Zumba din Romania  .
Un exemplu de femeie cu o vointa de fier.

Daca va tenteaza sa practicati Zumba atunci puteti intra pe site-ul oficial zumba.com dati clik pe find an instructor pe urma alegeti optiunea Search Locations--> Looking for instructor outside of US, veti ajunge la o alta pagina de unde veti putea alege la tara Romania. Acolo se regasesc toti instructorii certificati de Zumba.
De ce este atat de important? Pentru a evita pierderea de timp si de bani si de a profita de beneficiile Zumbei.

15.10.2010

Promotii curente

Pfuu ce a trecut timpul, facultatea inceput de 2 saptamani si ador materiile din anul acesta. In acest timp am realizat ca vreau sa fiu "freelance writer", am cautat in lung si in lat tot felul de site-uri care iti pot furniza informatii despre cum si ce ar trebui sa faci daca vrei sa urmezi aceasta cale. Mi-am luat engleza la control si am realiat ca e cam ruginita din punct de vedere lingvistic si deci fac cursuri intensive by myself. Ramasa fara job am fost nevoita sa imi organizez timpul in asa fel incat sa nu ma plictisesc astfel ca am citit cartile pe care le mai aveam si ultima achizitie a fost Barbarti care urasc femeile - Stieg Larsson. Este una dintre cele mai bune carti citite de mine vreodata insa filmul adaptat dupa carte m-a dezamagit complet, voi face un review daca doriti.


Acum ca tot am scris in titlu "Promotii curente" m-am gandit sa impartasesc cu voi ce am mai gasit eu pe internet:


  • In Timisoara exista "Revista Cupoanelor de Reduceri" care se comercializeaza gratuit in cutiile de posta. In cadrul acestei reviste gasiti cupoane cu reduceri pentru diferite servicii. Daca nu ati primit revista in posta puteti intra pe site-il powerimage.ro si acolo gasiti revista online. Se poate printa cuponul dorit si acesta il prezentati atunci cand decideti sa beneficiati de serviciul ales.
  • Kuponiada.ro este un proiect dezvoltat de InternetCorp - unul dintre cei mai importanti publisheri din Romania. Ce presupune acest proiect? In fiecare zi se posteaza un cupon de reducere pentru diferite servicii, momentan beneficiarii acestui proiect sunt doar cei din Bucuresti, sa speram ca pe viitor se vor adauga si alte orase. Detaliile le gasiti pe site.
  • Reduceri masive la editura Tritonic in perioada 11-23 octombrie! Cautati titlurile care contin "bulina galbena" si veti beneficia de reduceri consistente. Spre exemplu am cumparat Frida -Barbara Mujica, pretul initial era de 50 ron si a fost la reducere la 10 ron. So, profitati, cititul NU dauneaza grav sanatatii.
  • Nu este tocmai o promotie limitata ci una constanta. Editura Nemira incurajeaza cititorii sa ofere recenzii de carte, in urma acelei recenzii puteti beneficia de 50% reducere la achizitionarea a 3 carti. Asa doar daca recenzia va este aceptata. Daca faci o recenzie la o carte Nemira, aparuta in ultima luna calendaristica, primesti cadou orice carte Nemira iti alegi. Aceseaza nemirabooks.ro pentru mai multe detalii.
  • Esti un impatimit al ebook-urilor? Nemira a lansat noua librarie online de e-book la preturi imbatabiile. viziteaza nemira.ro/ebooks . Momentan nu sunt foarte multe titluri de carti insa chiar merita sa trageti un ochi la oferte.
  • O alta oferta by Nemira, este "Happy hour" in fiecare zi intre orele 15:00 - 16:00, cartile vor fi la reduceri destul de mari. Aruncati un ochi in acest interval orar daca aveti posibilitatea si poate cartea dorita de voi va fi la reducere.
  • Va pasioneaza operele Agathei Christie? Eva.ro va pune la dispozitie un fragment din cartea Agatha Christie- Jurnal Secret, scrisa de John Curran, care detaliaza viata scriitoarei. 
  • Card Eva.ro de la Libra Bank. Din cate am observat partenerii acestui proiect sunt din Bucuresti, prin urmare daca esti in orice alt oras nu prea cred ca are rost sa aplici pentru acest card. Maximum de reducere este pana la 25%. Pentru beneficii si avantaje accesati card.eva.ro . Va rog sa citit cu atentie toti termenii. 
De data aceasta am punctat (in mare parte) promotiile ce sustin cititul. Voi face o lista (daca doriti) cu editurile care ofera reduceri deoarece este atat de implinitor cand iti cumperi cartea dorita la un pret imbatabil.



Sursa foto


01.10.2010

Ziua 6: 5 persoane importante pentru tine

Evit sa ma atasez de oameni cu toate ca sunt sociabila tocmai de aceea am putine persoane importante pentru mine.

1. Mama, o respect si o iubesc de asemenea ii multumesc pentru sprijinul oferit, pentru mine gestul ei de a suporta atatea chestii in toti anii aceastia doar pentru mine reprezinta un gest de curaj, asa cum numai o mama ar putea sa fie.
2. Iubitul meu, cel mai fidel confident. Il iubesc, respect si ador.
3. Madalina, o prietena asa cum oricine ar vrea sa fie. Este una dintre putinele persoane langa care ma simt in largul meu, cu care niciodata nu m-am certat, cea care ma binedispune tot timpul.
4. Cristina, colega de facultate si prietena, o respect si ii admir caracterul impunator. Este o luptatoare in adevaratul sens al cuvantului.
5. Bunica, care din pacate nu mai traieste. Adevarul este ca "bunica" a fost de fapt o vecina care a avut grija de mine cand am fost mai mica. Eu nu am avut bunici si pentru mine aceasta persoana a fost mai mult decat o vecina, mi-a fost bunica. A fost persoana care ma citea din priviri, stia ce zace in mine fara sa scot un singur cuvant.



Related Posts with Thumbnails