-->

27.01.2011

Update 27 ianuarie 2011

Cand m-am logat in contul Blogger nu am avut nici cea mai mica idee cum sa incep acest post, asa ca voi incepe prin a spune ca azi am fost in acea stare pentru a scrie pe blog. Am parasit universul blogosferei undeva prin noiembrie iar motivul este unul pe cat se poate de simplu, am fost in acea etapa a vietii mele in care aveam nevoie de liniste, eram prea deprimata si vroiam sa profit de timpul disponibil pentru a sta, pur si simplu sa stau. Stiu ca ma repet, insa, pentru mine pierderea jobului a fost ca o lovitura de gratie, am realizat ca niciodata nu voi putea fi o intretinuta, cu siguranta as inebuni de plictiseala si respectul de sine nu ar mai fi. Deoarece dispuneam de mult timp liber am inceput sa caut pe internet tot felul de chestii, am descoperit ca imi place sa cos. Dispun de o masina de cusut, asa ca am pornit spre acest drum inca necunoscut pentru mine si pot spune ca imi place la nebunie. Am terminat recent un mic proiect prin care mi-am exersat indemnarea in ale cusutului, este de fapt cadoul pentru cea mai buna prietena a mea, Madalina, a carei zi de nastere este chiar azi :D. Voi arata mai multe poze dupa ce ii ofer cadoul, stiu ca ma citeste si nu vreau sa stric surpriza.

De cand am ramas fara job am mai fost chemata la interviuri, de fiecare data simteam la fel, ca trebuie sa ies cat mai repede din acea incapare, ca nu ma simt bine si persoana din fata mea nu imi inspira nimic, ca imi creaza o stare de disconfort. Prin decembrie am primit un mail in care eram anuntata ca voi fi contactata pentru a stabili cand sa fiu chemata la un interviu. Asta a fost la inceputul lunii decembrie iar telefonul a fost dat abia acum o saptamana. In acea zi am fost atat de stresata incat am avut diaree :)), nivelul de stress a scazut cand am vazut ca unii din intervievatori era chiar un fost coleg din Call Center. Am fost chemata la 3 interviuri si partea buna e ca am fost acceptata. Simt ca acea raza de soare a aparut si pe strada mea si putin cate putin imi voi reveni din punct de vedere financiar.

Imi pare rau ca nu am mai scris insa nu mai simteam ca am dispozitia necesara sa scriu, in plus, nu stiam despre ce sa scriu. Nu voi spune ca acum voi posta mai des, insa incerc sa imi reiau activitatea pe acest blog. In incheiere, vreau sa le spun celor care inca nu au un job sau au ramas recent fara job, sa nu dispere, in primul rand sa isi ofere o perioada in care pur si simplu sa nu caute nici un job, sa profite de timpul liber. Consider ca este foarte important sa ai langa tine oameni care sa te sustina chiar si atunci cand cazi intr-o depresie si in fiecare zi spui aceleasi lucruri, e important ca acei oameni sa iti ridice moralul si de asemenea sa incerci si tu sa faci ceva pentru tine.




Related Posts with Thumbnails