-->

18.12.2008

Strawberry








Aparent exista si site-uri internationale care ofera "free shipping". Precum este si Strawberry - un site cu expediere internationala gratuita,bineinteles ca in momentul in care va sosi coletul vei plati o taxa vamala. Acest site ofer clientilor sai foarte multe reduceri spre exemplu pentru 3 produse cumparate primesti 5 % discount,apoi discount de loialitate de la a doua comanda + pentru noii utilizatori un cadou special! In plus, se ofera ocazional mail-uri cu oferte personalizate sub titulatura "We miss you".
Produsele expuse vanzarii pot fi achizitionate cu un discount de pana la 30% sau poate si mai mult- in functie de perioada/promotie. Strawberry reprezinta posibilitatea de a multumi persoanele "dependente" de shopping si mai ales online, esti la un click distanta de produsul dorit. Nimic nu se compara cu acel confort dat de un click al mouslui si produsele vin la tine acasa.


De asemenea maniatica cum sunt am gasit un alt site www.shopzilla.com care are mai multe arii de interese : imbracaminte, electronica, bijuterii si ceasuri, cosmetica, computer si softuri.smd...
Nu garantez ca toate site-urile de acolo au expedierii internationale..verificati mai intai acest mic detaliu.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails