-->

15.07.2009

Fashion days

Fashion Days este un site exclusivist in care te poti inscrie in diverse campanii pentru a vizualiza produsele de marca ce vor fi puse in vanzare la preturi scazute.
Mi-am facut si eu inscrierea doar de dragul de a fi inscrisa sperand ca poate intr-o buna zi imi voi permite sa cumpar acele produse de pe site la pret de discount. Cu tot discount-ul oferit eu totusi deocamdata nu imi pot permite sa cumpar nimic de acolo.Dar totusi este interesant site-ul,iti poti spala ochii cu diverse haine,accesorii..depinde de campanie.Spre exemplu in curand va fi activa campania celor de la Victoria's Secret..deabia astept..desi cum spuneam nu cred ca imi voi permite ceva de acolo.

So,pentru voi am preluat de pe site descrierea activitatii lor(ei stiu mai bine sa se descrie :)) ) .

" Ne place spectacolul. Ne dorim sa-ti depasim asteptarile. Odata ce ne-ai trecut pragul, iti garantam o experienta de shopping cu adevarat fascinanta. Prin vitrina noastra se vor perinda Tommy Hilfiger, Victoria Secret, Calvin Klein, Benetton, Esprit, Levis, Miss Sixty, Energy, Guess, Lacoste, GAP, Adidas, D&G si multi altii. Aparitii moderne, excentrice, de fiecare data inedite!
Ne place aventura. Ne dorim sa te facem sa revii in fiecare zi pe Fashion Days, sa descoperi surprizele pe care ti le-am pregatit. Fiecare campanie dureaza doar intre 3 si 5 zile, asa ca te vom anunta din timp inainte de inceputul fiecareia dintre ele. Asigura-ti un loc in primul rand si noi te asiguram ca merita!
Ne plac prietenii nostri. Ne dorim ca Fashion Days sa devina locul in care dorinta ta pentru extraordinar se implineste de fiecare data, si destinatia pe care abia astepti sa o impartasesti si altora. Clubul nostru este gandit ca un loc pentru prieteni. De aceea accesul se face doar pe baza de invitatie. Asa stii ca faci parte dintr-o comunitate exclusivista, creata chiar de tine!
Ne plac preturile corecte. Ne dorim ca luxul sa iti devina accesibil. De aceea am cautat si am facut conexiunile necesare pentru a negocia la sange preturile celor mai cautate branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Este timpul pentru o revolutie a preturilor, discount-uri intre 20 si 80%!"
www.fashiondays.ro

Sauputeti vedea campaniile curente pe blog-ul : www.blog.fashiondays.ro
In cazul in care doriti sa va inscrieti pe acest site fara sa mai stati pe lista de asteptare,postati un comment (ca doriti)si am sa va ofer mail-ul meu pentru a va inscrie direct!

PS: prin invitatii nu se castiga absolut nimic..nu am nimic de castigat din chestia asta:))






2 comentarii:

Unknown spunea...

As vrea sa ma inscriu si eu pe site-ul fashiondays. Imi dai te rog si mie emailul tau?

Beatrix spunea...

lil_lady_beea@yahoo.com :D

Related Posts with Thumbnails