-->

15.07.2009

Kit Micro-Dermoabraziune !TESTAT!

A trecut 1 luna de cand folosesc kit-ul cumparat de la Oriflame. Pentru inceput nu ma asteptam sa functioneze deloc,avand in vedere faptul ca Oriflame este o companie cu produse low-end(desi sustine ca are produse high-end)acest produs este chiar minunat.Un pachet care nu ar trebui sa lipseasca din "colectia" nici unei fete/femei care se stie cu un ten imperfect. Este ideal daca doresti hidratare,exfoliere,imbunatatirea pielii.
Desi produsul in sine sustine ca iti ajunge 1 luna de zile eu zic ca te ajunge mai mult timp daca stii cum sa consumi ceea ce ai.Spre exemplu crema~serul poate fi folosita in cantitati mici precum un bob de mazare iar exfoliantul..ei bine..acesta te poate tine si pana la 3 luni. Acesta din urma trebuie folosit doar de 2 ori pe sapt,in privinta cantitatii folosite este la fel ca si la ser,putin este suficient pentru a-ti acoperi toata fata.
Dupa primele 2 saptamani am postat impresiile de pana atunci despre acest kit in care am detaliat textura serului~>exfoliantului si tot ceea ce trebuie sa se stie despre acest produs.
Acum doar vroiam sa punctez ca a functionat,desi nu ma asteptam.Cu toate astea nimic nu ar fi functionat daca nu mi-as fi schimbat si meniul culinar.Am eliminat pe cat am putut grasimile nefaste,prajelile si fiind sezonul verii am ales sa manc multe fructe( lubenitaaaa!!!o ador,au fost zile in care numai lubenita am mancat)legume,fiert smd.

Pretul kit-ului mi se pare destul de exagerat pe o firma de genul Oriflame,poate daca ar fi fost un brand cunoscut pentru produsele sale high-end as fi zis ca merge sa dai aproximativ 100 ron!!
Oricum,daca doriti sa achizitionati kit-ul(banuiesc ca stii fete/femei care sunt reprezentante..sau ma puteti intreba pe mine) se gaseste in catalogul Oriflame si din cand in cand mai exista si discount(asa cum l-am luat eu la pret de 50 ron).

2 comentarii:

Gaby spunea...

Nu toate chestiile Oriflame sunt mediocre. Am încercat şi eu câteva chestii şi unele au fost faine.

Beatrix spunea...

Nu ma asteptam ca un produs skin care sa functioneze asa.Am avut o crema pentru ten mixt si nu mi-a folosit la nimic de aceea am ramas placut surprinsa cat de bine a functionat kit-ul

Related Posts with Thumbnails