-->

19.07.2009

Leapsa

Se pare ca am fost "nominalizata" sa fac acest tag in speranta sa ne cunoastem mai bine noi intre noi(posesori de blog).

So here i go...

What was your first:

Car- poate in visele mele:))Inca nu detin o masina si nici nu stiu cand voi avea si daca va fi macar sa fie un Audi

Trip within borders- hmm,am mers si eu pe unde am apucat:))prin sud prin nord

Trip abroad- in fiecare seara calatoresc:)).As dori sa vizitez Barcelona:D

Memory- oo si inca ce amintiri amJ.Spre exemplu cand aveam 4 ani parintii mei au plecat la lucru si m-au lasat singura acasa(uram sa fiu singura in casa).Stateam la bloc,etajul 4..stiam ca vis-à-vis la casa statea cineva care trebuia sa vina sa ma supravegheze insaa..eu m-am trezit inainte sa vina persoana respectiva si pentru ca ma simteam singura am zis sa cobor jos mai repede..adica pe geamJ(stateam la etajul 4).Mi-am amintit ca la desene personajele scapau afara cu cearsafurile legate..nu am apucat sa arunc ceea ce innodasem eu deaorece venise persoana care trebuia sa vina dupa mine.

Pet- ador pisicile.Am avut o pisica,Carly(asa mi-a venit sa ii pun numele)saraca..era cam turbata de felul ei si pentru ca era atat de turbata a trebuit sa o dam.Dupa 3 luni am primit in cadou un motanel l-am numit Puffy si acuma are 2 ani.Este cel mai scump si frumos motan:D.Lenes,gras,cuminte si alintat!

Crush- Am avut cateva.Dar care nu merita mentionati..de fapt nici nu prea imi amintesc de ei..sunt prea putin importanti

Discovery- am canalul preferat atunci cand imi e somn si vreau sa dorm.Descoperi multe lucruri interesante dar acuma nici una nu imi vine in minte.

Job- pfuu…lucrez la Relatii Clienti pentru o companie de telefonie mobila.Un job stresant,enervant si plictisitor.Utilizatorii acestei companii imi fac viata o mizerie.De cand lucrez aici am realizat ca prostia nu e pe cale de disparitie ci creste si se extinde impresionant de repede!!

Idol- nu am idoli,doar persoane pe care le admir si respect.

Creation- hmm..intr-un timp eram preocupata de design-vestimentar,chestii gen photoshop(in ultimul timp am lucrat la design-ul blog-ului mei,de care acum sunt mandra:D )

Cine doreste poate sa participe la acest tag!

Go check this blog---> www.xmakeupyourmindx.blogspot.com

2 comentarii:

Anca spunea...

omg daca aruncai cearceafurile alea cred ca te vedeam la stiri! :P

Beatrix spunea...

pe vremea aia nu cred ca existau stirile de la ora 5 de la Pro TV:))

Related Posts with Thumbnails