-->

27.08.2009

Jurnal de bord incheiat!

Foarte ciudat!

Practica mea la televiziune s-a incheiat in aproximativ 1 saptamana. In aceasta mirifica saptamana nu am invatat mai nimic spre absolut nimic! Credeam ca voi avea un fel de sneak peak in ceea ce priveste televiziunea si am avut doar un gust amar..atat!

Partea dura va fi atunci cand va trebui sa completezformularul completarea de sfarsit de practica in care ti se pun niste intrebari aberante de genul "Ce ai invatat din aceasta experienta?" Ce draq sa scriu...nu am invatat nimic,macar de as avea ceva de la care sa pornesc si apoi sa infloresc,sa filozofesc teoria chibritului intors pe dos..dar nu este nimic..nici un punct de pornire!! Nada. Nothing.

Nu au fost pupaturi la sfarsit,nici "sper ca ai invatat ceva de la noi" sau "sper ca te-ai simtit bine". Ce a fost? Va zic eu ce a fost...2 zile nu am mai putut merge la practica deaorece am si eu un job,am sunat ca nu pot veni si am primit raspunsul "pai nu mai trebuie sa vii, s-a incheiat perioada de practica..trebuie doar sa vii sa iei foaia semnata(cea in care atesta ca am frecat menta)" Nu zau...asa repede?Nici nu mi-am dat seama cand a inceput si acum mi se spune ca s-a terminat. Interesant.

La al doilea post eram dezamagita de tot ce reprezentau oamenii din jurul meu,eram asa de scarbita de ce se intampla...incat pentru 2 secunde nu am mai vrut jurnalism. Apoi,in drum spre casa am meditat. De ce am lasat eu sa mi se induca chestia asta? Mie imi place jurnalismul,cred ca este parte din mine. Nu ma vad facand altceva,atunci merita sa las eu niste persoane frustrate -ba mai bine inspaimantate ca as putea sa le fur job-ul- sa imi distruga pasiunea pentru jurnalism? Nu se merita!

Acum in mintea mea se desfasoara o retrospectiva a acelei saptamani -ma tot gandesc ce voi scrie in fisa. Mi-am amintit ca atunci cand m-am dus la televiziune am fost intrebata ce vreau sa fac. Atat de stupida mi s-a parut intrebarea aceea, nu concuram pentru un post ca sa imi zica ce vreau sa fac...pai ce vreau..sa imi aratati naibii ce faceti voi acolo!!Cum se fac stirile/emisiunile..smd

Nu incetez sa regret ca nu am putut merge la Facultate in Bucuresti, instictul meu imi spunea ca acolo voi putea invata ceva despre meseria asta...si acum cred la fel. Macar acolo aveam televiziuni o gramada, aveam optiuni de alegere. Puteam alege ceva profi (cred eu). Ajungeam sa nu mai fiu moale, sa nu ajung acasa si sa ma plang ci sa tac si sa indur..drumul catre o cariera este lung. Dar aici, pur si simplu vegetez!

10 comentarii:

Anda spunea...

La ce televiziune ai facut practica? :d Sunt curioasa.

Beatrix spunea...

La nimeni altul decat super Analog TV :)). M-am trezit pe ultima suta de metri ca trebuie sa fac practica,nu am avut timp sa umblu pe la alte publicatii/televiziuni si uite ca m-am dus la ratatii aia. Anul viitor bat la Pro TV:))zic si eu asa

Anda spunea...

Au probleme ft mari cu banii, poate si de aia au facut asa, ma gandesc ca sunt mai stresati decat de obicei.
La TVR sunt mai prietenosi, eu am fost vara trecuta, la Pro nu stiu, dar cred ca baga lumea in seama doar in perioadele de internship. La Nova am auzit ca e in regula. Nu iti recomand TVT.

Beatrix spunea...

e clar..ca la anul ma duc la TVR..trebuia sa ma duc si eu la tvt 89 insa dupa un interviu pe care l-am avut acolo pentru un job mi s-a facut greata de locul ala si am zis ca nu mai vin acolo. Dar de ce nu e bine acolo? Am vazut ca Valerica lucreaza acolo.

Anda spunea...

Pentru ca TVT e oarecum copy-paste Analog :)) Asta e gluma. In realitate, oamenii sunt tot sub stres, sunt putini, urla lumea, banu nu vine, dinastea. Deci probabil nu foarte draguti. Asa ca ma gandesc ca ar semana mult cu experienta analogica.

Beatrix spunea...

Atunci de ce s-a mai redeschis tvt? Din cate stiu eu nu se pot viziona pe frecventa rcs si upc :)) La fel ca si la analog si nova,prea putini se uita..toti prefera marile posturi..antena,protv,prima..smd.

Anda spunea...

E alt patron, a cumparat denumirea cum ar veni. Asa e cu oamenii de afaceri, le place sa aiba o televiziune ca jucarie.

adela sirghie spunea...

draga mea eu cred ca totusi ai invatat ceva
prima lectie: la tv, oamenii sunt foarte rai.

Beatrix spunea...

@ Adela

Dap..asta am invatat,si cred ca imi va fi mereu prezenta chestia asta in suflet. Sunt genul de om prietenos care doreste doar sa lege relatii.. un om cu care se poate vorbi,si cand am vazut atata rautate am ramas scarbita.

Anonim spunea...

Hi there, I enjoy readіng all of youг аrticle post.

I wanted to write a little comment tο support you.


Τake a looκ at my homepаge :: payday loans

Related Posts with Thumbnails