-->

27.08.2009

Pe cine citesc?

Am observat multe persoane care fac link exchange cu cineva si cu toate acestea nu se citesc reciproc,sau macar unul dintre ei sa vizualizeze articolele celuilalt. Eu urmaresc 146 blog-uri si datorita tabloului de bord pot urmari fiecare postare noua a celor 146 de bloguri. Cand am decis sa ii urmaresc a fost cu intentia ca voi citi pe viitor tot ce vor posta si eventual voi comenta,asta daca am ceva de spus in legatura cu articolul respectiv. Da,citesc toate blogurile pe care am decis sa le urmaresc...si la link exchange fac la fel. Cum altfel as putea recomanda o persoana/un blog despre care nu stiu nimic?
Eu una nu pot!

Prin intermediul multor blogger am ajuns la altii si lista mea a tot crescut,fiecare dintre cei urmariti aborda subiecte relativ diferite. E cam greu sa ii pun pe toti in prima pagina de accea am setat sa fie afisate doar primele 10 bloguri cu cele mai recente post-uri..i know..poate nu e destul de corect dar exista butonul.."mai mult" :))

Update: Ma amuza cand multi imi spun ca e imposibil sa citesti atatea bloguri..dar eu chiar citesc atatea. De fapt din aceste 146 in medie doar 10% pun articole zilnice, 30% posteaza articole la cate 2-3 zile,restul de 60% posteaza saptamanal cate 1-2 posturi sau chiar la cateva saptamani. Blogspot are o chestie inteligenta la Tabloul de bord,poti vedea ultimele actualizari ale blogurilor pe care le urmaresti si astfel urmaritul persoanelor preferate este mult mai usor decat sa accesez fiecare blog si sa imi dau eu seama care a fost ultimul articol publicat. Asa prin aceasta metoda accesez doar ultimul post!

3 comentarii:

Gaby spunea...

146??? Eu abia am timp de cele din blogroll. Recunosc, pe ezada am pus-o că mi-e prietenă şi rar îi citesc articolele că blogul ei bate în alternative lifestyle (e normală şi o companie plăcută în viaţa de zi cu zi)

adela sirghie spunea...

pe bune mika, trebuie sa ne spui cum reusesti sa citesti 146!

Beatrix spunea...

este foarte simplu..in tabloul de bord al Blogspotului sunt afisate toate blogurile si ultimele articole afisate..deci pentru mine este simplu..vad exact fiecare ce a postat in ultimele ore de cand nu am mai verificat eu blogul. Nu e greu sau cel putin pentru mine:))
Stiu ca sunt multe bloguri dar prin metoda asta chiar nu imi este greu sa vad fiecare ce articole a postat.

Related Posts with Thumbnails