-->

01.09.2009

Ce putem descoperi ..?

Dat fiind faptul ca am fost intrebata si aici pe blog si in "viata de dupa blog" cum naiba citesc 146(aproximativ,nr cresteComputer Smileys ) si mai ales ce m-a determinat sa ii citesc. Ei bine am spus ca voi face un fel de "va multumesc ca va citesc". Adica? Am invatat/descoperit multe lucruri de la aceste persoane si mai ales imi place ca am dat peste oameni adevarati. Care spun lucrurilor pe nume,carora nu le pasa de paturi sociale. Urmaresc persoane publice care m-au surprins prin simplicitatea lor,doar prin faptul ca imi descriu un produs pe care mi-l pot permite si eu omul de rand,am fost cucerita; am observat ca si aceste persoane publice nu sunt statui puse pe un piedestal ci sunt oameni ca si mine Computer Smileys.

Va recomand cu caldura sa vizitati aceste bloguri/site-uri (click pe denumire)

! Nu exista un top al preferintelor!

Agat art -Va pasioneaza bijuteriile handmade? Acesta este locul perfect pentru voi. Piese unicate,rar cred ca veti intalni 3 persoane ca voi.In august, acest mic magazin online a ajuns si pe paginile revistei Femeia.

Be Beautiful Un blog plin de reviews de toate felurile. Scrie atat de frumos si explicit,pana si un prost intelege mesajul pe care aceasta tanara domnisoara doreste sa transmita. Face parte din categoria oamenilor care spun lucrurilor pe nume si cel mai important (pentru mine) nu e fitoasa,nu face uz la o personalitate care nu o caracterizeaza.

Beauty news by Adela Sirghie Asa cum frumosul nu suporta descriere asa nici Adela nu poate fi caracterizata prin 3 cuvinte. Este o persoana destul de cunoscuta,ar putea deborda aere de superioritate fata de foarta multa lume si aici ma refer la oamenii de rand. In schimb Adela este o persoana pe cate se poate de simpla cu defecte si calitati. Am ramas oarecum socata cand am citit un post in care marturisea anumite probleme legate de ingrijirea picioarelor. Adica ceea ce vreau sa punctez este ca in acest blog nu veti gasi post-uri numai despre cele mai scumpe si inaccesibile produse. Din tot ceea ce ea a prezentat pe blogul sau sunt de o calitate superioara. Ador felul ei de a scrie...respect femeia Adela si as fi flatata sa o cunosc personal.

Citeste si taci Va simtiti posomorati/e? Atunci va invit la "o tura" de ras. De fapt aici se scrie purul adevar,realitatea,oamenii asa cum sunt ei. Mie mi se pare ca totul este descris intr-o maniera comica,astfel incat prostia sa nu enerveze si sa amuze!

Dana Sota am asteptat de foarte mult timp sa ii citesc blog-ul (asteptam inca de pe vremea cand era in constructie blogul).Vroiam sa stiu cine este ea. Cine este de fapt Dana?Cine se afla in spatele acestei persoane publice?La fel ca si Adela se remarca prin simplicitate,raspunde cu promptitudine la commenturi si ofera sfaturi utile . Posteaza ca sa te ajute pe tine cititorul nu doar de dragul de a isi face trafic pe pagina(asta oricine vrea).Inca nu am citit cartea Danei insa am de gand in viitorul apropiat.

Dive de carton Nu stiu foarte multe despre posesoarele acestui site, dar tot ce pot spune este ca daca va pasioneaza can-can-urile aici le aveti din plin. Cele doua zuze prezinta "showbiz-ul" romanesc asa cum trebuie tratat.

Dushky O pasiune mai veche: design-ul vestimentar. Aceasta domnisoara,recent absolventa Facultatii de Arte Plastice creeaza cele mai nebunesti haine/accesori. Nu am cuvinte sa descriu. Intrati si faceti-va o parere.

Eco-notes recent am inceput sa citesc acest blog dar cu toate acestea mi-a fost de folos tot ce am vizionat. In mare se ating subiecte despre fenomenul eco.

Manie Pe Gaby o stiu de pe forumul e-joy. Tot ce scrie este pe gustul tuturor,in viata mea nu am vazut reviews atat de detaliate si bine elaborate. Descrierea produselor este punctul ei forte. uneori nu gasesc cuvinte cand vine vorba sa descriu un produs..ei bine Gaby gaseste,te informeaza despre componenti din produs/textura smd. Va recomand sa va faceti un obicei sa o cititi.

Mihaela Nu este un blog exclusiv beauty ci mai afli despre filmele recent vizionate/fashion(impartasim aceasi obsesie pentru Zuhair Murad) si desigur viata personala,impresii proprii.

Miranda spune adevaruri Un site gazduit de un grup de prietene,fiecare are personalitatea ei si experientele personale care le fac unice.

Tatiana Ernuteanu Este genul de persoana demna de admirat. Se invarte in sfera care ma pasioneaza jurnalism. Face ceea ce visez si eu sa ajung sa fac si sa cunosc. Site-ul este rodul muncii sale.

Aceste prezentari reprezinta doar o mica parte,o "mana" de oameni care ma inspira si pentru care port mult respect(asa sunt eu!). Voi mai continua sa prezint impresiile mele proprii despre fiecare blog care m-a marcat si m-a facut sa il citesc. Deocamdata raman la nivel national..poate intr-un viitor voi vorbi si despre blog-urile internationale.

Fiecare blog descris mai sus este interesant in modul sau,toti posesorii au stiluri diferite de a scrie de aici si personalitati diferite. Merita sa ii cititi. Totusi v-as invita sa faceti si voi un fel de "Rasplatire",recunostiinta fata de persoanele care chiar v-au impresionat.

8 comentarii:

adela sirghie spunea...

Mika, ce surpriza frumoasa!
Si eu as vrea sa te cunosc; daca vreodata ti se face dor dor de Sephora si trebuie sa vii in Bucuresti sa vezi ultimele beauty news, let me know!
m-a amuzat teribil, rad si acum cand scriu comentariul catre tine, ca am reusit sa te uimesc cu un post pentru picioare-trebuie neaparat sa imi si spui care anume este, pentru ca majoritatea prietenelor mele s-au socat cand am povestit despre epilat :)
multumesc mult mult pentru aprecieri
xoxo

Beatrix spunea...

Ma referam la postul "Lavanda esentiala pentru picioare obosite si calcaie crapate".
Nu stiu cate femei publice ar recunoaste ca transpira in sandale/ca se umfla si pe deasupra ca au bataturi. De fapt recunoasterea acestor imperfectiuni te face sa fii femeie adevarata.Pe mine foarte putine persoane ma pot impresiona si cand intalnesc acest gen de persoane am tendinta sa le tin pe aproape..deoarece am ce sa invat. Ma bucur ca am reusit sa iti "smulg" un zambet:D

adela sirghie spunea...

nu pot rezista unei perechi frumoase de sandale! aceea a fost o zi ingrozitoare!eram in centrul orasului, pe Washington, colt cu Dorobanti cand am fost nevoita sa ma descaltz si sa tin sandalutzele in mana. ma rugam disperata de toti sfintii sa nu calc in vreun ciob de sticla.
iti multumesc mult de tot pentru aprecieri! interesant este ca pana acum cateva zile nici nu stiam ca ma citesti constant. Mi-ai facut o surpriza foarte frumoasa astazi! xoxo.

Gaby spunea...

Mi-ai înseninat ziua!
many many hugs :)

tatiana spunea...

Multumesc frumos pentru apreciere.
Bucuria este si mai mare cu cat stiu ca ma chinui din greu sa mi fac timp pentru a intretine acest blog. Acum spre exemplu nu am mai scris de o saptamana pentru ca sunt in Brasov, in echipa de PR a Cerbului de Aur. Sper ca de maine sa fiu din nou in mod constant pe blog.
Cu drag,
Tatiana

Beatrix spunea...

^Astept cu nerabdare sa te intorci si sa scrii. Tare imi place cum scrii:D.

tatiana spunea...

Gata! Azi e prima zi in Bucuresti. Incerc sa ma acomodez, dar nu prea imi iese. Am inceput dimineata cu blogareala, ca tare mi-a lipsit. Pup

Mihaela spunea...

Multumesc mult ptr linkul din acest articol. Ma bucur ca-ti place blogul meu, si eu iti urmaresc blogul cu mult interes. O zi frumoasa!

Related Posts with Thumbnails