-->

30.11.2009

Ce uitam sa facem...

Tot mai des observ ca multe femei uita sa isi hidrateze corpul, iarna nu aplica o cantitate generoasa de crema pe picioare (iarna picioarele devin foarte uscate ) si se plang ca observ o decojire alba a pielii, uita sa "rasfete" gatul sau zona bustului, uita sa aplice fond de ten pe gat. De ce toate astea? Ce este asa de greu sa iti acorzi 5 minute dupa ce iesi din baie ca sa aplici o crema pe corp? Atunci cand aplici masti de fata de ce nu cobori mai jos si ingrijesti si gatul, face parte din corpul tau iti sustine partea pe care tu o pretuiesti cel mai mult :FATA.

In momentul in care se cumpara fondul de ten ar trebui sa fie atasat cu un manual de instructiuni. Dar cred ca nici cu acele instructiuni tot nu s-ar rezolva nimic adica sa se intinda fondul de ten si pe gat!! E deranjant ochiului sa vezi o femeie cu un strat generos pe fata de fond de ten si cu 2 nuante mai inchis decat tenul aplicat pana la barbie si atat. Nici macar intins bine la linia dintre par si ten. Stiu cat de greu este sa gasesti nuanta potrivita dar totusi fa ceva!!

Multe femei cheltuiesc averi pe creme high-end pentru fata si uita de restul chiar si de crema pentru ochi uita. Chiar daca poate timpul nu imi permite tot aplic crema pe intreg corpul si cu venirea iernii insist in zona gambelor si la maini, cand aplic vreo masca home made pe fata ma duc pana la bust.

Alte femei se plang ca fondul de ten arata groaznic pe fata lor, in primul rand daca ai avea un ten ingrijit nu ar arata ingrozitor. Normal ca arata neingrijit cand fumezi, bei alcool 6 zile din 7, manci tot ce iti vine in drum, bei toate sucurile carbogazoase sau mai fain energizante. Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu cele care fumeaza sau beau sau manca junk food doar ca as vrea sa vad femei care se preocupa de ele, ce manca, ce pun pe fata smd.

Chiar nu se poate sa nu mai uitati aceste mici detalii?La urma urmei este vorba de voi, societatea este neiertatoare cu persoanele care nu se respecta mai intai pe sine, nemiloasa cu cei care nu se ingrijesc.




4 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Ma bucur,Mika,ca incerci sa ne tragi pe toate de maneca sa avem mai mare grija de noi...mie mi se pare ca traim intr-o societate atat de superficiala,cu femei preocupare atat de mult de cum le arata posteriorul sau bustul si sa arate cat mai multa piele,nu mai zic de obsesia de a purta haine fake,dar sa scrie pe ele Cavalli sau Louis Vuitton...degeaba vorbim noi sa se dea cu crema de corp..tot ce le intereseaza este sa arate bine pe moment,sa creeze falsa iluzie ca au un anumit statut social si financiar..poarta o masca si..o poarta prost!Caci orice om cu experienta observa clar diferenta de culoare dintre gat si fata,hainele fake si lipsa profunzimii care le caracterizeaza...

Beatrix spunea...

Mi s-a pus ca sunt foarte naiva si ca oamenii nu se vor schimba cu toate ca eu vreau sa ajut intr-un oarecare fel.

Majoritatea femeilor se plang ca nu sunt luate in serios de catre barbati dar hai sa fim seriosi cine ar lua in serios o femeie mai mult dezgolita. Unde mai este misterul feminin, sarmul? De ce silicoane in posterior, buze si sani? Nu cred ca ezista cineva multumit de sine in totalitate dar se acepta asa cum e si pune in valoare calitatile.

Eu evit pe cat se poate de mult persoanele false, poate pare egoist dar nu am ce sa fac cu aceste persoane care nu fac decat sa imi arate partea urata a societatii.

Ella Gheorghiu spunea...

Da,si eu incerc sa le evit..insa uneori mi se pare k se inmultesc din ce in ce mai mult si datorita acestei "invaziei",femeile capata un alt rol in societate.

Anonim spunea...

este foarte dragut articolul tau, dar in ziua de azi suntem buni la sfaturi si Nu la practica...zicem ca o sa renuntam dar nu putem. Sunt mii de persoane care beau diverse sucuri, mananca nesanatos, fumeaza in exces, dar s`au nascut cu o dantura frumoasa si un ten impecabil. Sunt si adolescente care se ingrijesc foarte mult, dar din pacate nu s-au nascut cu o dantura frumoasa si un ten asa cum si-l doreau. Si poate nu-si permit acum un tratament. Din cate vad in ziua de azi se pune mai mult accent pe infatisare, in special hainele pe care le porti. Restul se "acopera", asa facem mereu.

Related Posts with Thumbnails