-->

16.11.2009

Winter Fashion Must-Haves

Iarna friguroasa deja vrea sa ne suceasca mintile insa noi femeile trebuie sa ne luptam cu moda AIM Smileys. Moda ne urmareste si ne "sanctioneaza" indiferent de anotimp. Nu cred  in trenduri ca trebuie luate ca atare, ci mai degraba reprezinta o idee dupa care noi sa ne ghidam, ei bine sa va spun care sunt trendurile in iarna anului 2009 .
  Cizmele

Eu personal ador cizmele cu sau fara toc, in special cele negre, se potrivesc la orice outfit. In plus cele imblanite fac mersul pe jos sa fie placut si calduros.

Military/Marching Band Jacket

Oare de ce cred eu ca acest trend a ajuns sa fie mai popular dupa moartea lui Michael Jackson? A da, era semnatura lui personala in materie de fashion!! Curios, trebuie sa mori ca sa devii un fashion icon. Cu toate ca multe celebritati apeleaza la acest gen de jacheta, eu nu ma vad imbracandu-ma in aceasta piesa vestimentara.

Esarfe



Esarfele sunt un accesoriu care nu cred ca vreodata nu vor fi in trend, pot reda un look soficticat sau casual. In acest sezon friguros o esarfa nu numai ca etse un accesoriu minunat dar tine si de cald in zona gatului. este impresionata diversitatea lor, lungi, scurte, groase, din materiale subitiri, diferite culori si forme. Avem de unde alege.



Colanti



Colanti colorati, diferite imprimeuri si lungimi. Ce mai, sunt practici insa nu cred ca sunt un bun obicet vestimentar pe timp de iarna. Asta daca nu cumva traiesti in LA si nu prea simti ca este iarna.




2 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Cizmele sunt pasiunea mea,dupa parfum si make-up...si pantofi si genti..haha...i'm an addict,dar mai mult cu mintea ca bugetul meu e exact pe masura vremii:frig si ceatza...Am vazut pe net un palton gen militar dar nu chiar asa si mi-a placut...

Beatrix spunea...

off, si eu am bugetul stramtorat:(

Related Posts with Thumbnails