-->

15.11.2009

~Zineryt si cosurile dispar!~




Saptamana asta am deschis de nenumarate ori pagina pentru postare insa nu am avut nici cea mai mica idee despre ce ar trebui sa scriu. As avea despre ce sa scriu insa, intervine la un moment dat lenea si faptul ca am lucrat la noua rubrica "Comenzi", care sta frumos postata in header-ul bloguluiSign Smileys.

Sa trecem la ce poate va intereseaza cel mai mult, Zineryt!

Din cand in cand mai imi apar 2- cosuri, cand le descopar (in general dimineata) imi creaza un disconfort pe intreaga zi (nu intrebati de ce, nici eu nu stiu, I'm weird).
Mi s-a recomandat sa folosesc Zineryt, nu il mai incercasem si m-am dus sa il procur, pretul de achizitie a fost 35 ron. Am primit 1 cutie cu 2 flacoane si un capac cu aplicator, un lucru foarte ingenios dupa parerea mea. Aceasta potiune magica, Zineryt contine  ca ingredient activ erythromicinum 40 mg/ml sub forma unui complex cu zinc. Acest complex este dizolvat in alcool la care s-a adaugat o substanta cu efect emolient asupra pielii. Celelalte ingrediente sunt: acetat de zinc, diizopropilsebacat si alcool.
Erythromicinum poate inhiba cresterea bacteriilor care joaca un rol in dezvoltarea cosurilor (acnee). Zincul potenteaza efectul eritromicinei in tratamentul acneei. Acest produs este indicat in tratamentul topic al tuturor formelor de acnee (cosuri).


Trebuie evitat contactul Zineryt cu ochii si membranele mucoase ale nasului sau ale gurii. Contactul accidental poate cauza senzatii de arsura sau iritare a acestor zone.


Ce cred eu despre Zineryt? Este un produs eficace insa nu va asteptati la un rezultat miraculos. Cosurile nu dispar peste noapte, folosind acest produs ele se diminueaza semnificativ. Din experienta mea am observat ca enervantele cosuri se usuca, dispar si nu lasa nici o urma. Eu am folosit solutia in timpul noptii deoarece mi se pare ca este momentul cel mai propice. Prospectul spune ca Zineryt poate fi aplicat de 2 ori pe zi adica dimineata (inainte de aplicarea machiajului) si seara (dupa demachiere), cel mai important este ca nu se vede pe piele dupa aplicare.

Pe internet am vazut o multime de pareri, cum ca este bun si pentru puncte negre, ba ca dispar a doua zi cosurile, ei bine la mine nu au disparut ca prin minune dar cu siguranta le-a uscat si nu a mai permis lasarea urmelor inestetice pe fata.

Este un produs care isi merita banii si nu cred ca as putea sa il compar cu altceva pentru ca pur si simplu nu am avut nimic mai bun pana acuma.


Update !! Vroiam sa postez un comentariu al unei cititoare-Monica-in legatura cu acest produs,mi se pare foarte important ceea ce ea a spus: poate un produs nu va multumeste acum insa tenul are nevoie de timp ca sa se regenereze!

[..] am avut mult timp o acnee destul de grava si ca mi-a trecut definitiv dupa tratamentul cu Zineryt. A fost singurul eficace pt mine. Asa...acum...dupa vindecare, ma gandeam cu groaza ca petele lasate de cosuri nu o sa-mi treaca niciodata si ca tenul meu va fi pentru totdeauna compromis. Nici nu-mi imaginam ca as mai putea avea vreodata un ten curat, de portelan. Si uite ca...IL AM!!!! Nu subestimati puterea de regenerare a corpului vostru!! Tenul meu s-a regenerat in cateva luni perfect. Si nici macar nu l-am ajutat prea mult (nu sunt mare fana de exfolierilor, mi se pare ca eu am tenul usor iritabil si parca scrubul il lasa predispus bacteriilor care formeaza noi cosuri.Ce voiam sa spun tuturor fetelor este: aveti incredere!
Monica


!!Update 2!! Pentru ca foarte putini citesc comentariile lasate voi pune un alt comentariu care v-ar putea ajuta sa intelegeti cum reactioneaza acest produs. Din pacate nu ii stiu numele, dar probabil isi va recunoaste cuvintele si ii multumesc pentru informatiile impartite


Ceea ce ar trebui sa stie lumea este ca Zynerit e un produs care actioneaza eficient pe termen mai lung. Medicul meu mi-a spus ca rezultatele optime se vor vedea dupa aprox 2 luni de utilizare, desi nu am o forma prea grava de acnee. asa ca nu va asteptati la minuni intr-o singura zi. se vede o ameliorare usoara inca de la inceput, dar abia mai tarziu poti trage concluzia finala asupra produsului. 

15 comentarii:

ColourMePretty spunea...

Eu l-am incercat dar nu mi s-a potrivit pt ca nu am cosuri ci mici puncte in piele si ceva pori mariti...si asupra acelora nu actioneaza.Am inceput retin-A,sper sa ma si tin de el fiindca ma seaca de viata exfolierea continua,nu mai poti pune nimic pe fata de atatea scuame,insa ma incurajez cu gandul ca e cea mai ieftina microdermoabraziune si cel mai ieftin si eficient antirid.Afara e cca 170 dolari tubul,la noi e 20 lei.

Beatrix spunea...

Acele puncte nu sunt mici puncte de grasimi? Eu am un punct de grasime prin zona ochiului drept.

De ce este asa scump afara?

Anonim spunea...

Eu l-am folosit mai demult, insa nu mi-a facut deloc bine. Dimpotriva, imi apareau tot mai multe cosuri, pe masura ce il foloseam.

Ella Gheorghiu spunea...

Mika,ma tenteaza si pe mine...oare ce produs putem folosi sa ne scape de acele mici urme ramase de la cosuri?
Cu punctul acela de la grasime cel mai usor te scapa un dermatolg(in 2 min)...

Beatrix spunea...

@Vyio imi pare rau ca nu a mers pentru tine Zineryt:( Depinde acuma si organismul fiecareia.

@Vioricaghe, uite ca pe asta nu o stiu am sa caut informatii si am sa ti le ofer:D Si eu mai am mici urme lasate de niste cosuri enervante si nu stiu cum sa scap..dar ceva tot trebuie sa existe!

Anonim spunea...

Eu am fost una din fetele care a facut campanie Zinerytului in commenturile de la unul din posturile precedente. Spuneam atunci ca am avut mult timp o acnee destul de grava si ca mi-a trecut definitiv dupa tratamentul cu Zineryt. A fost singurul eficace pt mine.
Asa...acum...dupa vindecare, ma gandeam cu groaza ca petele lasate de cosuri nu o sa-mi treaca niciodata si ca tenul meu va fi pentru totdeauna compromis. Nici nu-mi imaginam ca as mai putea avea vreodata un ten curat, de portelan. Si uite ca...IL AM!!!! Nu subestimati puterea de regenerare a corpului vostru!! Tenul meu s-a regenerat in cateva luni perfect. Si nici macar nu l-am ajutat prea mult (nu sunt mare fana de exfolierilor, mi se pare ca eu am tenul usor iritabil si parca scrubul il lasa predispus bacteriilor care formeaza noi cosuri. I dunno...
Ce voiam sa spun tuturor fetelor este: aveti incredere!
Monica

Beatrix spunea...

Sa Stii ca atunci cand ti-am vazut comentariul m-am decis sa il cumpar:)) Chiar nu regret, este un produs foarte bun.

Anonim spunea...

Multumesc mult! M-ai surprins publicandu-mi commentul *blushing* Tot ceea ce am spus am spus ca sa ajut, intr-un fel sau altul. Fetele care au probleme ale tenului, chiar minore, sunt adesea complexate de asta, stiu asta prea bine. Si cred ca le va face bine sa afle ca exista solutii si ca, orice ar fi, situatia actuala mai nefericita a tenului nu va fi cea finala daca vor avea grija de ele. Remedii exista, trebuie sa il gasesti doar pe cel potrivit.
Multa bafta si mult optimism!
Monica

Beatrix spunea...

Tocmai pentru ca vroiai sa ajuti de aceea am postat comentariul. Foarte putini se obosesc sa citeasca si comentariile iar ceea ce ai spus tu chiar este interesant ceea ce a dus la postarea in articol:D

Iulya spunea...

2 luni,l-am intrerupt = mai multe cosuri.

Beatrix spunea...

@Iulya, oarecum pot spune ca este un produs de care ajungi sa fii dependenta, stii ca functioneaza si nu vrei sa incerci altceva.

Mie imi place ca usuca repede cosurile si nu imi lasa urme, drept este ca nici eu nu am mai umblat la cosuri sa le storc..

Anonim spunea...

Ceea ce ar trebui sa stie lumea este ca Zynerit e un produs care actioneaza eficient pe termen mai lung. Medicul meu mi-a spus ca rezultatele optime se vor vedea dupa aprox 2 luni de utilizare, desi nu am o forma prea grava de acnee. asa ca nu va asteptati la minuni intr-o singura zi. se vede o ameliorare usoara inca de la inceput, dar abia mai tarziu poti trage concluzia finala asupra produsului.

Anonim spunea...

Si eu m-am luptat cu o acnee foarte urata, nu numai pe fata si singura mea scapare au fost produsele pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree de la Thursday Plantation.
Inca de la 15 ani aveam cosuri si puncte negre dupa ce am consultat atatia doctori de nu am degete la maini si la picioare si am incercat absolut orice, am ajuns la cea mai buna doctorita din Romania cred . Si a avut dreptate sa imi prescrie aceste produse naturale. Asa ca am folosit zilnic de la ei o spuma naturala de spalat pe fata, o lotiune tonica, o crema hidratanta si un gel medicinal anti-acnee. Le recomand cu mare incredere, rezultate au fost super bune.

Anonim spunea...

Am cumparat si eu zineryt si am inteles ca la interval de o jumatate de ora ar trebui sa te dai cu o crema hidratanta ca sa nu usuce pielea prea tare,e bine? Apropo daca dimineața te dai cu zineryt cand te speli pe fata ? Sau il lasi pana seara cand trebuie sa te dai din nou?

Unknown spunea...

Pt copii anvarsta da 9ani este bun

Related Posts with Thumbnails