-->

07.12.2009

0 % Capcana dietelor.






Cu totii stim ca atunci cand vrem sa slabim trebuie sa renuntam la multe, multi cred ca grasimile fac parte din categoria "RENUNT" si comit greseala de a cumpara produse cu 0% grasime.
Aceasta alegere este una gresita deoarece  o dieta fara grasimi aduce mari prejudicii sanatatii.  De ce?

Lipidele, adica grasimile reprezinta o sursa importanta pentru organismul nostru, alegand produsele etichetate cu 0% grasimi- vitaminele continute de aceste produse se vor elimina din organism fara nici un folos pentru sanatate.Poti in schimb consuma linistita 1-2 linguri de ulei floarea-soarelui sau masline, lapte 1.5% grasime, iaurt 1%, branza slaba sau chiar peste gras dar desigur in cantitati decente.


Probabil va intrebati de ce avem nevoie de grasimi, ei bine acestea reprezinta cea mai eficienta forma de depozitare a energiei esentiale activitatii organelor, muschilor si celulelor nervoase. Ofera protectie pentru organe in cazul traumatismelor. Mentine caldura optima a corpului. Desigur lista ar putea continua insa ceea
ce trebuie sa retineti este ca grasimile sunt benefice atunci cand vreti sa slabiti sau chiar mentineti. Arderile se efectueaza mai usor atunci .

Inainte de toate trebuie sa ne gandim la sanatatea noastra!Avand grija de noi evitam neplaceri precum gripa.

Sursa foto: .newz.ro

3 comentarii:

Camelcutza spunea...

incerc sa dau click pe tab-ul magazin de sus de pe blogul tu si nu merge...nu intra/deschide o alta pagina cu magazinul,ramane tot pe blog

Beatrix spunea...

Pentru ca deocamdata este creat doar tab-ul insa magazinul mai dureaza pana sa fie oficial "deschis"

Ella Gheorghiu spunea...

Ca bine zici!

Related Posts with Thumbnails