-->

08.12.2009

Bobbi Brown Cabana Corals – Spring 2010 Collection






Bobby Brown este make-up artist si fondatoarea propriei game de cosmetice si produse pentru ingrijirea pielii, vandute in peste 400 de magazine din intreaga lume (adica vreo 20 de tari), Bobbi Brown reprezinta un nume de referinta in industria mondiala a cosmeticelor, o prezenta nelipsita de la cele mai importante shooting-uri, de la cele mai renumite prezentari de moda, de pe platourile de filmare sau de televiziune.

In perioada ianuarie-februarie 2010 va iesi colectia de primavara 2010 intitulata Cabana Corals si se gaseste in  editie limitata. In aceasta colectie vom gasi produse cu tente de coral destinate tenului si buzelor.

Metallic Lip Color – 23.00 Eur



 Ruj cu finish metalic si particule de sclipici



Shimmer Lip Gloss -20.00 Eur

Lipglosurile contin extract de aloe vera, vit C si E, jojoba si ulei de avocado.Vine doar in 3 nuante.
(Cele din poza)




 Pot Rouge – 24.00 Eur


Este un produs multifunctional, poate fi folosit ca blush sau ca gloss. Consistenta sa este una cremoasa astfel ca produsul poate fi intins cu usurinta pe obraji sau buze



Shimmer Brick – 43.00 Eur

Bobbi Brown Shimmer Brick Compact este un produs handmade in Italia, include  5 dungi sunt pigmentate astfel ca nu este nevoie de mai multe aplicari pentru un efect glamuros.




Din aceasta colectie ce v-ar tenta cel mai mult?


5 comentarii:

Silvia spunea...

pe mine mă tentează pot rouge-ul :)

Anonim spunea...

OH, WOW!!! machiajul in tenta de corai e my very favourite! ...Si nu prea gasesc produse colorate astfel in gamele existente pe piata noastra. Cel putin cand a fost vorba sa-mi caut un ruj cu nuanta de piersica, am umblat prin magazine si am incercat mostre vo' 3 luni pana mi-am gasit unul in gama Makeup by Forever de care sunt foarte incantata, desi cam usuca buzele in sezonul rece (e rezistent). La blush, la fel, cand mi-am gasit unul corai, sheer si cu particule shimery foarte subtile, mi-am cumparat din prima 2 cutiute, sa fiu sigura! :)))
Colectia asta Bobbi Brown e my dream come true in materie de cosmetice, desi sunt cam scumpe...Si mai am o obiectie: rujurile sunt perfecte ca nuanta, insa metalice, ceea ce nu agreez....OOOOOFFFFF

Monica

Gaby spunea...

Mie rujurile îmi plac, au culori foarte frumoase

Ella Gheorghiu spunea...

Toate imi plac,dar mai ales glossul...

natty spunea...

Shimmer Brick normal! Fetelor e cea mai faina pudra/blush/highliter dar din pacate nu se gaseste la noi :(
Ah si cand ma gandesc ce stand misto avea bobby brown in douglas-ul din stephanplatz din viena...
Pe net nu livreaza si in romania vreun site care vinde bobby brown?

Related Posts with Thumbnails