-->

18.12.2009

Garnier lip care - Velvet




Iarna deja a venit, fulgii de nea au invadat strazile invelind orasul in starie de sarbatoare.Luminite,zapada,frig si tot ce vrei iti aduce iarna inclusiv buze crapate. Chiar nu ma asteptam sa vina in Timisoara ninsoarea deoarece in alti ani pur si simplu nu am avut zapada si am presupus ca si anul acesta va fi la fel prin urmare nu va fi asa firg incat sa mi se crapte buzele. Nu am presupus cum trebuie fapt ce dovedeste ca nu le am cu ghicitul.

Cand am dat o raita prin Auchan am vazut acest balsam de buze de la Garnier, primul gand a fost ca este ca toate celelalte pe care le-am incercat. L-am ales pe cel cu unt de shea si "iritazii" de piersica, deja imi imaginam cum il voi arunca la colectia mea de "no good" .Pentru ca era prea frig afara si buzele mele aratau de parca acum a crapat ghetarul de la Polul Nord am decis sa il probez.Am gresit cand am judecat de la prima vedere produsul, ceea ce eu aveam pe buze a fost un produs usor, hidratanta, deloc unsuros (precum cel de la Nivea)fara miros suparator si de lunga durata. Cat m-am plimbat eu prin oras si am ajuns acasa a trecut aproximativ 1-2 h in care buzele mele erau asa de moi (ca niciodata) fara pielita inestetica si discret colorate.


Am ezitat sa fac un review despre el deoarece aveam nevoie de timp ca sa consolidez parerea ca intradevar este bun acest balsam si ca il pot recomanda si altor persoane.Eu am achizitionat acest produs la pretul de 8 lei, destul de ieftin pentru ceea ce face.

Daca iti place ca balsamul

-sa fie fara miros suparator(si gust)
-sa nu fie unsuros
-sa fie hidratant si de ce nu discret colorat
sa fie la un pret mic dar de calitate atunci Garnier lip care este pentru tine!



4 comentarii:

Silvia spunea...

o să îl încerc şi eu :)

Mihaela spunea...

Am sa-l incerc si eu...chiar cautam un strugurel bun. Am de la Nivea, dar nu are rezultate extraordinare.
Am mai auzit ca cel de la Neutrogena e bun..l-ai incercat cumva?

Anca spunea...

Eu i-am facut review celui rosu, Repair. Am terminat doar vreo 5 asa :)) Sunt extraordinare...mult mai bune ca nivea! Si ne lipicioase.

Beatrix spunea...

@ Mihaela, inca nu l-am incercat pe cel de la Neutrogena dar planuiesc sa il incerc cat mai repede posibil

Related Posts with Thumbnails