-->

18.12.2009

Herbosophy hand cream





Am mai spus ca nu prea imi plac revistele glossy decat atunci cand au cadouri (interesante) sau pagini care sa imi ofere informatii utile. In ziua terapiei mele prin shopping m-am dus tinta la standul cu reviste din Auchan, deobicei nu petrec mult timp acolo dar atunci aveam chef sa stau si sa ma holbez pur si simplu. Ochiul meu ager a observat revista "Confidential" cu un cadou si anume o crema de maini cu unt de shea si Aloe Vera de la Herbosophy. Nu am incercat niciodata nimic de la acest brand prin urmare pretul revistei de 8 lei (impreuna cu cadoul) reprezenta  o "afacere" care mi-ar fi oferit posibilitatea sa incerc un brand netestat de mine pana atunci.

Ce spun ei ca face aceasta crema:
 "Crema de maini hidratanta cu extract din Aloe Vera, unt de shea, glicerina si vitamina E

Untul de shea este benefic pentru  regenerarea celulara, totodata ajutand pielea  sa isi recapete supletea. Epiderma este protejata importriva agresiunii factorilor de mediu si a radiatiilor UVdatorita extractului din Aloe Vera, iar vitamina E previne procesele de distrugere celulara. Glicerina hidrateaza si mentine elasticitatea pielii. "


Ingrediente: Aqua, Cetearyl Alcohol,Glycine Soya Oil, Glycerin, Ceteareth-20, Petrolatum, Butyrospermum Parkii Butter, Dimethicone, Phantenol Aloe Barbadensis Leaf Juis, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol,Benzoic Acid,Ethylhexyglycerin, Polyaminopropyl Biguandide,Dehydroacetic Acid, Sodium hydroxide, Parfum.

Fara parabeni



Ce cred eu

Am vrut sa scriu si ingredientele ca sa vedeti ca desi acest produs este fara parabeni are in compozitia sa ingrediente care sunt daunatoare corpului nostru. Intradevar crema hidrateaza ca nici o alta crema, mainile mele nu mai au scoarta specifica din cauza frigului. Consistenta cremei este grasa si se absoarbe foarte usor in piele pe intreaga zi (dar am considerat ca trebuie reaplicata din moment ce te speli pe maini). Are un miros discret si se pierde treptat. Pana sa ma uit la ingrediente eram inebunita dupa aceasta crema dar ceva din mine parca o reneaga acum ca stiu ce are in ea, deseori nu ma uit la ingrediente stiind ca ma va ingrozi ceea ce poate voi vedea.
Cum nu am mai incercat nimic de la Hebosophy deci nu pot spune daca brandul isi merita renumele sau nu, am citit si pe un alt blog (am uitat care) despre samponul de la Herbosophy care nu face ceea ce pretind ei ca ar trebui sa faca.
Din cate am verificat crema costa in jur de 14 ron (+/-) si se gaseste in farmaciile Sensiblu, intr-un tub de 100 ml.

Era sa uit, este testat dermatologic Winking Smileys



5 comentarii:

Sim spunea...

Cele mai bune creme de maini mi se par cele de la Neutrogena si L'occitane. Daca vrei ceva cu mai putine componente nocive :P

Silvia spunea...

pe mine, personal, au încetat să mă intereseze ingredientele nocive din cosmetice... şi aşa ingerăm din alte surse (alimentare în special) la ingrediente dăunătoare că nu mai importă încă câteva... efectele să fie cele scontate.

Gaby spunea...

Eu am testat şampon şi balsam de la acest brand. Şamponul nu mi se potrivea, însă balsamul a fost bun.

Rita spunea...

Cind ai cumparat revista impreuna cu aceasta crema? Eu n-am gasit la chioscuri decit numarul din decembrie-ianuarie, impreuna cu un CD. Chiar m-ar tenta crema de miini,pentru ca mi-au placut produsele lor, si samponul si balsamul.

Beatrix spunea...

@ Rita : Este aceasi revista doar ca vine cu diverse cadouri precum: betisoare de urechi de la Boots, crema de maini de la Herboshophy, cd..si mai era ceva dar nu imi amintesc.

Related Posts with Thumbnails