-->

07.12.2009

A mai trecut 1 an

Inca nu imi vine sa cred ca a trecut deja 1 an de cand am acest blog, in data de 06 decembrie 2008 vroiam sa scriu despre chestii personale,pe urma am realizat ca nimeni nu ar fi curios despre viata mea, daca am vreo depresie sau nu,stiu ca nici eu nu as fi interesata sa citesc bloguri triste cand si asa viata mea e uneori trista. Inainte de Craciun am decis sa fac prima mea comanda online pe strawberrynet.com si am postat despre serviciile lor pe blog, dupa care mi-a venit inspiratia sa scriu despre beauty la urma urmei am fost captivata de domeniul acesta de mult timp.

Nu am pornit la "drum" cu ideea sa adun cititori ci simpla mea dorinta a fost sa impartasesc cunostiintele mele si cu alte persoane. Imi place sa ajut si nu am vazut vreun impediment sa fac asta prin intermediul blogului. Uitandu-ma la postarile din trecut am observat cat de mult am evoluat si inca sper sa se intample asta in continuare.Uneori

Blog-ul mi-a permis sa cunosc persoane atat de dragute si pe care le apreciez. Nu stiu daca am mai spus dar aici m-am refulat atunci cand lumea mea era prea trista si negativista. O groaza de clisee imi vin in minte insa nu gasesc alte cuvinte decat acestea: VA MULTUMESC!!Voua cititoarelor mele fidele va doresc ce este mai bun in viata asta, sa fiti frumoase si sanatoase:)

Am avut de asemenea onoarea sa primesc din partea Ellei un premiu virtual pentru care ii multumesc. Regula de a-l primi este acela de a nominaliza 7 persoane dar eu va ofer tuturor acest premiu, feel free to take it.
Insa pot spune 7 lucruri despre mine si pe care poate nu le stiati:

1. Ma numesc Beatrix, Mika este porecla data de prietenul meu din cauza faptului ca sunt miniona, e un alint pe care sincer il adora si mi se potriveste de minune:))
2 Oamenii care ajung sa ma cunoasca stiu cat de sensibila sunt, multe chestii ma ating. Desi ma enervez uneori foarte repede nu tin supararea in mine, imi trece dupa jumatate de ora.
3 Iubesc psicile, in acest moment am un motanel scump si gras pe care il ador. Sunt de parere ca animalele pot sa iti alunge stresul si uneori durerile fizice. De exemplu pisicul meu cand ma simt rau sta toata ziua/noaptea langa mine.Il iubesc:D
4 In adolescenta sufeream de mania complexitatii deoarece eram grasuta si toti copii radeau de mine cu timpul am lasat complexitatea deoparte si mi-am acordat increderea de sine.
5 Am incredere in intuitia mea, unii o au altii nu, eu mereu cand am urmat calea intuitiei mi-a fost foarte bine.
6 Daca pe planeta asta ar ramane ciuperci ca sursa unica de mancare din partea mea ar fi foarte ok,iubesc ciupercile la nebunie!!
7 Din copilarie manifest o oarecare obsesie pentru Anastasia Romanov, tot ce tine de aceasta familie regala pe mine ma fermecat mult timp. Nu e cine stie ce dar misterele vietii sunt ca un puzzle pentru mine, ador sa le descopar.


7 comentarii:

natty spunea...

La multi ani, Mika! La cat mai multe posturi!

Silvia spunea...

La mulţi ani şi la cât mai multe postări!

Anonim spunea...

LAAAAAA MUUUUULTI AAAANIII!!!

Dee spunea...

LA multi ani!! la cat mai multe postari si la cat mai multi vizitatori!!

Ella Gheorghiu spunea...

La multi,multi ani!Eu de mult timp am devenit addict la blogul tau...ma bucur ft. mult ca premiul a cazut fix la tanc...si eu am fost mult timp pasionata de misterul care o invalui pe Anastasia Romanov,dar cred ca totusi ea a murit odata cu familia ei...

Beatrix spunea...

Multumesc tuturor si va doresc si voua toate cele bune:D

@Vioricaghe, am ramas surprinsa de faptul ca ma citeste cineva si asta ma facut sa continui sa scriu. Din pacate am ajuns si eu la aceasi concluzie legata de Anastasia Romanov is goneee:))

Mihaela spunea...

La multi ani!
Continua tot asa, imi place mult blogul tau :)

Related Posts with Thumbnails