-->

13.12.2009

Terapie prin shopping

Vreau sa incep acest post prin a va multumi tuturor celor care mi-au lasta un comentariu la articolul precedent. Este impresionant cum persoane care nu te cunosc (personal) pot lasa o parere de bine si iti pot face ca ziua sa fie mai frumoasa. Cand mi-am deschis mail-ul si am vazut toate acele comentarii pur si simplu ziua mea a devenit si mai frumoasa, va multumesc!

Dupa cum bine stiti am trecut saptamana aceasta printr-o stare detestabila astfel incat prietenul meu a hotarat sa ma duca la cumparaturi, in general sa facem ceva care sa imi distraga atentia de la gandurile mele negativiste. Nu sunt genul de femeie care sa isi inece "amarul" in cumparaturi, stiu cat muncim pentru banii primiti si de accea sunt foarte cumpatata. Ne-am plimbat putin prin mall, am probat haine desi stiam ca nu le voi cumpara but hey who gives a fuck:)). Pe urma am aterizat in Auchan, recent deschis in Timisoara, pana acum nu am dat peste acest stand cu accesorii. Am stat 15 minute doar ca sa ma uit si inca vreo 10 ca sa ma decid ce vreau sa iau. Am gasit acest set: cercei si colier foarte frumos, still handmade foarte frumos..Pretul a fost de doar 6.5 ron, ceea ce consider ca este foarte ieftin pentru ceea ce am primit. Deja mi-am facut o lista cu ce as vrea sa imi cumpar pentru Craciun, cadou din partea iubitului:)). Stie cat de pretentioasa sunt astfel incat stie ca daca imi ofera mie banii voi alege ce vreau si ce imi place. Stiu nu prea este romantic dar apreciez gestul.

Intradevar shopping-ul poate fii

Datorita lui am petreceut cea mai frumoasa dupa-masa din ultima saptamana. Am ras si uitat de toate, multumesc Domnului ca am parte de un barbat  care ma intelege, iubeste si doreste sa vada imi vada zambetul.

Am facut poze doar la cercei, colierul are acelasi model.








8 comentarii:

Sim spunea...

Si eu fac terapie prin shopping, cand simt nevoia sa ma premiez. Si cred ca iar a venit timpul sa ma premiez, deci maine-poimaine o sa ma binedispun cu niste achizitii.
Sunt frumosi cerceii.

Anonim spunea...

Ce frumosi sunt. :X

Astfel de cercei port si eu, cat mai colorati, pentru ca tinuta mea e sobra in general si vreau s-o inviorez.

Butterfly spunea...

Ce cercei veseli, foarte draguti, ma bucur ca ti-ai mai iesit din starea aceea
xoxo

Silvia spunea...

f frumu cerceii :)
mă bucur că te simţi mai bine :)

adizzy spunea...

woau esti din/in timisoara...:)
cum e auchan?eu inca nu am ajuns...ma bucur ca esti mai bine...tot rau spre bine si mai bine..o sa vezi...nice cercei ..cute

Beatrix spunea...

@Sim,Vyio, Butterfly,Silvia multumesc pentru incurajari, niciodata nu am crezut ca shopping-ul chiar poate fi benefic in depresie:))


@ adizzy, multumesc pentru urarile de bine:D
Auchan e destul de mare si imi place ca au dvd-uri originale care se pot lua si la 5-10 lei.Carti la discount, produsele sunt ieftine..nu cu foarte mult dar totusi..in zilele astea conteaza pana si 1 ban:))

Gaby spunea...

şi eu am citit că ţi-a vorbit cineva urât şi chiar voiam să-ţi scriu să te încurajez. ştiu că mai demult ai mai pomenit de jobul tău nesuferit, dar spuneai că ai şi momente când te simţi bine când ajuţi pe cineva. concentrează-te pe acele momente bune, ştiu că este plină lumea de oameni needucaţi şi uneori te deprimă măgăriile, dar nu-i mai lăsa să te supere.

tatiana spunea...

Si la mine functiona terapia prin shopping. Acum insa in perioada asta, nu prea functioneaza nimic din ce stiam ca mi place. Cerceii sunt foarte faini! Pup

Related Posts with Thumbnails