-->

20.01.2010

The Blind side




In ultima vreme am facut o pasiune pentru Sandra Bullock, am urmarit multe dintre filmele sale, mai bune sau mai proaste dar eu tot o ador.
Am ales sa ma uit la la "The Blind side" fara nici un fel de asteptare, am citit cum ca ar fi bun si am spus sa ii ofer o sansa.

Despre ce este vorba:
Filmul, inspirat din fapte reale, se concentreaza pe viata tanarului Big Mike(este numit asa din cauza staturii sale) luat din bratele mamei sale de la o varsta frageda. Mike este un tanar adolescent care are probleme de integrare sociala fapt pentru care rezultatele sale scolare nu sunt deloc satisfacatoare. intr-una din seri decida sa paraseasca familia care il gazduia stiind ca nu este bine venit, in drum spre cautarea unui loc cald pentru asi petrece noaptea este vazut de familia Touhy si luat acasa. Le-Ann Touhy este cea care ii ofera tanarului adolescent o casa, educatie si nu in ultimul rand o familie.Mai multe nu va spun va las pe voi sa vedeti fulmul, daca as spune toate detaliile picante ce rost ar mai avea sa vizionati filmul :))

Ce cred eu:
Va recomand acest film deoarece atinge multe aspecte sociale, ne arata ca noi oamenii ar trebui sa ne dezvoltam insticntul de a ajuta. Alegem zilnic sa ne ajutam apropiatii, persoanele pe care le iubim insa uitam ca orice persoana straina noua conform Bibliei este aproapele nostru.
Cu siguranta in zilele noastre nu prea mai avem incredere in straini tocmai pentru ca natura unora este sa faca rau chiar daca primesc bine. Multi dintre noi atunci cand facem o fapta caritabila in sinea noastra cautam multumirea altora, dorim sa ne fie recunoscuta fapta de catre Dumnezeu. Eu cred ca atunci cand faci o fapta caritabila nu astepti nimic inapoi, nici macar recunostiinta persoanei pe care o ajuti. Atunci cand decizi sa faci ceva pentru altul o faci ca sa aduci un zambet, o fericire in viata unui om aceasta ar trebui sa fie tot ce conteaza.





3 comentarii:

adizzy spunea...

pare tare interesant filmul.. si legat de beauty ..tare imi place cum ii sta parul in film..

Beatrix spunea...

Daaa...ii sta foarte bine blonda, o maturizeaza, parca e mai sexy:))

Gaby spunea...

Am văzut filmul, este foarte reuşit.

Related Posts with Thumbnails