-->

05.01.2010

Ganduri pentru 2010





Dupa o binemeritata vacanta m-am intors acasa plina de entuziasm, planuri si sperante pentru noul an si spre fericirea mea cu 0 kg in plus!! Nu stiu cum de am reusit performanta asta dat fiind faptul ca am incalcat cateva reguli pe care le-am mentinut de-a lungul celor 2 luni de dieta. Am mancat la gratare si pulpe de pui cat nu am mancat in tot anul 2009, singurul dulce a fost un cremes facut de mama iubitului meu. Chiar nu pot spune ca am mancat ca sparta ci moderat daca era dupa mine chiar nu renuntam la regulile mele dar fiind intr-o casa straina nu pot face fite atunci cand vine vorba de mancare.

Au incercat socrii mei sa imi ofere tot ce aveam nevoie dar eu una ma simteam prost cand imi propuneau meniuri si eu le refuzam pentru ca nu se incadrau in standardele mele asa ca am renuntat la reguli si am mancat putin. Ca veni vorba de mancare, masa de Revelion a fost una pe gustul meu: peste la cuptor cu ciupercute prajite si creier de porc (amestecat cu ou,branza si ceapa) si salata de cruditati..tot ce pot spune este ca a fost yummy. Socrul meu fiind plecat mult ani in Franta a renuntat de mult la mancarurile traditionale ceea ce il face sa fie un om pe placul meu. Nu prea imi plac mancarurile traditionale atunci cand vine vorba de Sarbatori.

Pentru ca inca mai eram racita (si iuby a luat raceala) am stat in casa la caldurica uitandu-ne la filme despre care voi scrie si pe blog despre ele, filme care merita vazute! Aceasta vacanta a fost inca un pas pentru noi doi,certurile devin niste povesti pe seama carora radem acum, ce avem noi este dovada ca 2 persoane cu caractere puternice, pareri si uneori conceptii diferite chiar pot forma un cuplu.


Probabil ca intrebati ce se intampla cu afacerea mea...ei bine in sfarsit am reusit sa strang resursele necesare pentru a da curs. Dupa lungi discutii cu iubitul meu am decis ca nu are rost sa investim  o suma mare, ne vom misca cu pasi de bebelusi ca sa fim siguri ca nu riscam foarte mult. Pentru anul 2010 imi propun sa dezvolt ideile care nutresc in capsorul meu dar nimic nu se compara cu dorinta de a renunta la jobul meu si a face ceva care sa imi placa.


Cititoarele mele dragi va doresc ca anul 2010 sa va aduca multa fericire, sanatate. Fie ca iubirea sa va invadeze viata iar toate relele sa nu va afecteze frumusetea interioara si exterioara! Va doresc un an minunat si plin de succes!

Ps: voi cum ati petrecut Sarbatorile?


2 comentarii:

adizzy spunea...

La multi ani :) ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa si odihnitoare...abia astept sa scrii despre filmele vazute..si eu am avut parte de o vacanta destul de odihnitoare :) ..deci multa bafta in noul an

Silvia spunea...

La mulţi ani! Baftă cu afacerea! :)

Related Posts with Thumbnails