-->

08.01.2010

Iubirea vietii mele

Nu stiu din ce motiv nu am postat nimic despre el. Il iubesc la nebunie si nu imi imaginez viata fara el. Doarme cu mine atunci cand nu ma simt bine, se alinta cand vrea ceva de la mine..e pufos, mic si gras..este motanul meu:D
Iubesc pisicile si le-as lua pe toate acasa insa nu vreau sa devin o ciudata cu zeci de pisici pe langa ea prin urmare doar 1 pisica este aceptata in casa si anume Puffy. L-am primit de la o fosta colega de liceu care intr-o zi mi-a spus daca nu vreau un pisic deoarece ea mai are unul si il bate pe acesta .Mie mi-a fost mila de el si l-am adoptat, primele zile era asa de bleg si slab..de aici a pornit iubirea noastra. L-am hranit si in 2 saptamani s-a ingrasat, s-a transformat intr-un motan sexy si inca virgin :)). Doarme la mine in camera doar cand sunt eu acasa, lucru pe care l-am observat atunci cand am plecat la prietenul meu acasa si tata a dormit la mine in camera. Cat timp nu am fost acasa motanul meu nu mai venea noaptea in camera. Deobicei doarme in dreptul pernei mele si daca nu are loc isi face!! Este foarte cuminte, rareori face prostii, singurul obiect spart a fost 1 veioza din bucatarie care statea pe microunde (unde el obisnuia sa stea si nu reuseam sa il dezobisnuiesc), dupa ce a spart acel obiect si l-am certat nu a mai intrat in bucatarie decat la geam-unde obisnuieste sa observe pasarile si oamenii care trec pe strada. Deshide inchise usile de la camere inchise cu capul-nu stiu cum reuseste sa aiba atata forta. Am lasat usa de la apartament deschisa de nenumarate ori si niciodata nu a fugit presupun ca se simte in siguranta langa noi.

Este foarte fotogenic:D


Ii place la nebunie sa stea printre decoratiunile de Craciun



Vara imi invadeaza geamul, curios din fire face ture din camera-balcon si bucatarie
doar ca sa urmareasca oamenii sau pasarile.Plus vara nu am grija mustelor
el le vaneaza :))


Asa doarme el, desi are atatea pozitii funny:D

11 comentarii:

Oana spunea...

Ce scump e!De abia astept sam si eu unul.

Silvia spunea...

ce frumu e :) să-ţi trăiască! :)

Beatrix spunea...

Multumesc:D

Gaby spunea...

Dulce foc mâţul tău. Eu am câine, dar îmi plac şi pisoii, de câteva ori era să culeg de pe stradă pisici şi să vin cu ele acasă.

Mihaela spunea...

Ce frumos e...Ador pisicile!

Butterfly spunea...

Ce frumos e, sa nu ii fie de deochi :))

tatiana spunea...

Ai un premiu la mine pe blog. Pup

dragonfly spunea...

sa-ti traiasca si sa te bucuri multi ani alaturi de el
e un grasan frumos

Roxana spunea...

Vreau si eu pisic insa toate prietenele mele imi zic ca mai bine imi iau caine, ca este ma iubitor. Cum e cu pisicile, sunt chiar asa de reci?

Beatrix spunea...

Depinde, si pisicile ca si oamenii au caractere diferite. Am vazut la prieteni de familie pisici carora le placeau sa stea in bratele stapanului non stop si erau iubitoare si lingusitoare. Al meu spre exemplu este mai independent:)), se linguseste atunci cand are chef si cand are nevoie de mancare.

Anitta spunea...

Foarte frumusel pisoiul tau.
Sa te bucuri de el!!
Si eu am un pisoi si il iubesc la nebunie:D

Related Posts with Thumbnails