-->

25.01.2010

Munca la domiciliu

A trecut deja 1 an de zile de cand sunt reprezentant Life Care, timp in care am avut posibilitatea sa castig ceva banuit si sa incerc produse de care nu mai auzisem inainte dar care promiteau sa fie de calitate. Unele produse m-au dezamagit altele au fost laudate chiar si pe blog, desi am incercat destule produse nu la toate le-am facut review desi intentionez intr-un viitor apropiat. Intr-o perioada am pus un anunt cum ca fac inscrieri insa nu am vrut sa insist deoarece nu am vrut sa transform acest blog intr-unul de vanzari. Pentru ca mie mi-a oferit posibilitatea sa castig ceva banuti m-am gandit ca poate exista persoane la fel ca mine care vor sa castige ceva si sa nu fie nevoie de un efort suprem. Astfel ca anunt pentru prima si ultima data ca fac inscrieri Life Care, cine doreste informatii poate sa imi trimita un e-mail la adresa : beea.lifecare@yahoo.com- repet exclusiv pentru informatii despre Life Care puteti trimite mail la aceasta adresa.

Sunt o persoana care imi place ca totul sa fie organizat pentru ca deobicei sunt foarte aiurita si incurc borcanele, pana si in mail am facut categorii cu mail-urile pe care le primesc. So..mail me, give it a try.






2 comentarii:

Admin spunea...

Buna ziua!

Din cauza declasarii pozitiei mele in motoarele de cautare, si a disparitiilor in mod repetat din motorul de cautare Google, a blogului meu, am decis sa renunt la toate backlinkurile partenere.Multumesc pentru intelegere.
Cu stima si respect Administrator Predictiile Uraniei

http://bloghazliu.blogspot.com/
http://blogulugyony.blogspot.com/

Anonim spunea...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Related Posts with Thumbnails