-->

14.01.2010

Persevereaza si vei reusi

Stiti cum este atunci cand prea putini cred in tine?Prea putini te cred capabil de ceva iar tu tanjesti catre un vis care pare sa stea deoparte undeva in viitor. Continui sa speri ca intr-o zi ti se va arata o sansa fie ea cat de mica, atunci cand apare nu stai sa te gandesti pentru ca stii..a aparut ceea ce vroiai si nu ai de ce sa analizezi pur si simplu te arunci catre nicaieri si acepti ceea ce ti se ofera. Entuziasmul de a face ceea ce iti place nu are comparatie, acea implinire de la sfarsit de zi, cand te pui in pat si analizezi ce ai indeplinit, este nepretuita.

In ceea ce vreau sa urmez, Jurnalism, mi se cere experienta insa exista o mica problema-nu am cum sa am acea experienta daca nu mi se ofera sansa. Usile la care am batut mi-au fost trantite in fata pe motiv ca sunt studenta, si noi suntem prosti nu stim cum e de fapt in televiziune,ziar or whatever, lumea nu are timp de noi.
Desigur ca este nevoie de timp ca sa "antrenezi" niste studenti iar timpul inseamna bani inteleg si asta. Din fericire pentru mine mi s-a oferit acea mica sansa. Oficial sunt unul dintre redactorii site-ului www.femeiastie.ro
iar azi a aparut primul meu articol.  Site-ul este la inceput, inca este in stadiul de bebe cum imi place mie sa spun dar stiu ca in timp va creste frumos. Este minunat sa stiu ca am contribuit la ceva, in sfarsit voi iesi din rutina zilnica in care job-ul ma va distruge psihic. Voi continua sa lucrez in acel loc deprimant dar in acest moment pentru mine nu mai conteaza, singura preocupare este sa scriu articole interesante pentru cititoare. Sa particip la evenimente despre care sa scriu.

Pentru mine este esential sa fac ceea ce imi place altfel devin o epava umana, ceea ce vreau sa fac nu reprezinta doar un job ci un stil de viata pe care doresc sa il adopt. Este si va fi parte din mine, da scriu despre beauty pentru inceput dar creierul meu detine mult mai multe informatii decat beauty si scriind, relatand las o parte din mine. De mai bine de 1 an jumate am fost intr-un stadiu vegetativ, nu am avansat cultural sub nici o forma pentru ca job-ul a contribuit la acest lucru.

Am cam pierdut firul dar ceea ce vroiam eu sa spun este ca atunci cand iti doresti ceva din toata fiinta, Universul comploteaza pentru ati indeplini dorinta precum spunea si Paulo Coelho. A spera nu inseamna sa stai si sa astepti sa cada din cer ceva pentru tine ci mai degraba inseamna ca tu sa cauti acel ceva in speranta ca se va indeplini.


PS: primul articol: Aici


7 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, Mika! Cel mai important este ca vei face ceva ce-ti place. Uite ca mi-ai dat si mie o idee... mi-ar placea sa fiu si eu colaborator la acest site. Sper sa nu te superi ca ti-am "furat" ideea ;)
Eu mai colaborez si cu alt blog, vrem sa sustinem blogosfera, promovand in fiecare saptamana cate un blog romanesc de calitate. E o activitate pe care o fac cu placere si gratis ;)

Anonim spunea...

Felicitari pentru primul articol! La cat mai multe articole de calitate ;)

PS: la titlul acestui articol ai un "e" in plus: perEsevereaza

Play-R spunea...

toti iti cer experienta, dar nu se gandesc ca si experienta aia trebuie sa inceapa de undeva

Butterfly spunea...

Felicitari pentru starea ta de spirit de acum, ma bucur ca esti optimista, mult succes..xoxo

Gaby spunea...

Felicitări Mika!!!
Mă bucur că te ţii tare şi că ai încredere în tine. Aşa şi trebuie.

daninho spunea...

Nu stiu cat de mult are legatura cu subiectul dar poti sa-mi zici daca un om puternic este un om optimist? ms :D

Silvia spunea...

felicitări! la cât mai multe articole! şi ai dreptate: perseverenţa înseamnă reuşită (mai devreme sau mai târziu) :)

Related Posts with Thumbnails