-->

28.01.2010

Vote the look from 1-10 : Fergie



Fiergie a purtat aceasta rochie la premiile muzicale NRJ, dupa multe poze vazute cu Fergie de pe covorul rosu eu cred ca acest look ii ofera un plus de senzualitate, pare foarte glamour.
Voi ce credeti?




11 comentarii:

Mihaela spunea...

Mi-a placut mult tinuta ei. I-as da un 9.

ColourMePretty spunea...

Nici nu stiu ce nota sa dau tinutei fiindca ma las influentata de reticenta fata de "umeras'...nu-mi place fergie,orice ar face si orice ar purta. Nu mi se pare deloc feminina ca si prezenta, are forme, dar aparitiile ei imi par fortate. Genul acela care in adolescenta purta numai conversi si fuma cot la cot cu baietii,refuza sa poarte fuste si se clatina pe tocuri.Niciodata fashion icon, cu clasa te nasti. Dar ar putea macar sa fie o aparitie corecta si discreta si din pacate de multe ori cade in kitch si vulgar.
Tinuta in sine este frumoasa si potrivita evenimentului,si i-as fi dat un 8-9 daca purtatoarea ar fi fost alta.

Beatrix spunea...

Ramona de ai stii cate de mult ma bucur ca exista cineva mai critic decat mine:))imi place foarte mult cum iti expui parerea.

Camelcutza spunea...

Daca rochia era purtata de orice alta persoana, mi-ar fi placut. Pe Fergie arata ieftin. Nu-mi place personajul, poate pentru ca o suspectez ca nu spune adevarul legat de varsta, mi se pare ca arata sarita de 40 de ani cand ea spune ca are 35...

ColourMePretty spunea...

Mika,acum intelegi cat de rezistenti si putini la numar sunt prietenii mei.E greu sa traiesti in preajma unei Fecioare veritabile :)))
Si uite ca asta omisesem...nu-mi place si pentru ca arata trecuta rau pentru varsta pretinsa. Ma bucur ca nu-s singura ce considera ca e ceva in neregula cu femeia asta, exagerez, dar o vad un soi de Nikita mai frumoasa si mai cizelata :))

adizzy spunea...

arata diferit de ce poarta deobicei...nu ii sta rau da parca o imbatraneste prea tare...7 as da nota pt glamor

Play-R spunea...

pacat de trecut ei :D

Elle spunea...

uu:)

Ioana Radu spunea...

Imi place ca a ales cu cap (ceea ce nu face de obicei). Liniile si taieturile verticale o avatajeaza, creand iluzia de inaltime. Iar iluzia de inaltime este un must in cazul ei, avand doar 1,53 inaltime.
Culoarea e pe val sezonul acesta (S/S 2010)... eu sper ca va fi si sezonul urmator pentru ca sunt o iubitoare a bleumarin-ului.

Beatrix spunea...

^Chiar imi place alegerea pe care a facut-o de data aceasta Fergie si imi place felul in care tu ai analizat poza:D

Ioana Radu spunea...

Si sunt atat de aiurita incat am uitat sa dau nota.
Ma opresc la... 8.
Scad un punct pentru atitudinea (mult prea plastica, scortoasa, neincrezatoare) care ofera rigiditate tinutei si mai scad un punct pentru bijuterii. Inteleg ca e "sclipicioasa" toata dar n-ar fi stricat o pereche de cercei negri mai ales ca in zona fetei nu atrage nimic atentia, avand in vedere alegere nude a make-up-ului.
Deci raman la nota 8 :D

Related Posts with Thumbnails