-->

17.04.2010

Bioten By Elmiplant cu miere si cimbrisor


Acum 2 zile am pornit spre Auchan cu gandul sa imi procur noi servetele demachiante de la Elmiplant gama Skin Moisture pentru tenul mixt. Review-ul Adelei a fost atat de convingator plus ca reprezenta un motiv in plus ca sa incerc produse de la Elmiplant.
Trebuie sa spun ca am fost surprinsa de pretul extrem de accesibil al produselor de la Elmiplant. M-am gandit ca daca tot am luat demachiantul nu ar strica sa cumpar si crema din aceasi gama insa norocul nu a fost de partea mea si singura crema disponibila tipului meu de ten a fost cea din gama Bioten.

Conform ambalajului Elmiplant sustine ca aceasta crema hidratanta de zi cu cumbrisor si miere face urmatoarele: 
  • O combinatie unica de miere de albine si ingrediente naturale atent selectionate care iti vor hidrata tenul cat mai delicat
  •  Mierea, un agent nutritiv natural, contribuie la mentinerea echilibrului optim de hidratare al pielii, in timp ce-i sporeste rezistenta. Contine o varietate de vitamine si minerale care asigura tenului nutritia necesara si elasticitatea
  •  Cimbrisorul mentine echilibrul apei la nivelul tesuturilor si purifica tenul. In acelasi timp, ajuta la pastrarea unui aspect sanatos al tenului.
  •  Hidratare 24 h

Atunci cand vine vorba de o crema hidratanta imi dau seama daca este buna de ceva dupa 2-3 zile poate chiar si intr-o singura zi. 
La o astfel de crema urmaresc hidratarea mai ales in zona nasului unde se pare ca se prezinta inopinantele scuame. Sa nu lase o pelicula grasa pe fata si cel mai important este sa imi controleze secretia sebumului cat de cat (macar 4 h).

Ce cred eu despre Bioten by Elmiplant cu miere si cimbrisor:

  •    Ambalajul de 50 ml ar putea sa va dezamageasca insa nu aveti nevoie de foarte mult produs pentru a acoperi intreaga fata deoarece consistenta se aseamana cu un lapte demachiant.
  •    A re un miros extrem de placut
  •    Hidrateaza cu succes pielea uscata din jurul nasului
  •   Testat!! Controleaza secretia de sebum pana la 6 h prin urmare si fondul de ten se va pastra mai mult. Asta bineinteles daca nu cumva va intalniti cu  prietenul/sotul vostru si da jos tot ce ai de pe fata :)). Pe ambalaj nu scrie ca ar controla excesul de sebum dar ma gandesc ca in general cremele pentru tenul mixt cam asta fac.
  •    Pretul este de 10 ron, extrem de decent pentru un produs care a reusit sa imi controleze excesul de sebum mai mult de 1 h.


Desi nu stiu cat de natural este acest produs dar il recomand cu caldura acelor persoane care au un buget redus dar totusi vor sa achizitioneze un produs bun.
Din cate stiu eu produsele Elmiplant se gasesc cam in toate supermarketurile/farmacii/Plafare. La o simpla cautare pe Google veti gasi o multime de magazine online care va pot furniza produsele acestui brand, pretul bineinteles difera.

Nota: 5 din 5


Sursa foto

13 comentarii:

Andreea spunea...

hehe abia acum am sesizat ca ai blog :)
Eu eram fana produse Bioten,dar cum pe aici nu le gasesc,a trebuit sa le inlocuiesc cu altceva.

Te-am adaugat la blog urile pe care le urmaresc.

Te pup.

Iulia spunea...

Eu mi-am luat teapa cu lotiunea tonica de la Bioten. Mi-au aparut cosulete mici pe frunte...

Beatrix spunea...

@Andreea, hehehe si eu te-am adaugat in lista mea de bloguri, la lista mea lunga :))

@ Iulia, eu am incetat sa mai folosesc lotiuni tonice pentru fata. Daca doresc o purificare folosesc apa oxigenata si gata. Crema e ok, nu mi-au aparut cosuri.

Andreea spunea...

@Mika e o idee super cu apa oxigenata pentru ten.
Eu nu am avut niciodata probleme cu nici un produs de la Elmiplant.

anatati spunea...

E aproape extrem de natural. Nu conţine parabeni şi parafine, conţine un singur silicon şi încă o chestie (am uitat:D). În rest, foarte bun; folosesc crema asta de când a apărut, alternativ cu cea cu miere şi spirulină:)

ColourMePretty spunea...

sunt dependenta de demachiantul adiacent,nu il pot inlocui cu nimic altceva.

Camelia Bucur spunea...

yup, toata gama elmiplant e super:P testat si aprobat:D

Beatrix spunea...

@anatati, la cate chimicale aplicam zilnic pe corpul nostru inca unul in plus ce mai conteaza :))

@Ramona J, am observat in cel mai recent post al tau ca folosesti demachiantul din aceasta gama ca si crema. Cred ca voi deveni Elmiplant addicted

@Camelia,eu nu am incercat pana acum nici un produs de la ei dar m-au cucerit cu aceste 2 produse. Pretul ma repet este unul foarte mic pentru un produs bun.

Unknown spunea...

Ce ţi-e şi cu femeile :D

Sim spunea...

Sunt fan Bioten. Folosesc demachiantul de la ei de muuult mult timp. Isi face treaba foarte bine. Iar acum si-au schimbat si ambalajul intr-unul mai comercial, cred ca au schimbat si formula (dar tot bun e :P)

Beatrix spunea...

@Keltoighost, uneori chiar ma intreb de ce trebuia sa fiu femeie..imi trebuie atatea lucruri. niciodata nu e de ajuns:))

Anonim spunea...

Si eu sunt fan Bioten - tenul meu se impaca mai bine cu aceasta gama decat cu dermatocosmeticele.

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Related Posts with Thumbnails