-->

15.04.2010

MAC Cosmetics Review

Incep prin a spune ca acest blog e o realizare pentru mine si spun asta deoarece am ajuns sa cunosc persoane dragute si care in timp au ajuns sa imi fie dragi. Pana acum nu am avut nici un comentariu impertinent, de aceea pentru mine acest blog este o oaza de liniste, un drum catre civilizatie. Prin intermediul blogului am ajuns sa o cunosc pe Andra pe care am rugat-o sa ne impartaseasca putin din experienta ei cu MAC Cosmetics. Am ajuns sa o cunosc cat de cat astfel incat stiu ca nu ar spune ceva de bine despre un anume brand doar pentru ca si altii au spus asa. Eu chiar am incredere in recomandarile ei si pentru ca a incercat mai multe produse decat am incercat eu pana acuma :))


" M.A.C  Cosmetics este un brand renumit pentru calitatea superioara a produselor care sunt considerate un fel de roialitati in domeniul make-up. Desigur daca ai ceva experienta in domeniul asta u know what I’m talkin’ about.
De cateva luni tot incerc sa imi procur ceva produse de la M.A.C pentru ca, zic fetele, ar fi extraordinar; zis si facut am incercat intai sa cumpar de pe okazii.ro care ATENTIE!!!! exista probabilitatea sa dati peste preturi exorbitante si aici nu e vorba numai despre produsele MAC.Uneori este mai ieftin  sa le cumparati din alta tara, e mult mai cheap si produsele sunt incomparabile din punct de vedere calitativ. Bun, atunci  m-am gandit sa trimit un mail reprezentantei din MAC Cosmetics  UK  si sa ma plang de discriminar, ca la noi nu se gasesc, am intrebat  de ce sa nu se gasesc (noi romancele oricum suntem mai frumoase decat englezoaicele) anyway
in cele din urma o doamna super draguta mi-a raspuns la e-mail si mi-a spus sa ii trimit lista cu ce imi doream si ea mi le trimite urmand sa suport doar cheltuielile de transport dupa ce aceasta va cantari coletul.
Transportul a fost in jur de  30 de lire in situatia in care eu am cerut sa vina cat mai repede asta inseamna vreo 3 zile de la comanda.
Lista mea a fost urmatoarea :


    (eu am cumparat refill pentru ca aveam cutiuta deja)
          Electric eel
           Beauty marked
         Passionate
           Free to be
          Expensive pink
          Bitter
          Crystal Avalanche


        Pigmenti:
      Fuchsia
              Frozen white          
 Teal
  Tan
          


          Cream colour base :
        Hush
         Shell

Fond de ten
          Nc 25
Buddy Up 
Rhapsody in Two 


 Gold deposit

Amorous
Chatter Box
Girl about town
Lady danger
Lickable
Lady bug


Acum parerea mea despre cele comandate:

-Pensulele sunt de calitate, au un design profesionist, fire moi si aplicatie super (ma refer la Foundation brush in special) am fost totusi dezamagita in sensul ca sunt foarte scumpe si daca le compari cu cele de la ELF nu e mare diferenta, pretul face totusi diferenta.

-Fardurile de ochi sunt destul de pigmentate si se lucreaza foarte usor cu ele. Nu sunt prafoase, rezista, nu se aduna in pliuri sunt o minunatie! Culori frumoase, placute, tineresti!

-Pigmentii, cu ei daca nu ai baza buna si pensule adecvate plus multa rabdare nu faci treaba!:))) Sunt culori superbe si foarte rezistente. Ceea ce imi displace la cesti pigmenti este faptul ca se imprastie peste tot cu toate ca indemanarea nu imi lipseste, nu pot fi aplicati cu usurinta, pateaza si lista poate continua in ceea ce priveste dezavantajele de a lucra cu acesti pigmenti. Pe mine m-a luat stranutatul , am reusit sa imi "rezolv" toata casa cu acesti pigmenti. Cu toate ca provoaca atata inconfort sunt foarte buni pentru machiaje spectaculoase.

-Cream color base, mai pe romaneste baza de machiaj care presupune ca ajuta la aderarea fardului/pigmentului mult mai bine si scoate in evidenta intensitatea culorilor. Eu totusi cred ca baza de machiaj de la NYX  cat si de la Urban Decay este cu mult mai buna decat aceasta cream color base.
Care e dezavantajul? Simplu, am incercat si eu ca un om normal sa aplic in doze mici (cum e si normal) dar parca atunci cand aplicam fardul se amestecau formand un fel de cocoloase micute de tot. So cream color base really sucks!!

-Fondul de ten are acoperire excelenta zic eeu, se vede frumos dar nu cred ca e un fond de ten pe care sa il aplici zilnic este prea greu. Practic pielea nu mai respira deloc  si l-am asemanat eu cu Revlon Colorstay sau chiar L’oreal Infailibil (ambele fonduri de ten sunt foarte bune)

-Blush-ul este destul de pigmentat, gasesti culoare aproape nimic de obiectat insa nu am fost impresionata (la nivel pret-calitate). Eu cred ca mai bune sunt blush-urile de la Burjois.

-Rujurile, CULORI SUPERBE! Din pacate nu rezista,le-am facut eu una alta si pana la urma am scos  cam doua ora dar chinuite, cu aceeasi bani imi luam toata gama de la L’oreal Infailibil ( cel care seaman cu o bricheta) exceptionaledin punctul de vedere al  culorii si rezistentei in timp

Daca nu v-am plictisit déjà si mai doriti si alte detalii referitoare la fiecare produs in parte contacti-o pe MIKA si va voi raspunde la orice alte intrebari.

Andra Enache"

Stiu deja ca acest articol deja este prea lung insa chiar trebuia sa spun ce parerea am eu despre MAC. Per ansamblu cred ca e o firma care isi merita renumele insa cu mici (sau mari ) exceptii. Nu le-am incercat produsele dar nici ca as muri de nerabdare sa le testez. Recunosc faptul ca am fost si eu atrasa de acest val imens de a achizitiona cateva produse de la MAC insa in timp am realizat ca pot pune mai multi bani deoparte si sa imi iau ceva de la Shiseido, Channel, YSL sau mai stiu eu ce altceva mai scump sau mai ieftin. 

Asadar daca mai doriti si alte review-uri de la Andra puteti lasa un comentariu cu cerinta si eu ii voi transmite.

Voi ce credeti despre MAC?

Sursa foto

9 comentarii:

Anonim spunea...

fardurile de pleope sunt intr-adevar rezistente si adera frumos pe pleoapa dar fara baza de machiaj se strang mereu in pliuri..fardul de obraz este pigmentat,"saruta"frumos obrazul dar asa cum ziceai si tu nu este atat de rezistenta,se pierde pur si simplu..reclama,reclama,reclama..xoxo

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Andreea spunea...

De cand imi doresc si eu sa cumpar ceva de la MAC.Sper sa reusesc vara asta sa imi achizitionez ceva de la ei.

Silvia spunea...

de rujuri + pensule am fost si eu dezamagita :( in schimb recomand fardurile, gel linerele si fdt-ul :)

Makeup_Boutique spunea...

Cursuri de automachiaj organizate de makeup artist profesionist - Cosmetice MAC la preturi avantajoase - Oferta la www.makeup-boutique.blogspot.com - Pentru detalii si comenzi makeup_boutique@yahoo.com

Anonim spunea...

pai si eu am trimis mail la cei de pe site-ul UK si mi-au zis ca pur si simplu politica lor nu le permite sa aduca si in rom. ma oftic de mor ca nu pot sa comand de pe niciun site :(((

Beatrix spunea...

@ Anonim, eu am sa o intreb pe Andra cum a facut ea cu exactitate si iti scriu inapoi. Eventual mai insista :(

Adina spunea...

WOW! Sunt curioasa cat or fi costat toate produsele astea :D.. si eu le-am dat mail celor din UK si au zis ca pot face comanda telefonic doar si imi trimit dar transportul e destul de scump intre 15 si 30 de lire depinde de produse....

Afrodita spunea...

muulteeee

Related Posts with Thumbnails