-->

15.04.2010

Noutati E.L.F UK



Se pare ca de curand cei de la  ELF UK au introdus pe site o noua serie de kit-uri din care 2 sunt pentru ochi iar 1 este pentru buze.
Un astfel de kit poate fi util persoanelor care doresc sa detina o gama restransa de culori fara sa se mai gandeasca la un loc de depozitare mai extins. Reprezinta o varianta practica atunci cand alegi sa faci cadou cuiva un produs cosmetic insa nu stii cu exactitate ce sa achizitionezi. Pretul acestui kit este de 6 lire. 










Momentan kit-urile nu sunt disponibile pe site-ul din RO insa cel din UK are shipping catre toate tarile membre UE iar costul este unul aceptabil adica 3,95 lire pentru  Standard European  Airmail service cu livrare intre 7-14 zile lucratoarePentru o comanda de peste 40 lire livrarea este tot de 3.95 lire insa vine mult mai repede adica aproximativ 3-5 zile lucratoare.


Sursa foto

6 comentarii:

Sim spunea...

Seamana cu paletele urban decay sau too faced. Arata foarte bine.

ALEXA-ALEXANDRA spunea...

Da, chiar seamana cu paletele Urban Decay :) foarte intereant imi place a 2-a paleta tare mult +blogul tau este foarte interesant,tine-o tot asa.

xoxo

Beatrix spunea...

^Si mie mi-a atras atentia cel de-al doilea kit:D i like browns a lot.
Multumesc pentru compliment:D

adizzy spunea...

ioi ce imi place prima paleta ..:D

Iulia spunea...

Imi plac toate paletele cu toate ca nu prea sunt de acord cu cea de buze. Cred ca gasesti culori mult mai frumoase si mai variate in magazine :D.

Beatrix spunea...

@Iulia,subscriu la ce ai spus in plus paleta pentru buze mie una nu mi se pare practica.

Related Posts with Thumbnails