-->

01.05.2010

M.A.C Moisturecover concealer

Foto 1

Acum 2 saptamani  eu si mama ne-am aventurat in goana dupa haine/pantofi/posete si asa am "aterizat" intr-un talcioc -sa il numesc asa- unde poti gasi tot ce vrea inima ta  (aproape) in materie de make-up. Eu am cautat in mod special fondul de ten de la Max Factor- Second Skin. Am gasit produsul dorit la un pret de 35 ron, un pret de achizitie destul de bun avand in vedere ca  in magazine cat si online este  53 ron (+/-). Incercam sa gasesc cu disperare un gloss de la GOSH si am dat peste  MAC Moisturecover concealer. Nu eram extrem de incantata sa il cumpar desi era la pret de 15 ron si nu era fake (am verificat emblema and everything).AM trecut mai departe insa mama mea, scumpa de ea, l-a cumparat pentru mine si acasa m-am trezit cu produsul langa oglinda.


Update!!! Talciocul despre care vorbesc este accesibil doar persoanelor care locuiesc in Timisoara. Se afla in piata "Flavia" situata in zona Dambovita (Calea Sagului).

Inainte sa trec la review-ul propriu-zis sa va lamuresc care e treaba cu NC si NW (pentru cele care nu stiu). In principiu tonurile tenului nostru au fost impartite in 2 mari categorii (in ceea ce priveste MAC) COOL si WARM unde in categoria cool se regasesc persoanele cu tonalitati galbe-albastrui iar warm este categoria celor cu tonalitati rozalii. Prin urmare NC= neutral-cool si NW= neutral-warm.



Ce spun ei despre produs

A luxuriously blendable moisturizing concealer in a tube with built-in doe-foot applicator. Goes on exactly where you want it: blends in for a natural satin-smooth ultra-moisturized finish. Layers up for added coverage. Line-softening, skin-perfecting: The Pros’ “select” for under-eyes and delicate skin. Wide shade range provides soft, natural camouflage.
Ce cred eu:

  1. Nuanta aleasa de mine este NW 20 si este perfecta pentru tenul meu. Asta nu inseamna neaparat ca fac parte din categoria warm deoarece deseori poti folosi un fond de ten cu tonalitate COOL si corector din categoria WARM ( ciudat, stiu). Stiu ca nu am subtonalitate warm fiindca am incercat astfel de fonduri de ten si nu sunt compatibile cu mine. 
  2. Imi place faptul ca are aplicator
  3. Nu pun direct aplicatorul pe fata in ideea ca pe fata mereu vor fi microbi si nu vreau sa "infectez" produsul. Aplic un produs antibaterian pe mana si apoi pun putin de corector cand suprafata mainii este absolut curata.
  4. Fiind sub forma lichida este usor de aplicat.
  5. Cu totii stim (din auzite) ca multe din produsele MAC gen fond de ten si corector sunt comedogenice insa cu Moisturecover nu am experimentat aparitia cosurilor pe fata
  6. Se intinde extrem de usor, acoperirea este una medie insa cu siguranta daca mai adaugi produs poti obtine acoperire full
  7. Deoarece face parte din categoria NW nu acopera roseata insa poate fi folosit cu succes in partile albastrui de sub ochi.
  8. Nu este nevoie de foarte mult produs pentru a acoperi zona ochilor sau alte parti ale tenului
  9. Aplicarea cea mai eficienta din punctul meu de vedere este cu degetul inelar. Am incercat si cu o pensula insa rezultatele nu au fost la fel. 
  10. Nu este cakey (asa cum americanii ar spune) si rezista pana la 8 h cu succes
  11. Cel mai important nu se infiltreaza in liniile mici din jurul ochilor

Cam asa arata nuanta NW20
Foto 2

.....si blenduit
Foto 3

Cu toate ca nu sunt inebunita astfel incat sa imi dau si ultimii bani pentru produsele MAC recunosc ca daca as mai gasi aceasi oferta cu siguranta as mai cumpara cate ceva de la MAC. Pentru mine Moisturecover a devenit un must-have.
Mi-am amintit ca in acelasi talcioc am pus mana pe un fake, se presupunea ca era beauty powder (care mai putin si se dezmembra) din colectia Hello Kitty. Pudra era similara cu una de talc dar compacta :)),  iar pe spate scria made in China si atat. Pretul? 80 ron si cu cata mandrie a spus-o incat daca nu stiam ca e fake chiar o cumparam.

Nota: 5 din 5


Scuze daca acest review este cam fara noima insa in ultimul timp nu mai imi gasesc cuvintele, parca au fugit cand eu faceam pilates:))


Foto 2 si 3 sunt din arhiva personala.


9 comentarii:

adizzy spunea...

mika..stii nu ca vreau sa stiu unde e "za shop" :D si eu caut un concealer bun de mult timp.

Iulia spunea...

Si eu vreau sa stiu de unde faci aceste super cumparaturi :O:))

Andreea spunea...

Arata asa yuuumy concelear-ul ala de la MAC!

Anonim spunea...

Buna, unde este acest talcioc, prety pleeeease? Thanks a lot for sharing :*

Silvia spunea...

toata lumea vrea sa stie locatia talciocului :D aveau si alte produse MAC???

Beatrix spunea...

Pentru cele care stau in Timisoara vor gasi produsele MAC in binecunoscuta piata "Flavia"(langa Aurora) din zona Dambovita.
Insa as dori sa fiti atente deoarece se vand si o gramada de "fake"-uri.

Ale spunea...

Mikaaaa...te pierdusem la un moment dat, nu-ti mai stiam blogul.
Eu sunt din Tm, si stiu Flavia, acum ce am nevoie e sa-mi zici mai exact cine are MAC si GOSH? Eu stiu o singura tipa care are foarte multe produse cosmetice, asa blonda, pe la 30-40,cam pe randul 2. Pe restul nu prea ii stiu ( sa-i recunosc sau altele). Si nici n-am mai fost in Flavia de vreu-n an...o fi lume noua :D

Beatrix spunea...

Cred ca si eu tot de la aia am luat..nu mai tin minte:)) Oricum acolo gasesti tot ce vrea inima ta:))

Joice spunea...

Dupa multe multe multe pareri citite pe MUA, am descifrat NC si NW. NC= not cool = warm si NW = not warm = cool. Tare ciudati sunt.

Related Posts with Thumbnails