-->

29.05.2010

Slim & Fit, capsule de slabit recomandate de nutritionisti

Articole Slim&Fit

Poate va intrebati din titlu daca intradevar este adevarat sau nu. Dupa mai multe cercetari pe internet am aflat ca intradevar capsulele Slim & Fit sunt recomandate de nutritionisti. Garantia care m-a facut sa cred intradevar acest lucru a fost dovada faptului ca acest produs este aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare(dovada avizului se regaseste pe site) si  recomandarea data de catre Dr Serban Damian . Deseori cand intram pe site-ul csid.ro ( Ce se intampla doctore?) la capitolul "Sanatate" observam raspunsuri date de catre acest doctor.
Dupa o discutie cu cateva dintre prietenele mele care la fel sunt si ele curioase despre acest produs m-am hotarat sa cercetez mai multe si iata ce am gasit direct de pe site-ul oficial :


Ingrediente

 Hoodia : este ingredientul responsabil cu suprimarea foamei de aceea este recomandat in perioada in care folosesti capsulele Slim & Fit sa beai multa apa

Garcinia : este o planta “speciala” ce vine din padurile tropicale din sudul Indiei. Principala substanta activa – HCA (acid hidroxicitric) este renumita pentru capacitatea sa de a bloca transformarea amidonului si a zaharurilor in grasime – impiedicand astfel c resterea in greutate. 

Extractul de Fucus : ajuta la evitarea cresterii in greutate pe perioada menopauzei, si are un efect demonstrat in reducerea celulitei 

Extract de fibrulina: Studii stiintifice arata ca fibrulina stimuleaza secretia de peptide GLP-1 – care au un efect direct asupra satietatii (inlatura senzatia de foame). Aceste substante actioneaza asupra sistemului nervos central – si au ca efect direct reducerea consumului de calorii. 

Un lucru extrem de important trebuie luat in considerare, pastilele nu sunt inlocuitoarele celor 3 mese principale ci suprima senzatia de foame prezenta intre cele 3 mese. Acest produs este considerat supliment alimentar lucru pe care multa lume nu il intelege in deplinatate. Asta inseamna ca pe langa un regim sanatos (dieta + exercitii fizice) capsulele pot accelera procesul de slabire. Nutritionistii sustin ca folosind acest produs puteti slabi pana la 5 kg intr-o luna. Persoanele care nu pot slabi pe cale naturala iar nutritionistul le-a recomandat un supliment alimentar (pastile) pot folosi linistite  capsulele Slim & Fit deoarece nu exista efecte secundare.
In ceea ce priveste pretul, din cate am observat se poate comanda si o singura cutie daca nu esti sigura ca doresti sa slabesti mai mult de 5 kg iar pretul este de 92 ron. O cutie este mai mult decat suficienta pentru un tratament de 1 luna.
Exista mai multe pachete disponibile si oferte pe site-ul Slim & Fit iar pretul variaza, in schimb primiti TRANSPORT GRATUIT.  Daca cumparati doar 1 singura cutie transportul este de 15 ron.

Desigur intrebarea finala este , daca ma las de pastile ce se intampla?Pun la loc ce am slabit? Raspunsul este : NU insa daca te-ai chinuit sa slabesti (chiar daca renunti la pastile ) de ce ai reveni la vechile obiceiuri? Cei de la Slim & Fit recomanda dupa terminarea tratamentului sa adopti in continuare un stil de viata sanatos in care sa incluzi si exercitii fizice. 
Slim & Fit pune la dispozitia tutoror si un ghid gratuit  numit " 10 exercitii pentru oamenii ocupati " in care gasiti sfaturi practice pentru cei care nu au timp sa mearga la sala. Sportul se poate practica si fara un abonament la sala.




0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails