-->

13.05.2010

Speranta moare ultima

De ceva timp  tensiunea, incertitudinea si grijile au pus stapanire pe viata mea, mai mult decat inainte. Motivul? Disponibilizari in cadrul job-ului, vestea asta m-a lovit in fata precum o ploaie rece. Bineinteles ca nu imi placea job-ul si intre timp numai eu stiu cate CV-uri am depus in alte locuri dar totusi tot acolo ramaneam, parca imi e sortit sa putrezesc in locul ala. Impreuna cu alti colegi am primit vestea "minunata" ca totusi nu vom primi un sut in fund ci vom fi "fericitii" viitori asistenti in cadrul unui alt proiect mai prost platit decat actualul proiect. Dar hey...fi bucuros ca nu pleci!!

Niciodata nu am crezut ca voi face un regres, simt cum pur si simplu in loc sa progresez tot inapoi merg. De parca un magnet ma atrage catre tot ce e mai rau. Bineinteles ca vreau sa plec dar intrebarea capcana si extrem de retorica este "Unde??". Nu e ca si cum as fi stat cu fundu pe scaun si la o distanta de cateva click-uri am trimis CV-uri. Am umblat in oras sa vad ce misca, poate se iveste ceva. Nimic. Speranta moare ultima, tind sa cred ca totusi daca voi cauta mai bine sau in continuare voi gasi ceva care sa imi satisfaca "pretentiile".

As fi plecat din clipa in care ne-au propus acel proiect de rahat daca raspunsul la intrebarea " Daca plecam primim somaj?" a fost " Bineinteles, nu se pune problema, NU veti primi nimic. Motivul concedierii va fi: Motiv Economic" . Ce minunat. Acuma poti pleca daca ai unde!!

In momentul acesta toate frustrarea imi este concentrata in acest text, toata mania si toata energia negativa cu care sunt incarcata. Ieri, dupa aflarea vestii prietenul meu a incercat tot ce a putut sa imi vada un zambet pe fata. Sunt extrem de fericita ca a fost langa mine, stiu ca atunci cand totul e negru el e pata de culoare roz din lumea mea. Am trecut pe langa un magazin de cosmetice high-end din mall si poate pana in acel moment nu am realizat cat as fi vrut sa fiu si eu acolo, sa ajut oameni. Sa fiu acolo unde ma simt bine, unde cu siguranta nu as fi ca un robot care la fiecare 2 minute spune aceleasi lucruri.

Noul proiect este de tip outbound (eu trebuie sa sun clientul) ceea ce pentru mine va fi o schimbare. Cel putin voi deranja eu pe altul si nu altii pe mine. nu voi mai auzi strigate, oameni furiosi, prosti, inculti si idioti. Da, asta cred ca ma calmeaza in aceasta situatie.
Sper doar sa imi fie si mie cat de cat bine. Nu vreau sa castig bani cat sa nu mai stiu ce sa fac cu ei, vreau doar sa stiu ca traiesc decent.





5 comentarii:

Anonim spunea...

nu vreau sa te descurajez,dar crede ma ca va fi mai rau.altii vor urla si mai rau la tine pt ca ii deranjezi...te vor injura,jigni...atata timp cat nu pui la suflet, e ok,dar din cate vad te afecteaza.am lucrat si eu un timp acelasi lucru si eram la capatul puterii si al nervilor...bafta...

Gaby spunea...

Mika, eu îţi ţin pumnii să ai parte de oameni civilizaţi. Şi nu te lăsa de făcut cerceluşi, sunt frumoşi foc, mai poţi face de acolo bănuţi şi poţi obţine satisfacţii pentru a compensa neajunsurile locului de muncă.

Nu va fi mereu mai rău, mai caută de lucru, nu renunţa. Pe bune, atunci când te aştepţi mai puţin vei da lovitura. :)

Camelcutza spunea...

Eu am lucrat si pe inbound si pe outbound, si crede-ma ca e infinit mai bine pe outbound. Nu incape comparatie!

Beatrix spunea...

si eu prefer de mii de ori outbound, mai ales ca voi avea clienti bussiness. Am mai fost pe proiecte temporare de outbound si a fost un relax total insa nu pe un salar de nimic:)

@Gaby, multumesc pentru incurajare. Proiectul cu cercei ma face sa nu fiu total descurajata.

@Anonim, serv rel clienti este cel mai solicitant si stresant job.

Unknown spunea...

Din pacate, este ceva "normal" pentru romania 2010 prin ce treci tu.. si la mine la munca au fost situatii de genul, din fericire pe mine m-au ocolit. Ai rabdare, cu timpul se vor aranja lucrurile, sunt convinsa ca vei continua sa cauti un alt job care sa fie pe placul tau si vei gasi.
Ma bucur sa aud de "pata roz" din viata ta, sa aveti parte numai de "roz" mult si fericit pana la adanci batraneti!
Capul sus ><

Related Posts with Thumbnails