-->

03.07.2010

Got the job!

Nici acum dupa ce am aflat ca am fost aceptata nu realizez de fapt ce se intampla. Dupa cum spuneam in articolul anterior in ultima saptamana am fost extrem de agitata deoarece am participat la mai multe interviuri pentru un job. Este primul job la care interviul a durat peste 1 h si in etape, interviul nr 1, pe urma a fost cel de-al doilea care a durat 4 h si ultimul de azi 03.07.2010 a durat 2 h. De asemenea, mai relaxata si sincera nu am mai fost vreodata in vreun interviu. De la al doilea interviu deja simteam ca fac parte din acea echipa si vroiam sa am acel loc. Am extras tot ce trebuie de extras din Relatii Clienti, cu toate ca a fost o perioada dificila, plina de stres, frustrare si nemultumire stiu ca trebuia sa mi se intample. Trebuia sa trec prin toate astea ca sa ajung aici, sa fiu ceea ce azi sunt. Postul nu imi este total necunoscut, reprezinta insumarea task-ului de telemarketer/secretariat/vanzari. Aveam nevoie de o noua provocare, de cineva care sa fie capabil sa imi observe potentialul si munca depusa. Imi e teama sa nu dezamagesc, stiu ca se asteapta multe de la mine si vreau sa fiu chiar peste masura acestor asteptari. Locatia job-ului este la 10 minute de casa mea, salarizarea este buna in acest moment, volumul de munca va fi cu certitudine mai mare ca cel actual insa simt ca o voi face cu placere. Ma simt ok, ca si cum o mi s-a luat o piatra de pe inima. Asa vrea sa plang de fericire sau sa rad dar am o stare de calmitate incat nu pot afisa nimic. Totusi sunt fericita indiferent ca nu o arat.

Probabil va simtiti plictisite de aceste mici escapade in care va povestesc despre mine insa simteam nevoia sa impartasesc cu voi, cei care ma cititi, fericirea mea.
In curand vor veni cateva articole + castigatoarele concursului, inca o data va multumesc pentru rabdare!


PS: Stiu cum e sa urasti job-ul pe care il ai si sa fii nefericita tot timpul insa nu te opri din cautare, ei gasi ACEL job care te va face fericit(a). Doresteti cu toata inima si vei avea ocazia sa pleci din locul care te face morocanos si plictisit.

10 comentarii:

Unknown spunea...

hehe, felicitari

Lestie spunea...

Felicitari!Nici nu cred ca imi pot imagina cat de mult te bucuri-e foarte important sa faci ceva ce iti place.

Mult noroc la noul loc de munca!!!

Adina spunea...

Felicitari! Ma bucur ca ai reusit :D

Anda Zelenca spunea...

sa sti ca mie imi place sa citesc random stuff!:D asa mai aflam cate ceva despre voi!
felicitari pentru job! ma bucur pentru tine. eu deocamdata ma lupt cu licenta, n-am un job. dar am lucrat undeva un an si stiu cum e sa nu mai suporti sa mergi la lucru si sa nu-ti mai placa ceea ce faci...

Alexandra spunea...

Felicitari, Bea, si mult mult succes. Sper sa iti mearga foarte bine acolo.

tatiana spunea...

Sa ti fie cu noroc si La multi ani cu intarziere. Nu am mai avut timp sa te vizitez asa des nici macar sa mai scriu pe propriul blog. Te pupsi astept vesti de la tine

Anonim spunea...

Felicitari! Chiar ma bucur ca ti-ai gasit un job care sa-ti placa, dupa cate ne-ai povestit in trecut despre fostul job. E trist sa fii tanar si sa ai un job pe care-l urasti.

Beatrix spunea...

@Iulia, Lestie, Adina, Alexandra multumesc mult pentru urari. Sunt extrem de fericita.
@Anca,cel mai mare compromis pe care il poate face un om este sa se duca la munca din sila.
@Tatiana, stiu cum e sa fi ocupata si sa nu mai ai timp nici de tine personal.Multumesc pentru urari.
@Clarra,pentru mine faptul ca stateam la un job pe care il uram era o incalcare a unui principiu. Ma bucur ca am reusit sa ies din acea stare de nemultumire constanta.

Adriana spunea...

Felicitari Beea ..stiu cat de mult ti-ai dorit asta si cat de unhappy erai acolo...sa fie intr-un ceas bun :) tin pumnii sa fie bine

Camy spunea...

Felicitari pentru noul job!

Related Posts with Thumbnails