-->

26.09.2010

8 modalitati prin care poti fi cucerita

1. Sa adore sa se uite cu mine la filme, si mai bine ar fi daca am avea aceleasi filme/seriale favorite
2. Un om care citeste pentru cultura sa generala ma va cuceri. Imi place sa invat lucruri noi.
3. Barbatii independenti sunt sexy, cei care se lasa condusi ca niste catei NU. Daca este sa mergem pe principiul ca barbatul trebuie sa fie cel care intretine casa atunci dovedeste ca esti capabil de acest titlu.
4. Animalele sunt importante pentru mine, un hint: mai ales pisicile :))
5. Sa stie sa fie sentimental atunci cand e momentul.
6. Imi place atunci cand am senzatia ca eu sunt la conducere, desi sunt constienta ca sunt lasata.
7. Intr-o relatie comunicarea este cea mai importanta, nu imi place sa las lucrurile suspendate in timp. Totul trebuie discutat la momentul potrivit.
8. Sa isi poata dezvolta abilitatea de a ma cunoaste atat de bine incat sa nu fie nevoie uneori de cuvinte pentru a ii explica ce gandesc.


Cu totii suntem in cautarea persoanei perfecte/potrivite pentru noi, uii o gasesc altii sunt inca in cautare sau nu au gasit-o niciodata. Nu poti schimba o persoana si nici nu te poti schimbate pentru nimeni insa exista compromisul amandorura pentru ca relatia sa functioneze. Depinde ce crezi despre compromisuri, eu le-am facut, noi le-am facut si a fost o decizie inteleapta. Cand te deranjeaza ceva discuta cu partenerul(a) si oricand se poate gasi o cale de mijloc, daca vrei.
Ma bucur ca sufletul meu nu mai este singur, iubesc, ador si pretuiesc fiecare moment petrecut cu el. Imi place ca de multe ori nu imi spui ce vreau sa aud altfel nu ai mai fi tu. Stii sa imi tulburi apele dar la fel stii si cum sa mi le linistesti.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mi se pare mie sau "3. Barbatii independenti sunt sexy, cei care se lasa condusi ca niste catei NU. Daca este sa mergem pe principiul ca barbatul trebuie sa fie cel care intretine casa atunci dovedeste ca esti capabil de acest titlu." se cam contrazice cu "6. Imi place atunci cand am senzatia ca eu sunt la conducere, desi sunt constienta ca sunt lasata."? Ori mergem pe ideea: sunt atat de inteligenta incat o sa ma las condusa numai daca o sa ma lasi sa ma simt conducatoare?

Iulia spunea...

Ma cam regasesc in topul tau 8 :))

Related Posts with Thumbnails