-->

23.09.2010

Lac Astor calcium

Acum 1 an am avut proasta inspiratie sa imi pun unghii false si de atunci ma tot chinui sa imi creasca unghiile mele naturale. Pentru o tampenie ce a durat 1 luna am tras 6 luni ca unghiile mele sa isi revina la normal.Cu toate stim ca unul dintre reprercusiunile unghilor false este acela al fragilitatii. Unghiile devin casante, pur si simplu procesul de "vindecare" devine tot mai greu. In luna iunie eram in acel minunat talcioc de care am mai vorbit si am vazut acest LAc Astor Calcium, eu personal am o parere foarte bune despre lacurile de la Astor. Pe sticluta mai scrie si fortifiant, am spus ca dau cei 5 ron si sa incerc, pana la urma am incercat tot ce se putea. Am cautat pe internet ceva detalii despre acest lac insa nu prea am gasit mare lucru.

Prin urmare acestea sunt parerile mele:

  • un mare plus este acela ca se usuca rapid si cand spun rapid ma refer exact la 1 minut.
  • pensula este subtire insa nu reprezinta un impediment in aplicarea corespunzatoare pe intreaga unghie.
  • poate fi folosit ca si baza in cazul in care vrei sa folosesti culori care pateaza unghia (culorile inchise)
  • aplicat cu regularitate chiar ajuta la fortifierea unghilor
  • sticluta este cumparata de 4 luni, in care am folosit-o destul de des (2-3 ori pe saptamana) si deabia un sfert din ea este consumata.
Am ramas impresionata cand am constatat ca unghiile mele au devenit tari si cresc extrem de repede. Nu imi amintesc sa fi facut nimic altceva pentru unghii decat sa aplic acest lac. Daca aveti probleme cu unghile, se rup si sunt moi cu siguranta lacul de la Astor va va ajuta.
Il recomand din toata inima, daca doriti sa il achizitionati cu siguranta daca mergeti in TM in Piata Flavia il veti gasi la numai 5 ron.


Voi folositi ceva lac pentru fortifiere?

2 comentarii:

Adina spunea...

Am avut si eu unghii false si dupa ce le-am dat jos am fost uimita! De atunci (asta acum mai bine de un an) unghiile mele cresc mult mai repede, sunt mult mai tari si nu se rup...

Beatrix spunea...

Nu stiu daca imi voi mai pune vreodata unghii false sincer:))

Related Posts with Thumbnails