-->

23.09.2010

Update 23 septembrie 2010

Nici nu stiu cu ce sa incep, cel mai logic ar fi cu inceputul. Deci, in urma cu 2 luni am scris pe blog ca mi-am gasit un nou job de care eram extrem de multumita si intradevar imi ocupa 99% din timp insa nu ma deranja pentru ca imi placea ce faceam. Din nefericire nu am trecut de cele 2 luni de proba, am ramas fara job intr-un moment deloc prielnic. Dezamagirea a fost pe masura, poate va suna prostesc insa ma simt ca si cum as fi pus capat unei relatii atat de tare ma doare, desi la urma umrie este un job si nu ar trebui sa sufar atat. M-am trezit dintr-o data cu mult timp cu care nu am stiut ce sa fac. Timp de mai bine de 2 ani mi-am castigat banii iar acuma ma simt ca o miloaga, ma simt de-a dreptul aiurea.
Chiar nu stiu ce sa fac si incotro sa ma duc, am acea senzatia ca si cum as fi fost capturata si recent mi s-a dat drumu. Ma uit speriata peste tot, de-a dreptul debusolata, dezamagita. 
Avand atata timp liber cu siguranta voi putea scrie pe blog si sa interactionez mai mult.


Ma intreb cum se descurca persoanele care au ramas, la fel, fara job.


10 comentarii:

Mihaela spunea...

Imi pare tare rau sa aud asta, mai ales ca stiam cat de mult te-ai bucurat atunci cand ai obtinut jobul si am vazut cat de mult ai muncit in perioada aceasta.
O sa vina si vremuri mai bune, ai sa vezi.
Ma bucur insa ca revii pe blog,am tot intrat sperand sa citesc ceva nou. De asemenea sa stii ca astept cu nerabdare cercelusii cei frumosi. Visez la ei de cateva luni. :) Pup!

Beatrix spunea...

@Mihaela, Multumesc pentru incurajare. Am mai lucrat la cateva modele saptamana aceasta si de asemenea am studiat tot felul de tehnici.Nu mai ai de asteptat mult:)) promit!

clarra spunea...

E dureros, intr-adevar. Defapt suferi si ca ai fost scoasa dintr-o anumita rutina.
Sper totusi ca ai pe cine alaturi, sa nu suferi din pricina lipsei banilor.
Hai ca viata merge inainte, vei mai gasi joburi, cu siguranta ;)
Eu zis sa incerci sa te linistesti si sa te bucuri de aceste zile de pauza :*

Beatrix spunea...

@clarra, din fericire am alaturi de mine familia si iubitul meu care constant incearca sa ma bine dispuna. Niciodata nu am fost atat de deprimata.
Am fost extrem de entuziasmata cand am ajuns la fostul job, nu stiu daca voi mai fi asa entuziasmata ptr un alt job. Sunt scarbita.

Anonim spunea...

Imi pare rau pentru situatia in care esti si stiu ca e tare neplacuta. Sunt in aceeasi situatie ca si tine dar imi imaginez ca asta nu te incalzeste cu nimic.
Tot ce iti pot spune este sa nu te panichezi, sa ai incredere in tine si speranta. Pana la urma, nimic nu este intamplator...

Beatrix spunea...

@Shopperita, imi pare rau ca esti si tu in aceasi situatie. Cert e ca incerc sa nu ma panichez desi sunt momente in care vad ca banii se scurg si sunt constienta ca momentan nu mai vin :))
Bine ai zis, nimic nu este intamplator

ColourMePretty spunea...

I'm there too....si desi ma afecteaza si deprima lipsa banilor,mai mult ma dor reprosurile mute sau taioase ale celor din jur care imi acutizeaza sentimentul de esec si inutilitate.Nu te poti abtine...de ce eu,eu care invatam cel mai bine,eu care m-am auto-restrictionat de la atatea clipe si activitati specifice varstei pentru a-mi vedea linistita de cartile mele...am mai spus,nu jignesc munca nimanui...dar eu nu pot,nu am psihicul necesar sa cedez singurelor oferte din ziar si sa ma angajez chelnerita sau vanzatoare la butic,refuz sa cred ca pentru asta m-am chinuit cu 2 facultati.Imi rad in nas persoane care nu stiu sa termine o fraza sau nu fara nspe greseli...tata a inceput si el sa ma condamne,nu intelege sistemul cu trimisul cv-urilor si daca nu ma vede plecand la interviuri are senzatia ca nici macar nu am aplicat la anuntul in cauza.Daca la prima ora nu ma vede cu ziarul in mana ma acuza ca nici nu citesc anunturile...si imi vine sa turbez,inainte imi puneam ceasul dimineata la 8 desi practic nu ma duceam nicaieri dar sa nu devin comoda si sa fiu pregatita pentru un program atunci cand va veni.Acum nu o mai fac decat rar,m-am saturat sa ma scol la ora aia doar ca sa am mai mult timp sa sufar pana cand adorm seara.
Imi dau seama cum te simti tu,eu m-am obisnuit cu nimicul,dar tu te-ai trezit acum in situatia asta cand erai obisnuita sa lucrezi...imi pare rau,sper sa ai mai multe oportunitati decat in Craiova si sa se rezolve cat mai repede.

Beatrix spunea...

@Ramona J. m-a cutremurat ce ai scris, pe bune. Iti dau dreptate cand spui ca refuzi sa te angajezi ca si chelnerita sau alte job-uri de genu. Am fost recent la un "interviu" pentru distribuire pliante si pe bune ca in primele 2 secunde am vrut sa ies de acolo, atat de penal m-am simtit. Din fericire am suportul parintilor mei, deobicei nu ma inteleg cu ei insa acum au stiut cum sa ma ajute moral, desi nu avem bani si o ducem greu. In ceea ce priveste cv-urile, e intradevar greu,eu deschid paginile de ejob,myjob si bestjob si din ora in ora ii dau refresh.
Oportunitatea de a gasi un job cred ca este la fel peste tot acuma. Macar de as fi fost o persoana lenesa fara chef de lucru as mai fi zis ca profit acuma de timpul liber. M-am obisnuit sa am bani si sa muncesc, sa am un program. Lasa draga vei vedea ca vom avea noi job-uri tari in curand:D.

Butterfly spunea...

Si eu sunt aproape in aceeasi situatie, este foarte greu de gasit un job in ziua de azi si sunt de acord cu Ramona, refuz sa accept un job oarecare cand stiu ca pot mai mult si mai ales merit mai mult. Daca eu nu stiu sa ma apreciez atunci ce pretentie am de la altii. E foarte urat ce ti s-a intamplat tie, sa te angajeze pentru 2 luni si apoi sa iti spuna ca nu ai depasit perioada de proba, sunt convinsa ca ai facut tot posibilul sa ii impresionezi. Va rasari soarele din nou si pe strada noastra, sunt convinsa.
xoxo

Beatrix spunea...

@butterfly, e trist cand noi tinerii suntem cei care nu au un job, noi cei care ar trebui sa ne formam si sa aducem forte proaspete. Nu numai ca refuzi un job sub demnitatea ta dar ideea e ca nu prea mai ai ce sa refuzi. Eu sper sa rasara soarele pe strada tuturor. Eu am ramas profund dezamagita dupa experienta asta.

Related Posts with Thumbnails