-->

13.02.2009

Haili hailolo

In primul rand acord drept de autor lui Croy pentru titlul blogului meu(k sa ii gadil orgoliul)in al doilea rand Vj Vanda pentru salutul mult folosit de mine "haili hailolo" si adaptat in momente de pliktiseala "haili hailo suntem pitici misto".
In ultimul timp tot ce am facut este sa observ..sa observ cum oamenii intr-o clipita iti devin dusmani,intr-o clipa cand ajungi pe culmi realizezi ca ai mai multi invidiosi in spatele tau decat ti-ai fi putut da seama stand in anonimat. Barfa...recurgem cu totii la ea...si cine spune ca nu barfeste minte...a vorbi in lipsa cuiva e un fel de barfa..spunandu-ti parerea despre cineva sau ceva anume intr-u n mod subiectiv este barfa!!. O persoana draga mie mi-a spus sa incetez sa mai am astfel de pareri sub forma de barfa,sa nu rad de altii ca nici eu poate nu sunt perfecta...si avea -are dreptate.
Ce urasc cel mai mult sunt oamenii prefacuti..care in fatza ta au o atitudine de "lingau" si cand intorci ceafa te barfeste,urasc genul asta de oameni care iti zambesc desi nu te pot suporta.
Stand intr-un mediu din asta zi de zi...totusi eu m-am bucurat sincer pentru o prietena de-a mea(desi nu suntem atat de apropiate,dar totusi..ii acord statutul asta)ca a avansat,ma bucur cat se poate de sincer ca dat dovada de clasa si aptitudine.
Ma bucur ca am terminat sesiunea..desi nu mi-a fost precum un ghimpe in coaste...a fost chiar relaxant:)),ma simt pregatita pentru urmatorii pasi de a face ceva cu viata mea...toate planurile pe care le-am amanat pe motiv "am sesiune"mi-a oferit posibilitatea aceasta scuza sa ma gandesc daca mai vreau sa le continui sau nu.
"[...]ma gaseam fata-n fata cu infinitul,nu stiam cum sa exprim ceea ce imi ravasea sufletul[..]"Gustave Flaubert-Corespondente,p30

2 comentarii:

Daniela spunea...

important e sa fii tu impacata cu tine, indiferent de "lingai" si "barfitori". Important e sa simti ca dai dovada de clasa si aptitudine. Sa nu te certi, sa nu-ti faci reprosuri.
Eu ma simt impacata si multumita - uite, o alta latura a "avansarii"

good work, Beea cu blog-ul tau.
Go on...

Iuly spunea...

Dupa cum ai remarcat si tu ...cu totii barfim...nu stiu daca se poate numii asa...nu stiu daca este barfa...dar ce mai conteaza ce este...iti spui parerea la un moment dat, poate ca nu o spui in fata persoanei respective , dar este parerea ta si ai dreptul sa ti-o spui...daca stai si te gandesti putin iti dai seama ca pana la urma si invidia este umana, face parte din nou, este parte integrata, mai ales atunci cand tu sti ce altii nu stiu...
Cu totii spunem la un moment dat ca nu ne plac oamenii prefacuti, dar cu totii suntem prefacuti mai mult sau mai putin, spunem ca de asemenea ca nu ne place minciuna, dar cu toate astea cu totii mintim...si pot continua asa la infinit...

Felicitari pentru blog...Foarte frumos... ;))

Related Posts with Thumbnails