-->

02.03.2009

Cherryculture

Acum cateva zile mi-a venit comanda de la cherry culture,m-am simtit ca un copil intr-un magazin de bomboane.Au fost produse din comanda care m-au dezamagit si chiar m-am intrebat de ce naiba le-am luat(asta e data viitoare voi stii sa nu le mai comand).
Spre exemplu mi-a placut foarte mult lacul de unghii Santee(era o promotie cumparai unul si primeai unul pe gratis-culoare la alegere) Pink Speckle,in combinatie cu un lac purpuriu arata magnific:D
Paletele de culori Amuse si Kleancolor sunt perfecte,ceea ce m-a determinat sa mai cumpar de la aceste "branduri".Culorile sunt pigmentate,asta in functie de ce anume alegi.Fardul de la Blah Blah inca nu l-am incercat,cred ca este singurul produs neincercat de mine din colectia asta.
In schimb ce urasc cel mai mult este gloss-ul de la Amuse (red) care este semitransparent si cand il aplici pe buze devine roz bombon(urasc cat de vulgar arat cu el pe buze)si partea proasta pentru mine este ca sta toata ziua pe buze..ramane tenta aia de roz tipator si greu scapi de nuanta aia.Pe urma dezamagita am fost si de creionul alb de ochi,aveam impresia ca e un creion de colorat atat de dur ii.Chiar nu pot gasi in orasul asta un creion alb moale????!!!Gizz!!

Si nu in cele din urma trio-ul de la Avon..achizitionat la un pret acceptabil.Ador mirosul de rodie si mango..la fel cum ador si fructele acestea.Se poate sa devii dependenta de un miros chiar asa??Chiar nu glumesc sunt extraordinare..si parfumul cremei de corp persista intreaga zi(pana te speli pe maini).

IAr acuma am o nebunie cu LUSH,vreau sa incerc niste produse,,sunt al naibii de piperate,ma gandesc ca poate se merita.Multa lume le-a laudat..insa eu nu prea ma iau dupa ce spune lumea..ma iau dupa piticii mei de pe creier care imi comanda sa ma duc acuma si sa cumpar produse LUSH in limita bunului simt:))









5 comentarii:

inka spunea...

Buna, ai vrea sa facem un schimb de linkuri? link exchange? astept un raspuns la mine pe blog sau pe mail.
www.incasha.blogspot.com
pup!

Anonim spunea...

Am si eu niste intrebari:

- cum se plateste, plateste la primirea produsului sau prin paypal?
- vine la posta ?
- cam cat e shipping'ul s?
- ti-a luat multi bani la taxele vamale?

Scuze pentru atatea intrebari, dar sunt incepatoare si nu prea stiu.
Mersi. :*

Beatrix spunea...

^ca sa raspund in aceasi ordine de idei:D
1 .se plateste in momentul in care dai checkout,exista 2 modalitati de plata cu cardul sau prin paypayl(la care tot card iti trebuie).
2. Vine la posta vamala pentru ca nu este pachet din UE.
3. Shipping-ul 9$ sau mai mult,depinde de greutatea pachetului.
4. Am avut o suma de 23 $ si nu am mai platit nimic la vama. Se spune ca daca suma depaseste 10$ platesti 19% TVA si 2,5 nush ce taxe vamale.Eu am avut noroc de fiecare data la posta vamala ca nenea ala nu avea chef sa imi calculeze mie pachetul chiar si cand am avut o comandata de 300$.Dar repet...in general trebuie sa platesti la vama.

In cazul in care mai ai intrebari,nelamuriri..lasa un comment si am sa raspund cat de repede am sa pot:D

Anonim spunea...

Mersi mult ca ti-ai facut timp sa raspunzi, m-am lamurit.
Cand o sa dau comanda si se intampla sa mai am vreo nelamurire o sa te intreb.
Apropo frumos blog, felicitari!

Beatrix spunea...

Imi pare bine ca am putut sa te ajut!:)

Related Posts with Thumbnails