-->

10.08.2009

Revalid: Intaritor de unghii fara formaldehyde


Acum aproximativ 1 luna am citit pe un blog despre acest intaritor.Eu pana in acel moment aveam unghile intr-un stadiu avansat de degradare: se exfoliau,erau foarte fragile.
Cand m-am postat in fata farmaciei Sensiblu eram in dubii, aveam referinte bune atat despre Revalid cat si despre Mavala..pentru ca deocamdata inca suntem in criza economica (de fapt asa a fost tot timpul) am ales sa cumpar Revalid.

Iata ce spun ei ca face:

"Strat protector durabil, cu extracte de alge marine si minerale, care intareste unghiile. Combate lipsa de hidratare si consecintele acesteia: ruperea,tocirea,exfolierea. Poate fi folosit atat individual (aspect lucios) cat si ca strat-baza pentru alte produse.

Mod de aplicare: Aplicati pe unghiile curate si asteptati sa se usuce.daca este necesar aplicati si un al doilea strat"
Eu sunt de parere:

Ca intradevar face ceea ce scrie pe prospect.In nici 2 ore unghiile se intaresc .De curiozitate am aplicat stratul de intaritor dimineata iar seara l-am sters...intradevar..stiu ca suna absurd..dar o parte din unghii nu mai dadeau semne de exfoliere si unghiile mi le simteam intarite.
Intaritorul se aplica usor,asteptul lucios se pastreaza zile intregi.Dupa cum scria si pe cutie poate fi folosit si singur dat fiind faptul ca este alb-transparent( daca suna logic).
Va recomand sa il incercati daca aveti una din problemele prezentate mai sus



Pret: 33.50 ron


Sursa foto: Desprecosmetice.wordpress.com

4 comentarii:

Anonim spunea...

eu mi-am luat un intaritor de unghii super, este de la farmec si costa pana in 10 ron. este foarte bun, iar pretul este mai mult decat accesibil.

Beatrix spunea...

Si de unde se poate cumpara acest intaritor de la Farmec?

Ella Gheorghiu spunea...

Am o mare problema cu unghiile moi...am folosit pe cel de la Farmec care e 4lei si nu a avut nici un efect.Chiar e asa bun Revalid???am inceput un tratament cu lamaie si ulei de ricin (stau cam 15min cu mainele in acest amestec)si s-au mai intarit putin.Am mai auzit de uleiul de masline sau cel de floarea soarelui incalzit ca ar face minuni.

Beatrix spunea...

@vioricaghe, dupa cum spuneam in articol sunt foarte multumita de Revalid.Singura prblema este ca intareste doar pe moment unghiile (cat timp folosesti tratamentul). Din cate am auzit cel de la Mavala este foarte bun, se gaseste in farmaciile Sensiblu.
Inca nu am incercat uleiul de masline, planuiesc in curand sa il folosesc la tot..ten, par, unghii:)

aaa era sa uit, bun venit pe blogul meu.

Related Posts with Thumbnails