-->

16.09.2009

Shopping online

Azi am chef de scris dupa cum observ,scriu cat pentru 2 zile:)).
De ceva timp urmaresc un site din UK care comercializeaza cosmetice la pret redus. Moneda oficiala este exprimata in lire,insa aveti posibilitatea sa schimbati in dolari sau euro. Fiind un site din UK taxele vamale nu vor fi atat de ridicate.
Desi sunt Lefter Popescu in acest moment mi-au atras atentia urmatoarele:
Lancome Mat Finish loose powder- 18,12$
 
Lancome juicy pop lip gloss -11,53 $

 Tigi Bed Head Moisture Manic Moisturising Shampoo - 9,48 $
 
 Eu le-am facut conversia in $ pentru ca imi e mai usor sa imi dau seama daca chiar as face o "afacere" sau nu.Bineinteles sunt multe produse la pret promotional dar am selectat cateva ca s ava faceti o idee.
Site-ul cu pricina: Fragrance direct (click).
Va puteti inscrie la newsletter-ul lor si de fiecare data cand vor scoate o promotie veti avea un mail:D
Happy shopping!



3 comentarii:

Ella Gheorghiu spunea...

Buna,Mika!ai incredere sa cumperi online?eu sunt cam sceptica.Despre luciul de la Lancome am auzit ca se duce repede..te pup!

Beatrix spunea...

Buna,

Acelasi lucru am auzit si eu despre luciul de la lancome, ca nu isi merita banii. Iar in privinta cumparaturilor online eu sunt pro, daca nu gasesc nimic, nici o informatie despre site-ul respectiv incerc sa nu comand. Dar foarte putine site-uri iti dau teapa. Eu nu am intalnit pana acuma asa ceva. Multe din machiajele mele sunt comandate online,din simplu motiv ca in RO nu se gasesc

Irina spunea...

Hey! Eu nu prea am incredere in shoppingul online..prefer sa-i bat la cap pe cei care pleaca in strainatate ca sa-mi cumpere...btw, mi-am cumparat samponul de la Tigi cu 40ron de la topline (e cam la fel daca te gandesti ca sunt txe de transport online)

Related Posts with Thumbnails