-->

30.10.2009

Feedback

Cam tarziu dar totusi nu prea,  mi-am facut si eu banner pe care il puteti vedea in partea stanga! Deabia acuma m-am prins si eu cum merge treaba Music Smileys cu banner-ul si crearea lui. Am stat si m-am gandit cat suflet am pus in crearea acestui blog si cate nopti am pierdut incercand sa "creez' un mediu prietenos. Mie imi place tare mult formatul actual, bineinteles ca se mai pot adauga multe chestii. Intentionez in viitorul apropiat,sa trec si eu pe un domeniu altul decat  Blogger, insa nu despre asta vroiam sa vorbesc. Vreau sa va intreb:
Ce parere aveti despre acest blog?
Cum vi se pare?
Este prea incarcat?
Textele sunt usor de citit?
Ati dori sa scriu despre ceva anume?
Ar trebui sa schimb ceva la "infatisarea" blogului?
Este greu de navigat, imprastiat?

 Orice sugestie este bine venita. Desi blogul este inscris in cateva directoare de cautare am incercat sa evit pe cele care streseaza cititorul cu pop-up-uri tip  "pentru a acces acest site click pe ok pentru a vota". Stiu cat de mult ma streseaza pe mine chestia asta sa vad la altcineva. Intradevar o perioada de timp cand cineva dorea sa posteze un comentariu era redirectionat catre site-ul de votare 123. Am fost anuntata ca este deranjant si am considerat ca este cazul sa scot sistemul acela. Pana nu de mult aveam si reclame adsense intre post-uri dar deja mi se par inutile. Am incercat sa fac din acest blog un "loc" unde te poti  relaxa, un blog ordonat (cel putin asa il vad eu)

Prin urmare astept feedback-ul vostru!




6 comentarii:

rochii de mireasa spunea...

Imi place template-ul pe care l-ai ales. E foarte misto! Astept sa mai apara cate ceva, ca sa vad cum avansezi. Bafta multa!

Beatrix spunea...

Multumesc mult:D

incasha spunea...

Sper sa nu te lasi niciodata de blogging :)

Beatrix spunea...

Multumesc:D

Desi uneori am impresia ca numai tampenii vorbesc :))

Anonim spunea...

Template-ul este frumos, dar nu inteleg de ce apare "undefined" in bula de conversatie din partea stanga a titlurilor articolelor (maaamaaa ce m-am mai lalait).

Succes in ceea ce faci ;)

Beatrix spunea...

Helo clarra, asa este facut template-ul cu chestia aia,inca nu am reusit sa o scot:(

Related Posts with Thumbnails